2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Valla canım elmacık kemiklerim iltifat alırdı dedin ya birebir aynı durumdayız. Kendimi bu halimle asla beğenmiyor ve bu durumdan çok mutsuzum eski fotoğraflarıma bakıp üzülüyorum. kolay kilo alabilen bir yapım da yok. Vitamin desteği alıyorum şu an sanırım onlarla ayakta duruyorum. Öyle gece gündüz emen bir bebek de değil demek ki çok emse harap olurdum. Umarım kilo alabiliriz ve eski halimize dönebiliriz Ben ikinci bebeği düşünüyordum bu sebepten o fikirden de uzaklaşıyorum.

Biz kendi çekirdek ailemizle kutladık canım. Pastayı kendim yaptım ve portakal kurutmuştum onlarla süsledim. İsmini kağıda çıktı aldım, yine punch ile süslemeler yaptım. Sevdiğim tonlarda balonlar aldık hepsi bu kadar. Sade, şirin bir ortam oldu istediğim de buydu zaten. Örnek atıyorum sana ben de bunlardan hazırladım.

Yaa bayıldım pastayı kendim yapabilsem ne güzel olur pahalı çünkü ama fırsatım olur mu bilmiyorum

Canım aynı düşünce ve duyguları paylaşıyoruz tam olarak aynı durum durumdayım inşallah

Kızlar Ali İlbey in yabancı dil öğrenmesini desteklemek amaclı ben evde iken bakıcı desteği almaya baslamıstım hatırlarsanız nasıl olur diye endişelerim vardı şuan çok memnunum ve yaklasık 3 ayda dahi Ali ilbey in alıcı dili okadar gelıstiki inanamıyorum ingilizce bir cok seyi anlıyor tepki veriyor give me kiss me go lets dont bir cok seyi anlıyor ve bir cok ingilizce kelimeyi soyluyor sayıları dahi 5 e kadar ingilizce soyluyor, tüm kitaplarını ingilzice almıstım zaten en sevdıgı sey kitaplar hepinize öneriyorum fakat ek etkınlıkler yaptırmak istiyorum yasına gelişimine uygun sizin 1 -1bucuk , 1-2 yaş arası etkınlıkler için bir etkınlık uygulama pdf i vb bir sey var mı sizde acaba

Eklentiler

• IMG_9963.jpeg
    120,1 KB · Görüntüleme: 74
Yaa bayıldım pastayı kendim yapabilsem ne güzel olur pahalı çünkü ama fırsatım olur mu bilmiyorum
Canım gerçekten cok pahalı türkiyedede bilmiyorum okadar pahalı mı ama burda cok pahalı bu nedenle bende kendim yaptım bir gece önceden her seyini süsleme pasta hepsini sende yapabilirsin fikir olsun diye atayım bende iyiki dogmus kuzucuk şimdiden

Eklentiler

• IMG_9246.jpeg
    83,2 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_8646.jpeg
    103,7 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_8647.jpeg
    94,9 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar, emziren arkadaşlar ben kalsiyum kullanıyorum. Doktor gebelikte verdiğini hiç kesmedi. Emzirme boyunca devam demişti.

Benim oğlum da dün 1 yaşına girdi kızlar. Ancak bir haftadır hasta. Dışarıda iftar açıp kendi aramızda kutladık. Ben de hastayım. Bakıcımız da hasta... Bu şekilde eziyet olurdu zaten. İyileşince kutlama + foto çekimi yapacağız.

Yaşına giren bebişleri kutluyorum. Hastalara şifa diliyorum.

Yaa ne güzel olmuş, sade şık , burdada pahalı canım fiyatlar değişiyor ama güzel tasarım bi pastaya 2500 lira fiyat almıştı bi arkadaş bende sizden heveslendim sanırım bende kendim yapacağım, senin kuzunun da hayırlı nice yaşları olsun inşallah

Ay kızlar burda mı takılıyorsunuz papatya da öyle
ben de buraya bakayım. Tam da diyordum mart annelerinin doğum günü kutlamaları oluyordur fikir alayım bunu gördüm.
Ne kadar güzel olmuş bu konsept; başta sen yaptın sandım ama başkasından paylaşmışsın.
Böyle olduysa çok tatlı sade ve şık zaten.

Ben iki uç arasında gidiyorum. abartılı parlak süslemeli olsun diyorum önce ama bir yandan da sade şıklık çok hoşuma gidiyor.
Çoktan balonları süsleri sipariş ettim ve hepsi rengarenk bir cümbüş gibi. tamamen saçma sapan bir görüntü de çıkabilir ortaya bilmiyorum. Bayramda kutlayacağım gecikmeli olarak.

