2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ne bilim bizimkisi de bakmiyor ama surekli instagramda sıfır ekran diye videolar çıkıyor karsima. Bu teknoloji çağında nasıl koruyabiliriz ben anlamiyorum. Nerdeyse 1 senedir dayaniyorum arada spor yapiyorum o kadar. Onu da izlemiyor dedigin gibi. Herkes onu yapin bunu yapin diye diye prof olmus. Yani hicbir egitimi olmayan insanlar bile akil veriyor artik engelliyorum kesfetime çıkmasınlar diye telefona evet ya bilmiyor ama eline almak istiyor. Sürekli firlatiyor telefonumun arkasini kirdi hatta bir sey acip izlettigim de yok ama sanirim ilgisini çekiyor bebeklerin

Yani canım evet zararlı keşke hiç hayatımızda olmasa ama ne kadar "sıfır" olabilir ki? Bunun için evden hiç çıkmadan hiç bi yere gitmeden 2 sene geçirmek lazım. Ekin'e biliyorsun annem bakıyor babama tv yi hiç açma bütün gün izleme diyemiyorum zaten farklı odada izliyor Ekin de girip çıktıkça görüyor. Zaten fedakarlık edip torun bakiyorlar bi de o şekilde müdahale edemiyorum. Zaten dikkat ediyorlar tv ye kitlenirse kapatiyorlar ama Ekin'in halk TV hiç ilgisini çekmiyor

Bu babalardaki halk tv aşkı :) Defne son günlerde kitlenip bakıyor öyle olduğunda da dikkatini çekmeye çalışıyorlar ya da kapatıyorlar. annem bi tık dikkat ediyor ama babam tv izlemeden duramıyor adamcağız zaten sıkılıyor evde bende diyemiyorum izleme diye zaten denmez. Olabildiğince uzak tutmaya çalışıyorum ama sonuçta onlar bakıyor ve gün boyu tv açık oluyor

Aynen canım malesef olmuyor. Yani ekrani biliyor televizyonun ne olduğunu biliyor O kadar mükemmeliyet arayacaksak evde kalıp bizim bakmamız gerekli aksi durumda imkansız. Çizgi film falan olsa kitlenir ama renkli ve sesli uyaranlar çok ilgilerini çekiyor çünkü. Bugün de instagramda ki mükemmel annelerden olamadık

Ben de anlamadim ama odadan tvyi kaldirin diyen bile var hahshw
Kapalı tv nasıl bir etki ediyormuş
Mümkün olduğunca uzak tutalım tabi ama spor videolarının zarar vereceğini düşünmüyorum ben. Kesintisiz hipnoz olmuş şekilde bakacak, hızlı geçiş içeren, yoğun uyaran bulunan videolar izleyecek ki etkilensin. Annesi olarak sen bunu anlarsın zaten.
Ya böyle bir mükemmellik yok bence hepsi gösteriş
Elimden geleni yapıyorum ama asla mükemmel olamam

a*kp bunu beğendi

Valla bizim için kapalı tv de sıkıntılı kızlar yağız ali vurup duruyor devirecek diye çok korkuyorum Haberlerde geçen 4 yaşında bir çocuğun üstüne tv düşmüş onu gördüm iyice korktum. İnstada şöyle bir aparat gördüm ondan yaptırmayı düşünüyorum belki aynı sorunu yaşayan vardır benim gibi

Biz bu durumdayız. Tv kesinlikle açılmıyor ama gidip gelip sallıyor, alt kısmından çekiyor onu. Artık evin hangi köşesinde ne varsa ulaşıyor. Ne yapacağız böyle bilmiyorum Duvara monte edeceğiz galiba..

Canim bizim tv yi kayinbabam ayni bu sekilde sabitledi cidden sağlam oldu ve yükseğe koyduk tv yi konsolun üstüne aldık Ekin ulasamiyor yoksa gidip pat pat vuruyordu

Onu ben de düşündüm canım valla ama ev sahibi izin vermemişti yapamadık. Şimdi kendi evimize geçtik çok şükür halledeceğiz en kısa zamanda

Canim bizim tv yi kayinbabam ayni bu sekilde sabitledi cidden sağlam oldu ve yükseğe koyduk tv yi konsolun üstüne aldık Ekin ulasamiyor yoksa gidip pat pat vuruyordu
Biz de yapıcaz bunu canım şart oldu artık konsol üstü de iyi fikirmiş baya yüksek bizim konsol da zaten öyle de koyabiliriz

Balık yağı alıp kullanmaya başlayan var mı? 1 yaştan sonra diye biliyorum da merak ettim.
Bir de bebeğinize hangi yastigi kullaniyorsunuz ben de almayi düşünüyorum o da 1 yaştan sonraydi
O kadar çok soracak seyim vardi ki unutmusum buraya gelene kadar

Viscotex Visco Kids Pillow 66X33X6 Cm, Beyaz
minseo önerisiyle Bunu aldım çok memnunum ama arya sürekli secde pozisyonunda yatmak istediği için ara ara kullanabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…