2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bizde iki gündür kapadokyadayız ben böyle küçük seyahatlerde hiç kasmıyorum ya zaten her yerde ev yemekleri yapan yerler vs var. Yanıma yoğurt aldım bir de mercimek çorbası yapmıştım onu termosa koydum ilk gün bir öğün öyle yaptı ara öğünler için humm ın ve gerberin atıstırmalıklarından aldım ve muz. Çok seviyor bunları zaten. Otel oda kahvaltı. Sabah peynir yedi yaban mersini almıştım ondan yedi bolca. Ekmege tereyağı bal sürüp verdim gözleme vs vardı kahvaltıda bu ara iştahı yok yemedi ama normalde yerdi mesela. Yumurta vermedim organik değil diye. Öğlen de pideciye gittik pide ayran yedi. Akşam çorbacıda çorba içti bizimle.Yani böyle bir iki gün idare edilebilir bence. Güzel geçer seyahatiniz umarım 🙏🏻
Yemem benim için de sorun olmuyor rafine şeker haricinde aşırı dikkat etmiyorum artık ama yolu napıyorsunuz kızlar yolda uyumazsa asla durmuyor benim ki ya uyuyacak ya durmayacak, 15 dk bile zor oyalıyorum

Yemem benim için de sorun olmuyor rafine şeker haricinde aşırı dikkat etmiyorum artık ama yolu napıyorsunuz kızlar yolda uyumazsa asla durmuyor benim ki ya uyuyacak ya durmayacak, 15 dk bile zor oyalıyorum
Canım sabah on gibi çıkıyoruz biz bütün yollara tam uyku saati oluyor uykuya dalıyor iyi günümüzdeysek birkaç saat uyuyor uyanınca da atıstırmalık,kitap falan o şekilde oyalıyorum

Canım masallah hiç olmamısız gibi iyiyiz yarasıda ilk güne göre toparlamıs durumda iyiyiz elhamdulillah sıra memeden kesmede onuda sorunsuz atlarız inşallah siz nasılsınız iştahı ne durumda düzeldi mi canım
Maşallah maşallah ne güzel atlattınız çok sevindim 🥰
Cnm ben de pek ara öğün yediremiyorum çok yemek seçiyor diye zaten 2-3 çeşit yapıyorum yemekleri, sadece birini yiyor ve dün sevdiğini ertesi gün tükürüyor ne yiyeceğini asla bilemiyorum ara öğün olarak sadece muz armut elma verebiliyorum kilo alımı iyi gidiyor nasıl oluyor anlamasam da o yüzden canımı sıkmamaya çalışıyorum ama her yemek öğünü bir sabır testi benim için.

Sincap kitap çöle dokun ormana dokun, okyanusa dokun serisi güzel çizimleri dikkatini çeker kapakçıklar da var onları açmaya çalışır. Başka bir serinin hareketli park, hareketli kumsal hareketli market fln var onlar da güzel.
Bizim de aynı, çok şükür kilo alıyor yoksa daha çok kafaya takardım. Bazen görüyorum mesela köfte yanına pilav ve içecek 😃 yani ben köfte yedirsem çok şükür diyorum.
Kitap önerilerini ss aldım canım çok teşekkür ederim. Kitaplarla ilgilenmesi çok hoşuma gidiyor umarım bu ilgisi devam eder 🙏🏻
Kızlar Ekin Perşembe gününden beri 4-5 saatte bir atesleniyor. Çok yüksek ateş değil maksimum 39 inatçı da değil şurup içince düşüyor ama tabi huzursuzluk yapiyor. Doktor bogaz ve kulaklarda sıkıntı görmedi viral dedi antibiyotik vermedi bu yüzden şuan şurup ile ilerliyoruz. Böyle yaşayan oldu mu kaç gün sürüyor ne zamana rahatlar acaba baya yıprandık

sağol canım doktoru ile konuştuk bugün antibiyotik başlıcaz, sanırım idrar yolu enfeksiyonu oldu
Çok geçmiş olsun, tahlilde mi çıktı enfeksiyon?