Canım bizim nisan anneleri çok sessiz bende buraya yazmıştım, melodide genelde burada bizi paralel grup bitirdi

Merhaba. Ben İngilizce öğretmeniyim. Kızımla doğduğundan beri ingilizce konuşuyorum. Hergün saatlerce dile maruz kalıyor. Tellaffuzum oldukça iyi. Aksan problemim yok. Umarım olumlu dönüşler alırım ben de. Bir sürü ingilizce hikaye kitabı var. Onları okuyorum. Anneannesi ve dedesi türkçe okuyor. Ben ingilizce. Bir de spotifydan lingokids podcastini açıyorum. Bayılıyor. Çok seviniyor onun sesini duyunca. Harika hikayeler anlatıyor kısa kısa.
Ekstra etkinlik için early learny setlerini çok beğeniyorum. Ona bakabilirsiniz ama benim kızım henüz pek ilgilenmiyor. Seti daha kullanamadım verimli olarak. Çünkü hemen elini atıp ağzına sokmak istiyor her şeyi odaklanmadı henüz. 1 yaş itibariyle yeniden deneyeceğim. 9.aydan itibaren başlıyordu setler sanırım.
Bu arada bilginiz var mı bilmiyorum ama geçen gün bi platformda okudum ve üzüldüm. Çocuk kreşe başlayınca eğer etrafında ingilizce bilmeyen akranları varsa dalga geçiyorlarmış ve bu da çocukta ingilizce kullanma isteğini bitiriyormuş. Yani okul çağında ingilizce kullanan bir yere başlamaları lazım. Yoksa sıkıntı olacak belli ki. Kreş zamanı özellikle.

Canım bizim nisan anneleri çok sessiz bende buraya yazmıştım, melodide genelde burada bizi paralel grup bitirdi

Evet nisan anneleri genel olarak sessiz bir gruptu zaten de. Şimdi iyice boş.
Pasta konusunu ben de düşünüyorum bu arada. Baktığım yerde en ucuzu 2250. 10 kişilik pasta. Kendim de yapmak istemiyorum ama. Bi yandan da pasta nasıl bu fiyat olur diye hayret ediyorum. 4 bin 5 bin olan da çok pasta var 15 kişilik onlar. Daha süslüler

Yok canım şu bi ilk banlandı sonra alternatif yere falan geçildi ondan önce çok iyiydi ya , hoş artık bebekler büyüdü martta sessizleşti şimdi ben Eylül Ekim annelerini takip ediyorum nasıl aktifler ben bu fiyatlardan sonra pasta işinde iyi para var aslında el becerisi olan güzel paralar kazanır diye düşünmeye başladım

Haklısın canım o yüzden ben de şimdiden önlem almaya çalışıyorum. Bebeğin nasıl oldu? Biraz daha atlatabildiniz mi hastalığı?
Çok şükür geçti sayılır 4.gun vücudu soldu bugün de 5.gun ayak el yüz hafif solmaya başlamış. Huysuzlugu da yok burun akintisi da geçti şükür

Kızlar nasılsınız grupta buyuk bır sessızlık var
Valla arkadaşım gün nasıl başlıyor, nasıl bitiyor hiç anlamıyorum. Akşam pert oluyorum benim oğlan ne zaman uyursa ben de yanında sızıyorum
Ya aynı bizdeki durum bu. Annem fazla tepki veriyordu böyle yapınca. Tepki vermiyoruz artık. 3-4 kere vuruyor kafasını tepki için bize bakıyor. Biz oralı olmayınca başla birşeyle ilgileniyor. Ama baya sinirim bozuluyor bu duruma

Kızlar sizin bebeklerin konuşma işi ne durumda? Bizim oğlan 3-5 kelime söylüyor sadece daha anne demedi mesela işte baba, dede, mama, aba. Panik olmalı mıyım? Ya da neler yapıyorsunuz teşvik için ben kitap okuyorum sürekli, sorduğu herşeye cevap veriyorum, hadi sen de söyle diyorum. Sadece parmağını uzatıp ıh yapıyor herşeye

Ben burada tr den uzak bu sekılde yapabıldım malzemeleri tr den geetirrtim gelen bi arkadastan rica edip sizin daha guzel yapacagınıza eminim , tesekkur ederiz

Yaa cocugunuz cok sanslı masallah tesekkur ederim bende bakayım dediğiniz sete evet onu duydum keske burada 1 bucuk senemız değilde daha uzun vakitler kalabilsek burada tüm türk cocuklar yabancı dil eğitimi göruyor okuldada aynı sekılde derslerini ingilizce göruyorlar türkiyedede şartlarımız el verirde göndebılırız inşallah ingilizcesini destekleyecek bir kreşe okula özel okul fiyatlarını duydumda şok oldum gercekten türkiyede

Yurt dışında olduğunuzu bilmiyordum. biz de umarım İstanbul’da öyle imkanı olan bir okula verebiliriz. Yine de yurt dışındaki gibi asla olamaz ama bir adım önde olur kesinlikle. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz eşimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…