Torbalı devlet hastanesine yıllar önce oğlumu ameliyat ettirmiştim, yeni açıldığında oradaki tüm doktorlar çok iyiydi benim karşıma çıkanTorbali devlet hastanesine götürdüm memnun kalmazsan yine götürürsün başka yere
Bizde 6 aylık bebeğimiz için bu ilacı arıyoruz halen bulamadık. Eczanelerde de yok ücreti karşılığında bize gönderebilir misiniz?Bende çocuğuma aldım gaviscon infant bulamazsanız bir daha ki kullanımlarınızda elimde 10 paket mevcut yardımcı olabilirim.
Benim buyuk kiz yapardi,surekli kafasini yere vururdu,doktor normal demisti,bu aylarda kimi bebekte sac cekme kimi bebekte kafasini yere vurma gorulurmus,benim kucugu de saclarini cekiyor arada.Kızlar ya benim bebiş her yere kafayı vuruyor bilinçli şekilde yavaş vuruyor acıtıcak mı test ediyor ama abarttı bana yapıyor cama duvara beşiğe her yere tos tos alnını vuruyor, alnı kızarıyor delinin böyle bir güncelleme geldi mi sizinkilere dikkat dağıtmaya çalışıyorum ama taktı toslamaya.
Evet ben de kötüsüne denk gelmedim umarim gelmem deTorbalı devlet hastanesine yıllar önce oğlumu ameliyat ettirmiştim, yeni açıldığında oradaki tüm doktorlar çok iyiydi benim karşıma çıkan
Benimki de bu ara sürekli üzerindeki kiyafeti çıkarmaya çalışıyor heralde bu dönemde bişey takıyorlarKızlar ya benim bebiş her yere kafayı vuruyor bilinçli şekilde yavaş vuruyor acıtıcak mı test ediyor ama abarttı bana yapıyor cama duvara beşiğe her yere tos tos alnını vuruyor, alnı kızarıyor delinin böyle bir güncelleme geldi mi sizinkilere dikkat dağıtmaya çalışıyorum ama taktı toslamaya.
Evet canim bnde de o sorun var karşılıklı oturunca kafasını vurup duruyo bana şiddetli ama başka bı yere yavaşça vuruyo uyanıkKızlar ya benim bebiş her yere kafayı vuruyor bilinçli şekilde yavaş vuruyor acıtıcak mı test ediyor ama abarttı bana yapıyor cama duvara beşiğe her yere tos tos alnını vuruyor, alnı kızarıyor delinin böyle bir güncelleme geldi mi sizinkilere dikkat dağıtmaya çalışıyorum ama taktı toslamaya.
Ben de artık bakayım su gruba diye bir iki girdim yazamadan geri çıktım. Biz bı haftadır influenza ile bogusuyoduk şükür bitti derken kızamıkçık oldu. Tam dogumgununde hastalandı ne doğumgünü yaptık ne adam akıllı eglendirebildim ateşler içindeydik ayyy iki çocukla nasıl baş ediyosun ediyosunuz yaKızlar nasılsınız grupta buyuk bır sessızlık var
Aynı benim annem geldiği sayılı olduğu için çok da engel olmuyorum çok gormuyo zaten hasret gidersin. Beni annem sürekli dur sen yapma ben yaparım dur sen küçüksün dur dur diyip pasiflestirmis benliğimi daha yeni yeni buluyorum çok zor girişken olmayı çok isterdim . O yüzden net bı sekilde konuşmak gerek. Çağan dusuyo agliyo bı daha kine daha dikkatli olalım diyorum aglmaayi bırakıp kalkiyo annem olsa gelir düştüğü yeri döverdiKızlar annemle epey tartıştık. 12 aylık bebeği sürekli kucağında taşıyor. Bırakmıyor ne sürünsün ne yürüsün. Kendine ayrı eziyet bebeğe ayrı eziyet.
