Ne bilim bizimkisi de bakmiyor ama surekli instagramda sıfır ekran diye videolar çıkıyor karsima. Bu teknoloji çağında nasıl koruyabiliriz ben anlamiyorum. Nerdeyse 1 senedir dayaniyorum arada spor yapiyorum o kadar. Onu da izlemiyor dedigin gibi. Herkes onu yapin bunu yapin diye diye prof olmus. Yani hicbir egitimi olmayan insanlar bile akil veriyor artik engelliyorum kesfetime çıkmasınlar diyeKeşke mümkün olsa canım. Ekin tv yi falan biliyor ama oturup izlemiyor gündüz babam açıyor haber falan mutlaka bir iki saatte olsa. Öyle dalıp gitmiyor ilgisini çekmiyor reklamlarda da kapiyorlar çünkü reklamlar çok ilgilerini çekiyor hareketli müzikli olduğu için. Ekin telefona daha ilgili mesela telefonları da saklıyoruz akşamları o yüzden
Ben de anlamadim ama odadan tvyi kaldirin diyen bile var hahshwHipnoz olmuş gibi bakmadığı sürece nasıl sıkıntı olacak ki
Yani canım evet zararlı keşke hiç hayatımızda olmasa ama ne kadar "sıfır" olabilir ki? Bunun için evden hiç çıkmadan hiç bi yere gitmeden 2 sene geçirmek lazım. Ekin'e biliyorsun annem bakıyor babama tv yi hiç açma bütün gün izleme diyemiyorum zaten farklı odada izliyor Ekin de girip çıktıkça görüyor. Zaten fedakarlık edip torun bakiyorlar bi de o şekilde müdahale edemiyorum. Zaten dikkat ediyorlar tv ye kitlenirse kapatiyorlar ama Ekin'in halk TV hiç ilgisini çekmiyorNe bilim bizimkisi de bakmiyor ama surekli instagramda sıfır ekran diye videolar çıkıyor karsima. Bu teknoloji çağında nasıl koruyabiliriz ben anlamiyorum. Nerdeyse 1 senedir dayaniyorum arada spor yapiyorum o kadar. Onu da izlemiyor dedigin gibi. Herkes onu yapin bunu yapin diye diye prof olmus. Yani hicbir egitimi olmayan insanlar bile akil veriyor artik engelliyorum kesfetime çıkmasınlar diyetelefona evet ya bilmiyor ama eline almak istiyor. Sürekli firlatiyor telefonumun arkasini kirdi hatta bir sey acip izlettigim de yok ama sanirim ilgisini çekiyor bebeklerin
Bu babalardaki halk tv aşkı :) Defne son günlerde kitlenip bakıyor öyle olduğunda da dikkatini çekmeye çalışıyorlar ya da kapatıyorlar. annem bi tık dikkat ediyor ama babam tv izlemeden duramıyor adamcağız zaten sıkılıyor evde bende diyemiyorum izleme diye zaten denmez. Olabildiğince uzak tutmaya çalışıyorum ama sonuçta onlar bakıyor ve gün boyu tv açık oluyorYani canım evet zararlı keşke hiç hayatımızda olmasa ama ne kadar "sıfır" olabilir ki? Bunun için evden hiç çıkmadan hiç bi yere gitmeden 2 sene geçirmek lazım. Ekin'e biliyorsun annem bakıyor babama tv yi hiç açma bütün gün izleme diyemiyorum zaten farklı odada izliyor Ekin de girip çıktıkça görüyor. Zaten fedakarlık edip torun bakiyorlar bi de o şekilde müdahale edemiyorum. Zaten dikkat ediyorlar tv ye kitlenirse kapatiyorlar ama Ekin'in halk TV hiç ilgisini çekmiyor
Aynen canım malesef olmuyor. Yani ekrani biliyor televizyonun ne olduğunu biliyor O kadar mükemmeliyet arayacaksak evde kalıp bizim bakmamız gerekli aksi durumda imkansız. Çizgi film falan olsa kitlenir ama renkli ve sesli uyaranlar çok ilgilerini çekiyor çünkü. Bugün de instagramda ki mükemmel annelerden olamadıkBu babalardaki halk tv aşkı :) Defne son günlerde kitlenip bakıyor öyle olduğunda da dikkatini çekmeye çalışıyorlar ya da kapatıyorlar. annem bi tık dikkat ediyor ama babam tv izlemeden duramıyor adamcağız zaten sıkılıyor evde bende diyemiyorum izleme diye zaten denmez. Olabildiğince uzak tutmaya çalışıyorum ama sonuçta onlar bakıyor ve gün boyu tv açık oluyor
