2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Saglık ocagınınkını kullan canım onu dene bır.

Kan değerleri iyi dedi canım doktor hiç bir sorun yok dedi 11.5 ama düşük değil mi dedim yeterli dedi demiri de kesti
Canım benım buyuk oglumun 11.5 tı ama doktor kan ılacı verdı depoları dolduralım dedı sınır da 11 dı ama baska seylerıne mı bakıp verıyorlar bılmıyorum
Ekin'in Hemogram 14 ferritin 20 olmasına rağmen doktor arada ver aklına geldikçe dedi, biz wellcare kidsfer lipozomal damla kullanıyoruz baya güzel boyasız bir damla tadını da çok seviyorlar Ekin elimde görünce ağzını açarak koşturuyor tam bi turşuhan

Ben almıstım demı Cnaım bu markayı Çınar a içirdim ben kardedı cok kustu demek etlılı bır kan damlası

Ya benim baba tarafı Akdeniz anemisi var, oğlanın teni de çok çok beyaz ben zaten direk acaba bu da taşıyıcı mı dedim ama doktor hiç şüphelenmedi , bide ben demirin fazlası da zarar diye doktor öyle deyince direk bıraktım çünkü demir de alacak şekilde besleyebiliyorum et seviyor.Ama doktor d yi de kesti ya ben iyice doktordan soğudum 1-2 aya yeni bir doktora götürüp detaylı soracağım aklımda hepsi

Saglık ocagınınkını kullan canım onu dene bır.
Doktor kes dedi ya şimdilik bekleyeceğim canım onların da içeriği çok kötü ya , 1-2 aya götürüp tekrar kurcalarım ben bu kan işini ama hatta Ankara’da Orhan pekuz var iyi bir çocuk doktoru bi ona götürsem gene süper olur , bu gittiğim devlette bi doktor herkes seviyor ama sanki biraz da ezbere davranıyor gibi geldi bana

Maşallah bu ara da kanı ne güzel ,ben kan işinin biraz genetik olduğunu düşünüyorum bazı insanda naparsan yap yükselmiyor , senin ki de hep böyle gider bence inşallah

Balık yağı kullanan arkadaşlar hangi markayi kullaniyorsunz acaba bize doktorumuz 2 yaşa kadar gerek yok dedi ama balık sezonu kapanınca acaba versem mi diye düşünüyorum?

Balık yağı kullanan arkadaşlar hangi markayi kullaniyorsunz acaba bize doktorumuz 2 yaşa kadar gerek yok dedi ama balık sezonu kapanınca acaba versem mi diye düşünüyorum?
Ben Youplus kids kullanıyorum ifos onaylı markalardan biri. Doktorumuz haftada iki kere ver demişti o şekilde veriyorum.

Reactions: Cmz
Ne verebilirim canım ?
İyi tahıl içerikli ekmek, besin degeri yüksek makarna bebekler için sebzeli olan çeşitleri güzel oluyor, yulaf, kinoa, çiğ kuruyemisler gibi besinler
Her şeyi anlarım da d vite çok şaşırdım
Maşallah bu ara da kanı ne güzel ,ben kan işinin biraz genetik olduğunu düşünüyorum bazı insanda naparsan yap yükselmiyor , senin ki de hep böyle gider bence inşallah
Aynen genetikte cok etkili tabiki canim
Ocean kullaniyoruzz multivitaminsiz ifos onayli olmalı.

Papatya0593 minseo Akilvar
Alttan bir dişi var kızlar, üstten de bir tane patlayacak gibi, hafif delik görünüyor ama gelen giden yok
Canım bır sorun olsaydı hıc cıkmadızdı varmıs dişi sadece gecikmiş. Neden rotgen cekın dedı anlamadım. Yıgenım de 1 yasında ılk dişinı cıkardı. Hem senın oglunun kan degerlerı de temız cıkmıs.Ama soyle genelde alt ve ust dısler cıft cıkar ama sızın tek cıkmıs

Son düzenleme:

Canım daha yeni yazabiliyorum ya.ben süt veremedim 3 aydan sonra. Yeme konusu hep problemdi biliyorsun. Emmedi. Ekgıda da sorun bizde. Kızım 2880 gr doğdu. Küçük ama çok sağlıklıydı. Hemen de toparladı kilosunu sonra. Bebek kilosu iriliği son takacağın şey olsun. Ben de kızım gibi küçük ve zayıf doğmuşum. Ama bugüne bakınca fıstık gibiyim valla söylemesi ayıp. Boyum posum sağlığım çok yerinde. Sen ona sakın takma. Biliyorum oğlun iri maşallah kilosu güzel ama her bebek başka. Sağlıktan ötesi yok. Evet klişe bir cümle ama öyle. Endişelenme ki bebeğin de hissetmesin. Ayrıca daha önce de yazmıştım canım benim bi akrabamın çocuğu 5 kilo doğdu. Kızımdan 6 ay büyük. Ama neredeyse kızım onunla aynı boyda. Arada hiç fark yok gibi şu an. Çocuk her şeyi yiyor içiyor sağlıklı ama boyuna kilosuna pek yansımıyor. Yani önemli olan boyut değil gerçekten. Lütfen iyi hisset. Ohh iki tane mis kokulu bal yavruyla yaşayacaksın. Harika bir şey bence. Aradan çıkarıyosun iyi yapıyosun. Zorluğun gerisi mükafat olacak

Yok canım oğlanın da kilo alımı durdu sorma 9. Ayda 10.5 tu 1 yaş kontrolünde de 10.5 çıktı, çok haklısın ya toplumda ki şu kilo sağlık hatasını kıramıyoruz hep kilolu olsun istiyoruz, ilk gebeliktede çok aldım diye millet nasıl verecen diyordu, sağol canım hem heyecanlıyım hem korkuyorum başıma geleceklerden hala

Kizlar balik yagi alirken dikkat edin. Balik yaginin kücük baliklardan yapilmis olmasi önemli ayrica alirken bakın ağır metallerden arındırılmış olmasina dikkat edin vücutta metal birikmesine sebep olabilir. Geçen bazilari karaciger yaglanmasi yapiyor yazmisti o yaglanma degil karaciger yetmezligi olabilir sanirim karistirdiniz. Agir metallerden arindirilmamis yag kullanirsanız sıkıntı öyle yapacaginiza hiç vermeyin daha iyi

Şahane bilgilerde bugün

Bence de sorun yoktur canim bazı cocuklar geç çıkarıyor genetik biraz

E 1 yaşa kadar 1 diş çıksa yeterli diye biliyorum sanırım Osman gönüaldan dinlemiştim
Bilmiyorum kızlar bizi de doktor yönlendiriyor bir şey olacağını zannetmiyorum ama yine de bakılsın dedi.
Endokrinolojiye yönlendirdi. Oraya sorduk röntgene biz karar veririz dedi. Gün aldık bekliyoruz hayırlı haberler alırız umarım, yordu bizi diş mevzusu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…