- 24 Kasım 2021
- 5.092
- 6.321
- 31
Aynen öyle çocukla çok zor olurdu , şükür canım, ilki normaldi Buda inşallah bi değişiklik olmazsa sonradan normal planlıyorumYaa bakalım ne olacak cinsiyeti merakla bekliyorum çok zorlanmamana ve risk olmamasina sevindim bebekle çok zor olurdu inşallah böyle kolaylıkla devam etsin Sezeryan mi olacaksin ilki nasıldı?
Kaç haftalik canim 58. Haftalarda 9. Sıçrama başlıyor şuan onun ortasindayiz. Her şeye bağırma çağırma inat şeklinde. Ve bana çok düşkün uyurken bile eliyle bana sarılıp uyuyor. Bu sıçramada çocuklar sınırları ve kurallari öğreniyormus o yüzden biraz zorlu geçiyor. Ağlayarak yaptirmak istediklerini yapmamak açıklamak gerekiyor ki ağlayarak bir şeyleri elde edecegini öğrenmemeli. Gece uykularini berbat etkiledi uyuduktan 1 saat sonra falan uyanip gece 1 e kadar geziniyor uyumuyor. Bakalım böyle ne kadar sürecek
Off çok tatlı diş sayısına da mi yorum yapiyolar bizim azilar fena gol atti bize arka arkaya patlayinca ağzı diş doldu
Ben bir şey vermiyorum canim su dahil. Mide asitinin oluşmasını engelliyor ya o da reflusunu tetikliyor eliyle gösterirse de o anne ve babanin senin maman burda mamani ye su içicez diyorum o şekilde devam ediyor ilgisini dagitiyorum
1 yaşı yeni geçtik canım 8. Sıçrama yeni bitti ama ben azılardan şüpheleniyorum çünkü 6 dişi de çıktı sıra onlarda bilmiyorum bu ara dediğin gibi inat var mesela hep bebek arabasında gezen duran çocuk , bebek arabası istememeye başladı, benim ki hala emerek uyuyor maalesef uykuları eskiye göre daha az uyanmalı ama uyanıyor benim ki asla uyanmadığı olmadı