Kızlar biz bugün yine kan tahlili verdik dişler yüzünden. Bir de çocuk dişçiye yönlendirdi röntgen çekilsin dedi ama onu yaptırıp yaptırmamakta kararsızım. Muayenede bir sıkıntı olduğunu zannetmiyorum ama garanti olsun dedi.
13 aylık dört defa tahlil alınmış oldu canım sıkkın. Çocuğa eziyet ediyoruz sanki 😕

Kızlar bugün 1 yaş aşılarını olduk bizde ateş yapar mı?
, boy baş çevresi persentil de yüzde 75 lerde ama kilo canımı sıktı , benim oğlan iyi doğdu zaten hepte güzel kilo aldı ama 10. Ayda 10.5 kiloydu hala 10.5 kilo hatta 10.3 çıktı, yemesinde bi sıkıntı yok ama neden kilo almadı ki, hemşire boyu iyi dedi ama güzel de yiyen bir bebek 2-3 aydır kilo almamış resmen😞

Kızlar biz bugün yine kan tahlili verdik dişler yüzünden. Bir de çocuk dişçiye yönlendirdi röntgen çekilsin dedi ama onu yaptırıp yaptırmamakta kararsızım. Muayenede bir sıkıntı olduğunu zannetmiyorum ama garanti olsun dedi.
13 aylık dört defa tahlil alınmış oldu canım sıkkın. Çocuğa eziyet ediyoruz sanki 😕
Hiç dişi yok mu canım hala

Geçmiş olsun canım 💐
çok teşekkürler canım :dua:
daha hiç diş çıkmadı mı canım ? d vit kullanıyor musunuz ?
Kızlar bugün 1 yaş aşılarını olduk bizde ateş yapar mı?
, boy baş çevresi persentil de yüzde 75 lerde ama kilo canımı sıktı , benim oğlan iyi doğdu zaten hepte güzel kilo aldı ama 10. Ayda 10.5 kiloydu hala 10.5 kilo hatta 10.3 çıktı, yemesinde bi sıkıntı yok ama neden kilo almadı ki, hemşire boyu iyi dedi ama güzel de yiyen bir bebek 2-3 aydır kilo almamış resmen😞
canım bu aylarda çok hareketliler bence o yüzden kilo almıyolar yemesi güzelse takma

çok teşekkürler canım :dua:

daha hiç diş çıkmadı mı canım ? d vit kullanıyor musunuz ?

canım bu aylarda çok hareketliler bence o yüzden kilo almıyolar yemesi güzelse takma
Haklısın ama daha yürümüyor bile demek yürüse hiç kilo almıcak, gören zaten zayıflamış çocuk diyor😒

Canım hıc mı diş yok sankı bır ara cıkmkstı 1 tane. Ben olsam kafam rahat etsın dıye cektırırdım

günde kaç öğün veriyorsun neler yiyor canım ?
Canım 3 öğün veriyorum ara larda da muz elma yoğurt, kahvaltıda yumurta genelde öğlen çorba yanında muz, akşamda evde akşam yemeği ne varsa bizle yer , eti 2-3 güne bir vermeye dikkat ediyorum, ekmek rafine şeker çok vermemeye çalışıyorum mümkün oldukça bazen ekmek çorbasına doğruyorum, 1 muzu kendi yiyebiliyor mesela ben şaşırıyorum maşallah diyeyim ama kilo almaması ilginç
Ben sağlıklı beslensin diye öyle çubuk bisküvi falan hiç vermiyorum biraz karbonhidratı mı artırsam dedim bunları yazarken

Canım benım buyuk oglumun 11.5 tı ama doktor kan ılacı verdı depoları dolduralım dedı sınır da 11 dı ama baska seylerıne mı bakıp verıyorlar bılmıyorum
Valla bende az falan diye kafayı takıyordum demirden önce de 11.5 du demirden sonra da 11.5 du dedim demek ki bestiron hiç etkilemiyor ama doktor iyi değerler bir sıkıntı yok dedi, bebeklerde bu kan değeri yeterli dedi canım, bi kaç aya bir daha götürürüm olmadı ya

Canım 3 öğün veriyorum ara larda da muz elma yoğurt, kahvaltıda yumurta genelde öğlen çorba yanında muz, akşamda evde akşam yemeği ne varsa bizle yer , eti 2-3 güne bir vermeye dikkat ediyorum, ekmek rafine şeker çok vermemeye çalışıyorum mümkün oldukça bazen ekmek çorbasına doğruyorum, 1 muzu kendi yiyebiliyor mesela ben şaşırıyorum maşallah diyeyim ama kilo almaması ilginç
Ben sağlıklı beslensin diye öyle çubuk bisküvi falan hiç vermiyorum biraz karbonhidratı mı artırsam dedim bunları yazarken
bence faydalı karbonhidratları biraz arttır canım, yine güzel yiyor maşallah ama karbonhidratta şart

X