Kapalı tv nasıl bir etki ediyormuşBen de anlamadim ama odadan tvyi kaldirin diyen bile var hahshw
Hiç bilmemekte kötü değil mi düşünsene 2 sene öyle bir cihazın varlığından haberin yok sonra bir görüyorsun müptelası olursunBen de anlamadim ama odadan tvyi kaldirin diyen bile var hahshw
a*kp bunu beğendiYani canım evet zararlı keşke hiç hayatımızda olmasa ama ne kadar "sıfır" olabilir ki? Bunun için evden hiç çıkmadan hiç bi yere gitmeden 2 sene geçirmek lazım. Ekin'e biliyorsun annem bakıyor babama tv yi hiç açma bütün gün izleme diyemiyorum zaten farklı odada izliyor Ekin de girip çıktıkça görüyor. Zaten fedakarlık edip torun bakiyorlar bi de o şekilde müdahale edemiyorum. Zaten dikkat ediyorlar tv ye kitlenirse kapatiyorlar ama Ekin'in halk TV hiç ilgisini çekmiyor
Biz bu durumdayız. Tv kesinlikle açılmıyor ama gidip gelip sallıyor, alt kısmından çekiyor onu.Valla bizim için kapalı tv de sıkıntılı kızlar yağız ali vurup duruyor devirecek diye çok korkuyorumHaberlerde geçen 4 yaşında bir çocuğun üstüne tv düşmüş onu gördüm iyice korktum. İnstada şöyle bir aparat gördüm ondan yaptırmayı düşünüyorum belki aynı sorunu yaşayan vardır benim gibi
Canim bizim tv yi kayinbabam ayni bu sekilde sabitledi cidden sağlam oldu ve yükseğe koyduk tv yi konsolun üstüne aldık Ekin ulasamiyor yoksa gidip pat pat vuruyorduValla bizim için kapalı tv de sıkıntılı kızlar yağız ali vurup duruyor devirecek diye çok korkuyorumHaberlerde geçen 4 yaşında bir çocuğun üstüne tv düşmüş onu gördüm iyice korktum. İnstada şöyle bir aparat gördüm ondan yaptırmayı düşünüyorum belki aynı sorunu yaşayan vardır benim gibi
A haber: zorla halk tv izletilen bebeğin görüntüleri yürekleri dağladıa*kp bunu beğendi
Onu ben de düşündüm canım valla ama ev sahibi izin vermemişti yapamadık. Şimdi kendi evimize geçtik çok şükür halledeceğiz en kısa zamandaBiz bu durumdayız. Tv kesinlikle açılmıyor ama gidip gelip sallıyor, alt kısmından çekiyor onu.Artık evin hangi köşesinde ne varsa ulaşıyor. Ne yapacağız böyle bilmiyorum Duvara monte edeceğiz galiba..
Biz de yapıcaz bunu canım şart oldu artık konsol üstü de iyi fikirmiş baya yüksek bizim konsol da zaten öyle de koyabilirizCanim bizim tv yi kayinbabam ayni bu sekilde sabitledi cidden sağlam oldu ve yükseğe koyduk tv yi konsolun üstüne aldık Ekin ulasamiyor yoksa gidip pat pat vuruyordu
İnşallah sorunsuz geçerGünaydın kızlar, bugün bizim yardımcı ile ilk gün, yani Alp ile bakıcısının yalnız kaldığı... Bakalım günü nasıl tamamlayacağız
Sorunsuz geçer umarımGünaydın kızlar, bugün bizim yardımcı ile ilk gün, yani Alp ile bakıcısının yalnız kaldığı... Bakalım günü nasıl tamamlayacağız?
Viscotex Visco Kids Pillow 66X33X6 Cm, BeyazBalık yağı alıp kullanmaya başlayan var mı? 1 yaştan sonra diye biliyorum da merak ettim.
Bir de bebeğinize hangi yastigi kullaniyorsunuz ben de almayi düşünüyorum o da 1 yaştan sonraydi
O kadar çok soracak seyim vardi ki unutmusum buraya gelene kadar