- 20 Mart 2011
- 13.755
- 32.288
Evet sessizleşti grupKızlar nasılsınız grupta buyuk bır sessızlık var
Of hemde nasıl oruc tutuyorum bir de ekstra zorBen de ıyıyımKızçen nasıl yoruyor mu
Yok canım daha değil bu ay içinde baktircam da doktor bulamadim daha sanirim dokuz Eylül çocuk izleme götürcem doçenteminseo Ekin'in kan değerlerine baktırdın mı canim
Yoğunluk var canım valla hep bi koşuşturma hali gündüz iş akşam ekini doyur oynat uyut pert oluyoruzKızlar nasılsınız grupta buyuk bır sessızlık var
Ben bugün götürdüm kibar güler yüzlü bir doktordu. Sordugum her soruya guzelce yanit verdi hatta menenjiti 1 yaş sonrasi yapacagim için takvim bile hazirladi. Kan almaya da cocuk hemsiresi mi ne artik o aldi tek seferde 3 tüp kani aldi cocuk delik deşik olmadi yani. O da sevecendi sürekli bilgi veriyordu. Ben şaşırdım doktorun adı murat çağlar karataş denemek istersen bir bak diye haber verim dedim.Yok canım daha değil bu ay içinde baktircam da doktor bulamadim daha sanirim dokuz Eylül çocuk izleme götürcem doçente
Yoğunluk var canım valla hep bi koşuşturma hali gündüz iş akşam ekini doyur oynat uyut pert oluyoruz
Hangi hastane canim bakayim hemenBen bugün götürdüm kibar güler yüzlü bir doktordu. Sordugum her soruya guzelce yanit verdi hatta menenjiti 1 yaş sonrasi yapacagim için takvim bile hazirladi. Kan almaya da cocuk hemsiresi mi ne artik o aldi tek seferde 3 tüp kani aldi cocuk delik deşik olmadi yani. O da sevecendi sürekli bilgi veriyordu. Ben şaşırdım doktorun adı murat çağlar karataş denemek istersen bir bak diye haber verim dedim.
Torbali devlet hastanesine götürdüm memnun kalmazsan yine götürürsün başka yereHangi hastane canim bakayim hemen
Tamam canım doktor kayseri acibademde calismis baya sonra devlete geçmiş sağol aldim randevu bakalim teşekkürlerTorbali devlet hastanesine götürdüm memnun kalmazsan yine götürürsün başka yere
Umarim hoşunuza gider bana da haber ver kötü olmasin daTamam canım doktor kayseri acibademde calismis baya sonra devlete geçmiş sağol aldim randevu bakalim teşekkürler
Canım kolay gelsin geçen hafta oğlum 1 yaşına girdi kutladık. Bizdede 30 kişi vardı. O günün yorgunluğunu çok zor atlattımçok sessiz gerçekten, biz burun akıntısıyla boğuşuyorduk bugün biraz azaldı neyse ki. Doğumgünü organize etmekle uğraşıyorum 50 kişiye yakın olacak nişan gibi doğumgünü olduVe ben bebeklere doğumgünü organizasyonu yapanlarla dalga geçerdim, anne olduğumdan ber iönceden neyi büyük konuştuysam hepsini yedim zaten
Canım sen nasılsın iyi misinKızlar nasılsınız grupta buyuk bır sessızlık var
Cok sukur aynıyız ama bızım henuz park sezonu acılmadı baya baya soguk yagıslı. Yuruyor mu artıkCanım sen nasılsın iyi misinÇocuk peşinde koşmaktan fırsat olmuyor buraya bakamadım Bayadır. ayakkabılarını giydirip parklarda koşuyoruz Bizim diş atak birbirine girdi perişan etti bizide Alp bu aralar ağlak modda takılıyor.
Canım bizim burada soğuk ve hava kapalı azda olsa çıkartıyoruz park çok yakın hemen karşımızda . 11.ayda başladı yürümeye canım artık koşmaya geçti yetişemiyoruzCok sukur aynıyız ama bızım henuz park sezonu acılmadı baya baya soguk yagıslı. Yuruyor mu artık
Bızım de 11.ayda adım atmaya basladı ıkı gundur de yuruyor.Profesyonellıkte 1 2 haftaya anca olurCanım bizim burada soğuk ve hava kapalı azda olsa çıkartıyoruz park çok yakın hemen karşımızda . 11.ayda başladı yürümeye canım artık koşmaya geçti yetişemiyoruz
Maşallah kuzucuklaraBızım de 11.ayda adım atmaya basladı ıkı gundur de yuruyor.Profesyonellıkte 1 2 haftaya anca olurGruptakı cogu bebek 11.ayı bekledı sankı
Şehir dışından kv görümce bnm abiler yengeler baktık gelen gelene oğlumun seveni çokmuş biz de madem dışarda yapıcaz arkadaşları da çağıralım o zmn dedik sonra ay komşulara ayıp olmasın onlara da haber verelim derkeeen baktık 50 olmuşuzGecmıs olsun canım. Oooo 50 kısı mı nerden buldun o kadar kişiyıBebek bu anlamaz vs denılıyor ama ılerısı ıcın guzel anılar biriktirmiş oluyoruz
Ben de iki hafta kendime gelemem kesinCanım kolay gelsin geçen hafta oğlum 1 yaşına girdi kutladık. Bizdede 30 kişi vardı. O günün yorgunluğunu çok zor atlattımŞimdiden kolay gelsin sana
Valla bende bir hafta kendime gelemedim canımŞehir dışından kv görümce bnm abiler yengeler baktık gelen gelene oğlumun seveni çokmuş biz de madem dışarda yapıcaz arkadaşları da çağıralım o zmn dedik sonra ay komşulara ayıp olmasın onlara da haber verelim derkeeen baktık 50 olmuşuzsonraki yaşlarda bu kdr geleni olmaz sanmıyorum ilk diye herkes heveslendi güzel anı olacak evet.
Ben de iki hafta kendime gelemem kesinYa bir de bizde kalmalı misafirler olacak hahahsdh cümbüşlü bir haftasonu beni bekliyor sağol cnm.
D vitaminini kesti doktor bir süre vermeyelim demiş sonrasında düzelmiş kan tahlilinde normale dönmüş.Arkadaşınızın bebeği ne durumda
Tamam canım doktor kayseri acibademde calismis baya sonra devlete geçmiş sağol aldim randevu bakalim teşekkürler
Canım bizim burada soğuk ve hava kapalı azda olsa çıkartıyoruz park çok yakın hemen karşımızda . 11.ayda başladı yürümeye canım artık koşmaya geçti yetişemiyoruz
Amin inşallah canım benimMaşallah canım, sağlıkla kolaylıkla koştursun