- 7 Ekim 2022
- 1.425
- 2.865
Deisa öğünlerini evde hazirla ne yemek yapacaksan kaplara koy difrizde dondur, soğutucu termosla git otelde rica et difrize atsinlar sonra hangisini yedireceksen akşamdan buzluktan al buzdolabina koy ertesi güne çözülür ısıtır yedirirsin bir de aperatif şeyler alırsın zaten atistirmalik meyve vs o sekilde iyi olur bence ben olsam bu yolu izlerdim
Sağolun kızlar öneriler için of aşırı yemek seçiyor gideriz otururuz biyere yemezse aç kalır diye yanıma yedekli almalıyım bişeyler, iyi fikir oldu bunlar.Bizde iki gündür kapadokyadayız ben böyle küçük seyahatlerde hiç kasmıyorum ya zaten her yerde ev yemekleri yapan yerler vs var. Yanıma yoğurt aldım bir de mercimek çorbası yapmıştım onu termosa koydum ilk gün bir öğün öyle yaptı ara öğünler için humm ın ve gerberin atıstırmalıklarından aldım ve muz. Çok seviyor bunları zaten. Otel oda kahvaltı. Sabah peynir yedi yaban mersini almıştım ondan yedi bolca. Ekmege tereyağı bal sürüp verdim gözleme vs vardı kahvaltıda bu ara iştahı yok yemedi ama normalde yerdi mesela. Yumurta vermedim organik değil diye. Öğlen de pideciye gittik pide ayran yedi. Akşam çorbacıda çorba içti bizimle.Yani böyle bir iki gün idare edilebilir bence. Güzel geçer seyahatiniz umarım