Saglık ocagınınkını kullan canım onu dene bır.Valla bende az falan diye kafayı takıyordum demirden önce de 11.5 du demirden sonra da 11.5 du dedim demek ki bestiron hiç etkilemiyor ama doktor iyi değerler bir sıkıntı yok dedi, bebeklerde bu kan değeri yeterli dedi canım, bi kaç aya bir daha götürürüm olmadı ya
Kan değerleri iyi dedi canım doktor hiç bir sorun yok dedi 11.5 ama düşük değil mi dedim yeterli dedi demiri de kesti
Ekin'in Hemogram 14 ferritin 20 olmasına rağmen doktor arada ver aklına geldikçe dedi, biz wellcare kidsfer lipozomal damla kullanıyoruz baya güzel boyasız bir damla tadını da çok seviyorlar Ekin elimde görünce ağzını açarak koşturuyor tam bi turşuhanCanım benım buyuk oglumun 11.5 tı ama doktor kan ılacı verdı depoları dolduralım dedı sınır da 11 dı ama baska seylerıne mı bakıp verıyorlar bılmıyorum
Ben almıstım demı Cnaım bu markayı Çınar a içirdim ben kardedı cok kustu demek etlılı bır kan damlasıEkin'in Hemogram 14 ferritin 20 olmasına rağmen doktor arada ver aklına geldikçe dedi, biz wellcare kidsfer lipozomal damla kullanıyoruz baya güzel boyasız bir damla tadını da çok seviyorlar Ekin elimde görünce ağzını açarak koşturuyor tam bi turşuhan
Ne verebilirim canım ?bence faydalı karbonhidratları biraz arttır canım, yine güzel yiyor maşallah ama karbonhidratta şart
Ya benim baba tarafı Akdeniz anemisi var, oğlanın teni de çok çok beyaz ben zaten direk acaba bu da taşıyıcı mı dedim ama doktor hiç şüphelenmedi , bide ben demirin fazlası da zarar diye doktor öyle deyince direk bıraktım çünkü demir de alacak şekilde besleyebiliyorum et seviyor.Ama doktor d yi de kesti ya ben iyice doktordan soğudum 1-2 aya yeni bir doktora götürüp detaylı soracağım aklımda hepsiEkin'in Hemogram 14 ferritin 20 olmasına rağmen doktor arada ver aklına geldikçe dedi, biz wellcare kidsfer lipozomal damla kullanıyoruz baya güzel boyasız bir damla tadını da çok seviyorlar Ekin elimde görünce ağzını açarak koşturuyor tam bi turşuhan
Doktor kes dedi ya şimdilik bekleyeceğim canım onların da içeriği çok kötü ya , 1-2 aya götürüp tekrar kurcalarım ben bu kan işini ama hatta Ankara’da Orhan pekuz var iyi bir çocuk doktoru bi ona götürsem gene süper olur , bu gittiğim devlette bi doktor herkes seviyor ama sanki biraz da ezbere davranıyor gibi geldi banaSaglık ocagınınkını kullan canım onu dene bır.
Maşallah bu ara da kanı ne güzel ,ben kan işinin biraz genetik olduğunu düşünüyorum bazı insanda naparsan yap yükselmiyor , senin ki de hep böyle gider bence inşallahEkin'in Hemogram 14 ferritin 20 olmasına rağmen doktor arada ver aklına geldikçe dedi, biz wellcare kidsfer lipozomal damla kullanıyoruz baya güzel boyasız bir damla tadını da çok seviyorlar Ekin elimde görünce ağzını açarak koşturuyor tam bi turşuhan
Ben Youplus kids kullanıyorum ifos onaylı markalardan biri. Doktorumuz haftada iki kere ver demişti o şekilde veriyorum.Balık yağı kullanan arkadaşlar hangi markayi kullaniyorsunz acaba bize doktorumuz 2 yaşa kadar gerek yok dedi ama balık sezonu kapanınca acaba versem mi diye düşünüyorum?
İyi tahıl içerikli ekmek, besin degeri yüksek makarna bebekler için sebzeli olan çeşitleri güzel oluyor, yulaf, kinoa, çiğ kuruyemisler gibi besinlerNe verebilirim canım ?
Her şeyi anlarım da d vite çok şaşırdımYa benim baba tarafı Akdeniz anemisi var, oğlanın teni de çok çok beyaz ben zaten direk acaba bu da taşıyıcı mı dedim ama doktor hiç şüphelenmedi , bide ben demirin fazlası da zarar diye doktor öyle deyince direk bıraktım çünkü demir de alacak şekilde besleyebiliyorum et seviyor.Ama doktor d yi de kesti ya ben iyice doktordan soğudum 1-2 aya yeni bir doktora götürüp detaylı soracağım aklımda hepsi
Aynen genetikte cok etkili tabiki canimMaşallah bu ara da kanı ne güzel ,ben kan işinin biraz genetik olduğunu düşünüyorum bazı insanda naparsan yap yükselmiyor , senin ki de hep böyle gider bence inşallah
Ocean kullaniyoruzz multivitaminsiz ifos onayli olmalı.Balık yağı kullanan arkadaşlar hangi markayi kullaniyorsunz acaba bize doktorumuz 2 yaşa kadar gerek yok dedi ama balık sezonu kapanınca acaba versem mi diye düşünüyorum?