Dün desteksiz adım atarken engel oldu. Artık sabredemedim ben de. Bu şekilde bu çocuk bir şey öğrenemez ki. Yürümesi zerre umrumda değil pasif bir karakter olmasından ve korkmasından endişe duyuyorum. Ne yapacağım hiçbir fikrim yok.
Yaa cok gecmıs olsun canım. Zaten ben anlamadım benım cocuklarda bır hastalanıyorlar tam ıyı oldular derken arkasından baska hastalık. Kızamıkcık derken bıldıgımız kızamık mı. Ikısı aynı anda hastalanıyorlar gece bırının yanında ben bırının yanında eşım uyuyor ateslerını kontrol etmek için. Hastalık işi olmasa 2 cocuk cokta zor degıl ama hastalık işin içine gırınce cok zorBen de artık bakayım su gruba diye bir iki girdim yazamadan geri çıktım. Biz bı haftadır influenza ile bogusuyoduk şükür bitti derken kızamıkçık oldu. Tam dogumgununde hastalandı ne doğumgünü yaptık ne adam akıllı eglendirebildim ateşler içindeydik ayyy iki çocukla nasıl baş ediyosun ediyosunuz yaben iki çocuk olsa biri hasta olunca öteki de mecbur olur ateş huysuzluk nasıl baş ederim diye düşünüp ikinciden vazgeçtim
Ben de öyle buyutuldum. Aynı senın anlattıgın gıbı bıre bır buyutuldum sen kucuksun yapamazsın dedıler. Halen kendımı kucuk bır kız sanıyorum.Aynı benim annem geldiği sayılı olduğu için çok da engel olmuyorum çok gormuyo zaten hasret gidersin. Beni annem sürekli dur sen yapma ben yaparım dur sen küçüksün dur dur diyip pasiflestirmis benliğimi daha yeni yeni buluyorum çok zor girişken olmayı çok isterdim . O yüzden net bı sekilde konuşmak gerek. Çağan dusuyo agliyo bı daha kine daha dikkatli olalım diyorum aglmaayi bırakıp kalkiyo annem olsa gelir düştüğü yeri döverdi
Çok geçmiş olsun şu an nasıl bebeğin?Aynı benim annem geldiği sayılı olduğu için çok da engel olmuyorum çok gormuyo zaten hasret gidersin. Beni annem sürekli dur sen yapma ben yaparım dur sen küçüksün dur dur diyip pasiflestirmis benliğimi daha yeni yeni buluyorum çok zor girişken olmayı çok isterdim . O yüzden net bı sekilde konuşmak gerek. Çağan dusuyo agliyo bı daha kine daha dikkatli olalım diyorum aglmaayi bırakıp kalkiyo annem olsa gelir düştüğü yeri döverdi
Sağol canım muhtemelen atesliyken hastaneye iki defa gittik ordan aldı serum test falan derken kaptik. Kızamık ve kızamıkçık virüsü farklıymış bu daha hafif belirtiler veriyomus. Biz tek çocukta coktuk o sıra eşim de hasta olduğu için destek olsa bile bn çok yoruldum. Çocuklar hasta olmasın diyodum ama şimdi daha iyi anlıyorum hiç bir çocuk hasta olmasınYaa cok gecmıs olsun canım. Zaten ben anlamadım benım cocuklarda bır hastalanıyorlar tam ıyı oldular derken arkasından baska hastalık. Kızamıkcık derken bıldıgımız kızamık mı. Ikısı aynı anda hastalanıyorlar gece bırının yanında ben bırının yanında eşım uyuyor ateslerını kontrol etmek için. Hastalık işi olmasa 2 cocuk cokta zor degıl ama hastalık işin içine gırınce cok zor
Aynen bnde hala kucuk bir kızım herkes abla abi bnim gozumdeBen de öyle buyutuldum. Aynı senın anlattıgın gıbı bıre bır buyutuldum sen kucuksun yapamazsın dedıler. Halen kendımı kucuk bır kız sanıyorum.
Teşekkür ederim canım bu gece çok daha iyi geçti , iki gecedir ağlayarak uyanıyodu 1-2 saat de uykuya net gecemiyodu şükür iyi uyudu.Çok geçmiş olsun şu an nasıl bebeğin?
