2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar merhaba, bebeklerde demir ve b12 düşük olan var mı acaba ?
Yarın doktora göstereceğim sonuçları
Bir yaştan sonra bakacaklar canım. Mutlaka söylerim. Bizim düşüktü. Sabah akşam demir kullandık bir haftaya kadar. Şuan içiremiyorum

Banyo biraz işe yarıyor cnm evet, nazalnem bitti almadım yenisini alayım onu da sıkayım. Açmiyim burnunu diye bana emziğini veriyor şakalar yapıyor nasıl korkuyla bakıyor yine burun açıcam diye valla kalbim dayanmıyor artık. Zaditen iburamin aferin hiçbirinin faydası yok gibi şu an buruna, geniz akıntısı da var ona iyi gelir umarım.
Nasatol burun spreyi deneyebilirsin doğal içerikli. Çok geçmiş olsun elinden geleni yapıyorsun zaten
Sağol cnm bakacağım o spreye.
Cold mix gece yapıyorum cnm ve odaya soğan koyuyorum uyumayı başarabilirse uyuduktan sonrası rahat neyse ki ama gün içinde hep tıkanık, burnu çekiyorum çekiyorum bitmiyor öyle bir tıkanıklık artık nefesim bitiyor çekerken böyle bişey görmedim. Bu gece biraz az gibiydi, boğaza indi sanırım öksürüğe dönecek herhalde.
Olabilir cnm ya diş sebepli atlatamadı kuzucuk herhalde.
Merhaba canım benimki 1 haftadır böyle, doktor peditus verdi çok şükür 1 günlük kullanımda rahatladı
Cnm bakayım ona da çok sağol

Selam kızlar çok şükür biz de doğum günü serüvenini evde tamamladık ya bebişler ne güzel kilolar almışlar maşallah neler yediriyorsunuz? Benim oğlanın kilosu 9,5. Boyu da 77 cm. Az mı acaba ya şimdi sizin 12 kilolar ve 83 cm leri gördükçe ben baya panik oldum

Canım ben şırınga ıle burnuna sıkıyorum tertemız oluyor cekme ıhtıyacı kalmıyor. Evet zadıten falan genız akıntısı ıcın canım. Boyle yapıs yapıs bır sumuk ıse o bır ara bızde de oldu uzun suruyor canım.

Deisa bir ara benimki de öyle hastalanmıştı. Kızların burda yazdığı her şeyi denedim. Yastıkla yatırıyordum rahat nefes alabilsin diye. Aklıma geldi valla çok üzgünüm, umarım bir an önce iyileşir minik

Canım persentile göre kız bebek 12.ayda ortalama 75 cm erkek bebek 76 küsür cm. Kilosu da ortalamada. Benim kızım da öyle su an 9 buçuk civarı boyu da 76 falan diye tahmin ediyorum öyle ölçtüm evde. Yani sıkıntı yok

Canım benim oğlan da geçen ay 8,5 kilo boyu da 78 di doktorumuz kilo alımı az takip edelim dedi tahliller normal çıktı ben de bebekken zayifmisim o yuzden genetik bence biraz da ve sonunda geçen hafta 3 disimiz birden aynı anda patladı önce üst iki geldi hemen pesinden alttan 1tane iştah da azdı bakalim bu ay kaç Gr almış olacak

Ekinin kilosunun yeme ile alakası çok yok genetik tamamen, babasina benziyor iri olacak kemikleri de iri bir bebek bu kilo işinin zaten yeme ile ilgisi çok yok daha çok genetik diye düşünüyorum. Yediği çok ekstrem şeyler yok yani her bebeğin yediği şeyler aslında 3 öğün yapıyor

geçmiş olsun canım, şırıngayla serum fizyolojik uygulamasını yaptın mı bilmiyorum görmemiş olabilirim geçmiş mesajları ama baya rahatlatıyor. çekme için de babyvac var süpürge ucuna takılan o nefesle çekilenden çoookk daha rahat ve etkili

herkese yeniden selamlar kızlar ikiz anası is back

baya uzun zaman olmuştu buraya girmeyeli hatta giremeyeli diyeyim. nasılsınız ? herkes için her şey yolundadır inşallah

bizden haberler çok şükür her şey yolunda
sadece bi kızım pek konuşmaya meyilli değil ve çileğe baya baya alerjisi çıktı. her ikisi de henüz yürümüyor ama efsane emekliyor jet salyangozlar dişler aşılar ateşler derken günler geçiyor. dün burada doğum için haftalar günler sayarken 1 yaşımızı doldurduk inanamıyorum hala

hepinize ayrı ayrı sarılıyorum

Ay maşallah darısı başımıza

Kızlar annemle epey tartıştık. 12 aylık bebeği sürekli kucağında taşıyor. Bırakmıyor ne sürünsün ne yürüsün. Kendine ayrı eziyet bebeğe ayrı eziyet.
Dün desteksiz adım atarken engel oldu. Artık sabredemedim ben de. Bu şekilde bu çocuk bir şey öğrenemez ki. Yürümesi zerre umrumda değil pasif bir karakter olmasından ve korkmasından endişe duyuyorum. Ne yapacağım hiçbir fikrim yok.

Kuzum bir haftadır serum sıkıyorum yok işe yaramıyor. Uzun sürecek sanırım
Yastıkla yatıramıyorum çünkü uyurken yatağın bir ucından diğer ucuna dönüyor kıpır kıpır. Sağol cnm.
Ya çok sağol, bu niye benim aklıma gelmedi diye kızdım kendime duymuştum o ürünü, hemen sipariş verdim

Daha önce sakince konuştun mu canim? Insan kendi çocuğu olunca istemeden sinirlenebiliyor. Önceden ben de çok sinirlenip kalp kırdım şimdi düşününce kendimden iğreniyorum bunlari yaptigim için allahtan annem anlayıştı defalarca özür diledim yine de içim rahat etmedi. Biraz sakin kalmaya çalış sonra pişman oluyorsun işte

Dün eczaneden d vitamini almaya esimi yolladim eczanede 400lük kalmis diye 600lük zaten bebege fazla gelir 400lük al demiş. Sinir oluyorum sırf satış yapabilmek için elindekini satmaya çalışıyorlar

Canım beden öyle yapıyor mantıklı açıklaması var mı düşmesinden mi korkuyor

Evet canım defalarca ben de eşim de söyledik ama hep aynı şekilde Ben de çok üzüldüm sonradan, Ramazan günü böyle olsun istemezdim
Yaklaşık dört aydır bakıyor oğluma, inan dört aydır çocuk kucakta
Canım beden öyle yapıyor mantıklı açıklaması var mı düşmesinden mi korkuyor
Bana emanet çocuk ben buradayken yapmayın yokken ne yaparsanız yapın diyor. Ama biz de yanındayız çocuğu başıboş bırakmıyoruz ki, düşecek olsa yetişecek durumdayız ama kabul etmiyor bu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…