Canım bır sorun olsaydı hıc cıkmadızdı varmıs dişi sadece gecikmiş. Neden rotgen cekın dedı anlamadım. Yıgenım de 1 yasında ılk dişinı cıkardı. Hem senın oglunun kan degerlerı de temız cıkmıs.Ama soyle genelde alt ve ust dısler cıft cıkar ama sızın tek cıkmısPapatya0593 minseo Akilvar
Alttan bir dişi var kızlar, üstten de bir tane patlayacak gibi, hafif delik görünüyor ama gelen giden yok
Bence de sorun yoktur canim bazı cocuklar geç çıkarıyor genetik birazPapatya0593 minseo Akilvar
Alttan bir dişi var kızlar, üstten de bir tane patlayacak gibi, hafif delik görünüyor ama gelen giden yok
E 1 yaşa kadar 1 diş çıksa yeterli diye biliyorum sanırım Osman gönüaldan dinlemiştimPapatya0593 minseo Akilvar
Kızlar artık meme işiyle benim de başım dertte, şöyle her gören ne zaman kesecen diye soruyor bebek 18 haftalık oldu, oğlan aynen emiyor, gündüz uyumadan önce ama gece gene 5-6 sefer emdiği oluyor, her uyanmada ağzına meme girecek geri dalacak benim minik sıpanın, öte yandan şöyle canımı sıkan bişey var kilo almadım pek, dün bi yere gittim ama kilo vermişsin hiç hamile değilsin gibi dediler canım sıkıldı, aslında 3 kilo civarı aldım ama oğlumda bu aya kadar belki 5-6 kilo almıştım ve iri bi bebek doğdu zaten şimdi acaba hem emzirme hem tek başına çocuğa bakma temposundan acaba bu bebeğe yetermiyorum ve küçük mü doğar endişesi var , yemem de gelişim de ilk ay bakılan kanda falan bi sıkıntı yoktu aslında ama sanki memeyi de bi yerde kesmem lazım gibi geliyor , tandem emzirmek isterim aslında ama o şekilde olanlara belki gerçekten yardımcı insanlar var Şuan düşünüyorum 2 tane meme isteyen bebeği ben kaldırabilir miyim bilmiyorum, bide yani ne anne ne kv çok bi destek görmedim ha de ki çağırdın mı çağırmadım ama mesela kv gelip 15 gün ilk doğduğunda kaldı yoksa hiç gelip bana yardımı olmadı kimsenin şimdi 2. De çok gelirim falan diyor ama inanmıyorum açıkçası, kilo sağlık demek değil biliyorum ama oğlan dan farklı bu diye de kafama takıyorum sanırım hem emme hem bebek yoruyor, meme düşkünlüğü de yoruyor bi yandan da emzirebiliyorsun emzir niye bencillik yapıyorsun diyorum, kafam baya karışık , bana fikir verin…
Siz de fikir verin iye etiketledim kızlar nisan anneleri@Rprnn VivaLaJuicy
Yok canım oğlanın da kilo alımı durdu sorma 9. Ayda 10.5 tu 1 yaş kontrolünde de 10.5 çıktı, çok haklısın ya toplumda ki şu kilo sağlık hatasını kıramıyoruz hep kilolu olsun istiyoruz, ilk gebeliktede çok aldım diye millet nasıl verecen diyordu, sağol canım hem heyecanlıyım hem korkuyorum başıma geleceklerden halaCanım daha yeni yazabiliyorum ya.ben süt veremedim 3 aydan sonra. Yeme konusu hep problemdi biliyorsun. Emmedi. Ekgıda da sorun bizde. Kızım 2880 gr doğdu. Küçük ama çok sağlıklıydı. Hemen de toparladı kilosunu sonra. Bebek kilosu iriliği son takacağın şey olsun. Ben de kızım gibi küçük ve zayıf doğmuşum. Ama bugüne bakınca fıstık gibiyim valla söylemesi ayıp. Boyum posum sağlığım çok yerinde. Sen ona sakın takma. Biliyorum oğlun iri maşallah kilosu güzel ama her bebek başka. Sağlıktan ötesi yok. Evet klişe bir cümle ama öyle. Endişelenme ki bebeğin de hissetmesin. Ayrıca daha önce de yazmıştım canım benim bi akrabamın çocuğu 5 kilo doğdu. Kızımdan 6 ay büyük. Ama neredeyse kızım onunla aynı boyda. Arada hiç fark yok gibi şu an. Çocuk her şeyi yiyor içiyor sağlıklı ama boyuna kilosuna pek yansımıyor. Yani önemli olan boyut değil gerçekten. Lütfen iyi hisset. Ohh iki tane mis kokulu bal yavruyla yaşayacaksın. Harika bir şey bence. Aradan çıkarıyosun iyi yapıyosun. Zorluğun gerisi mükafat olacak
Şahane bilgilerde bugünKizlar balik yagi alirken dikkat edin. Balik yaginin kücük baliklardan yapilmis olmasi önemli ayrica alirken bakın ağır metallerden arındırılmış olmasina dikkat edin vücutta metal birikmesine sebep olabilir. Geçen bazilari karaciger yaglanmasi yapiyor yazmisti o yaglanma degil karaciger yetmezligi olabilir sanirim karistirdiniz. Agir metallerden arindirilmamis yag kullanirsanız sıkıntı öyle yapacaginiza hiç vermeyin daha iyi
Canım bır sorun olsaydı hıc cıkmadızdı varmıs dişi sadece gecikmiş. Neden rotgen cekın dedı anlamadım. Yıgenım de 1 yasında ılk dişinı cıkardı. Hem senın oglunun kan degerlerı de temız cıkmıs.Ama soyle genelde alt ve ust dısler cıft cıkar ama sızın tek cıkmıs
Bence de sorun yoktur canim bazı cocuklar geç çıkarıyor genetik biraz
Bilmiyorum kızlar bizi de doktor yönlendiriyorE 1 yaşa kadar 1 diş çıksa yeterli diye biliyorum sanırım Osman gönüaldan dinlemiştim