Eskilerin yetiştirme tarzı buydu sanırım. Pasif, içe kapanık bir öğrencilik dönemi geçirdim. Bu durumu çok kitap okuyarak, bulunduğum ortamlarda bolca söz hakkı alarak aştım. Bebeğimin aynı sıkıntıları yaşamasını istemiyorum. Aynı dediğin gibi düşse yeri dövüyor, vurmayı öğretiyorsun yapma diyorum sizi de büyüttük ne oldu diyorKötü niyet yok elbette ama bildiği yöntem bu diye.
Şu an durum daha iyi, konuştukça ve oğlumu serbest bırakınca neler yapabildiğini gördükçe yaptığının yanlış olduğunu anlamaya başladı.
Baskı altında büyümüş olduğumuz için bu konuya ayrıca titizleniyor olabiliriz umarım bebeklerimizi özgüveni yüksek bireyler olarak yetiştirebiliriz
Kızlar selam ya emzirirkenki süreçte yüzü çok zayıflayan oldu mu yüzüm küçücük kaldı yanaklarım eridi acaba emzirmenin etkisi mi bu
BenKızlar selam ya emzirirkenki süreçte yüzü çok zayıflayan oldu mu yüzüm küçücük kaldı yanaklarım eridi acaba emzirmenin etkisi mi bu
Haklısın canım o yüzden ben de şimdiden önlem almaya çalışıyorum. Bebeğin nasıl oldu? Biraz daha atlatabildiniz mi hastalığı?Sağol canım muhtemelen atesliyken hastaneye iki defa gittik ordan aldı serum test falan derken kaptik. Kızamık ve kızamıkçık virüsü farklıymış bu daha hafif belirtiler veriyomus. Biz tek çocukta coktuk o sıra eşim de hasta olduğu için destek olsa bile bn çok yoruldum. Çocuklar hasta olmasın diyodum ama şimdi daha iyi anlıyorum hiç bir çocuk hasta olmasın
Aynen bnde hala kucuk bir kızım herkes abla abi bnim gozumdene kadar yanlış buyutmusler
Teşekkür ederim canım bu gece çok daha iyi geçti , iki gecedir ağlayarak uyanıyodu 1-2 saat de uykuya net gecemiyodu şükür iyi uyudu.
Niye kendimizi başka konularda gelistirecekken önce girişken olmaya çalışalım ki ben eğitim hayatımın bile etkilendiğini düşünüyorum. Dediğin gibi eskiden doğru onlar için buydu. Şimdi de bizim dogrumuz bu kabullenseler iyi olacak. Bak gördükçe yanlışın farkına varılmış ne güzel. Ah canım annelerimiz keşke herkes aynı imkanlarla yasayabilseydi
Bende cok takılıyorum normalde yüz hatlarım elmacık kemiklerim hep iltifat alırdı güzel seyler duyar iyi hissederdim hamilelik sonrası yok oldu herkes ne kadar zayıfladığımı yüzümün kaşık kadar kaldıgını soyluyor canım cok sıkılıyor cok takılıyorum bu duruma 27 yasındayım yüzümde kırıksıklık yok oyle bu kadar zayıflamayı istemıyorum yavas yavas azalttım emzirmeyi , sünnet olacak bebegim gelecek ay ondan sonra tamamen kesmeyi planlıyorum , annem bende oyle olurdum okadar zayıflar yüzüm cökerdiki doktora gitmelisin iyi görünmüyorsun derlerdi dedi sonrada kilo aldım normalde döndüm dedi döner miyiz emzirme sonrası eski halimize acaba yaBenyüzün kaşık kadar kalmış diyorlar. Elmacık kemiklerim yok oldu. Gebe kaldığım kilonun dört kilo altına düştüm. Biraz daha toparlayamazsam son çare diyetisyene gideceğim. Bu halimden hiç mutlu değilim. Kafaya takıyorum.