2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ben sana karar vermıstım yaBaşka doktor gorusu de mı aldın. Avuc ıcınde nokta nokta mınık kızarıklık varsa ve de ayak parmaklarının etrafında kesın el ayak hastalıgı oluyor.
Hee kuzu güvendiğim sen ile ablam farklı düşünüyorsunuz arada kaldım ama sanki seninki doğru

Senin gebelik nasıl gidiyor? İyi misin? Cinsiyet belli mi?
Elhamdülillah canım gebelikte bir sıkıntı yok uyumlu gidiyor haftasıyla iyiyim , kızım olacak inşallah, oğlan bu hafta bi ateşlendi doktor birşeyi yok dedi gerçekten ateş düşürücüyle 1-2 güne ateş düştü şuan ateş yok ama aşırı huysuz yani anlatamam hiç hatırlamıyorum böyle sebepsiz beni zorladığını valla

Unuttu gibi ama huyu çok değişti çığlık atarak ağlıyor üstüne en zor dişleri çıkıyor
Ay deme gözümü korkutma ya, valla benim de göğüs ucu hassasiyetim iyice arttı artık gerçekten kesmek istiyorum her gün düşünüp asla adım atmıyorum , bu arda zaten hasta, gerçekten gözümde büyüdü iyice

Bugün bazı minik buluşmalar yaşandı Kuzey çılgın Ekin'i görünce şok oldu arwengsd
Sadece kuzey şok olmadı ben de oldum erkek anneleri ekin'i görse uff 1 saniye durmuyor yerinde kuzey yaninda melek gibi kaldi hiç yüz vermedi oğluma başta tutmak istedi oğlusum falan ama asla istemiyor kuzey de küstü ekin'in cipslerini yedi bir köşede kolonyasini kemirdi tam bir cadı annesine ve kaynanasina allah sabir versin ama çok tatliydi çok zekiydi her şeyi anlıyor benim oğlumda yeni doğmuş gibi her şeyi unuttu kızı görünce

Ben burda bir sürü çalışma okudum hepsi de balik yaginin cocukta pozirif yönde gelişmeler gösterdiği sonucuna varmıştı emziren annelerin de sütüyle beraber bebege geciyormus. Denemekten zarar gelmez

Sor canim tabi en dogrusunu onlar bilir ama her doktor da başka başka konuşuyor çok geçmiş olsun sanirim onlar da uzun süre bu tarz hastaliklarla karsilasmamislar. Bu göçmenler ve aşı karsitlari yüzünden çoğu da ilk defa karsilasiyor galiba

Kızlardaki atraksiyon kimsede yok canım

Ne iyi yapmışsınız buluşarak, yeni dostluklara inşallah çocuklarla birlikte minseo

Unutmasi çok normal Ekin insanın kafasını karıştırıyor ben bile bazen bildiğim şeyleri unutuyorum imkani olan erkek dogursun bence kesinlikle kizlar daha cadı oluyor

Bugün bazı minik buluşmalar yaşandı Kuzey çılgın Ekin'i görünce şok oldu arwengsd
Yaa ne güzel yapmışsınız, karşındakinin hamileliğinden beri neler yaşadığını belki en yakınlarından bile daha iyi biliyorsun ama aynı zamanda yabancısın da haha değişik bir durum dedikodumuzu yaptınız mı

Benim ki cok düskündü ondan dolayı böyle olmuşsun olabilir gözünde büyümesin insallah kolay atlatırsınız

Benim ki cok düskündü ondan dolayı böyle olmuşsun olabilir gözünde büyümesin insallah kolay atlatırsınız
Aynı aynı benimki de kuzum düşkün doktor bile şaşırdı artık bırakırdı aslında sütün tadı değişir dedi, bide sütüm gerçekten azaldı canım acıyor verirken artık göğüsleri çektikçe o, bende bi program yaptım azaltarak bıraktırmaya çalışacağım, dün gece 1 kez emzirdim birde uyanınca emzirdim bakalım, gündüz de azaltıp böyle böyle kesmeyi deneyeceğim

Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bı durumda bildim kız çocuğu başka... Çok şanslısın

Sağol canım... Evet öyle maalesef....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…