2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ben bugün götürdüm kibar güler yüzlü bir doktordu. Sordugum her soruya guzelce yanit verdi hatta menenjiti 1 yaş sonrasi yapacagim için takvim bile hazirladi. Kan almaya da cocuk hemsiresi mi ne artik o aldi tek seferde 3 tüp kani aldi cocuk delik deşik olmadi yani. O da sevecendi sürekli bilgi veriyordu. Ben şaşırdım doktorun adı murat çağlar karataş denemek istersen bir bak diye haber verim dedim.

Hangi hastane canim bakayim hemen

Tamam canım doktor kayseri acibademde calismis baya sonra devlete geçmiş sağol aldim randevu bakalim teşekkürler
Umarim hoşunuza gider bana da haber ver kötü olmasin da devlettekilerin sağı solu belli olmuyor

Canım kolay gelsin geçen hafta oğlum 1 yaşına girdi kutladık. Bizdede 30 kişi vardı. O günün yorgunluğunu çok zor atlattım Şimdiden kolay gelsin sana

Kızlar nasılsınız grupta buyuk bır sessızlık var
Canım sen nasılsın iyi misin Çocuk peşinde koşmaktan fırsat olmuyor buraya bakamadım Bayadır. ayakkabılarını giydirip parklarda koşuyoruz Bizim diş atak birbirine girdi perişan etti bizide Alp bu aralar ağlak modda takılıyor.

Cok sukur aynıyız ama bızım henuz park sezonu acılmadı baya baya soguk yagıslı. Yuruyor mu artık

Cok sukur aynıyız ama bızım henuz park sezonu acılmadı baya baya soguk yagıslı. Yuruyor mu artık
Canım bizim burada soğuk ve hava kapalı azda olsa çıkartıyoruz park çok yakın hemen karşımızda . 11.ayda başladı yürümeye canım artık koşmaya geçti yetişemiyoruz

Canım bizim burada soğuk ve hava kapalı azda olsa çıkartıyoruz park çok yakın hemen karşımızda . 11.ayda başladı yürümeye canım artık koşmaya geçti yetişemiyoruz
Bızım de 11.ayda adım atmaya basladı ıkı gundur de yuruyor.Profesyonellıkte 1 2 haftaya anca olurGruptakı cogu bebek 11.ayı bekledı sankı

Bızım de 11.ayda adım atmaya basladı ıkı gundur de yuruyor.Profesyonellıkte 1 2 haftaya anca olurGruptakı cogu bebek 11.ayı bekledı sankı
Maşallah kuzucuklara Evet evet aynen öyle canım. Bizim dişlerde çifter çifter çıkıyor çok huzursuz oluyor yavrum

Gecmıs olsun canım. Oooo 50 kısı mı nerden buldun o kadar kişiyı Bebek bu anlamaz vs denılıyor ama ılerısı ıcın guzel anılar biriktirmiş oluyoruz
Şehir dışından kv görümce bnm abiler yengeler baktık gelen gelene oğlumun seveni çokmuş biz de madem dışarda yapıcaz arkadaşları da çağıralım o zmn dedik sonra ay komşulara ayıp olmasın onlara da haber verelim derkeeen baktık 50 olmuşuz sonraki yaşlarda bu kdr geleni olmaz sanmıyorum ilk diye herkes heveslendi güzel anı olacak evet.
Canım kolay gelsin geçen hafta oğlum 1 yaşına girdi kutladık. Bizdede 30 kişi vardı. O günün yorgunluğunu çok zor atlattım Şimdiden kolay gelsin sana
Ben de iki hafta kendime gelemem kesin Ya bir de bizde kalmalı misafirler olacak hahahsdh cümbüşlü bir haftasonu beni bekliyor sağol cnm.

Valla bende bir hafta kendime gelemedim canım Ay o daha zor evet baya cümbüşlü olacak canım. Şimdiden bol bol güzel eğlenceler

Maşallah canım, sağlıkla kolaylıkla koştursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…