Sıkılıyordur canım ben eşıne sarılıp mısıl mısıl uyuyuyanlar gıbı olmayı kac defa denedım yok olmuyor bırı bana sarılınca kasıntı basıyor yanı bır kac dakıka dur sokuyorum baslıyorum kasınmayaKızlar burada hiç bahsetmediğim bir şey var, benim oğlum hiç benimle uyumaz yanımda uzanmaz kucağımda bile eğer oturuyorsak 10snden fazla durmaz hep kıpırdak hep, doğduğundan beri hayalim sarılıp uzanmak 1dk bile olsa ama olmadı , hiperaktivite gibi bir durum mu ya da yapıısı mı böyle bilmiyorum , böyle olan başka birisi var mı?
Alin de öyle. Doğduğundan beri hareketli çok meraklı ama hiperaktivite çok farklı mesela ben alini gözlemliyorum doğal olarak eğer ilgisini çektiyse üç dört tane kitabı ilgiyle dinler veya oyun kurduğumuzda dikkatini toplayıp oynarKızlar burada hiç bahsetmediğim bir şey var, benim oğlum hiç benimle uyumaz yanımda uzanmaz kucağımda bile eğer oturuyorsak 10snden fazla durmaz hep kıpırdak hep, doğduğundan beri hayalim sarılıp uzanmak 1dk bile olsa ama olmadı , hiperaktivite gibi bir durum mu ya da yapıısı mı böyle bilmiyorum , böyle olan başka birisi var mı?
Sözde askeri personele ve ailesine de indirimli allahtan indirimliEvet pahali canim bizim eşten dolayi baya uyguna geliyor malesef çok yüksek fiyatlar. Çocuk doktorundan yana yüzüm gülmedi yani hep birşeyler eksik kaliyor çocuk 1 yaşına geldi daha sabit bi doktoru yokgötür bakalim inşallah memnun kalirsin zaten önemli olan kan tahlilleri şuan.
Evet devlette daha tecrubeliler bence tek sorun muamele ama ben insan gibi yaklastigim hicbir doktordan kötü muamele görmedim. Insani bazen gercekten bunaltiyorlar devlet hastanesinde. Tek rezillik acilde yasaniyor onun disinda izmir'de hep devlete gittim bir sorun yaşamadımCanım bence devlette daha ıyı kan alıyorlar cok fazla hasta ıle karsılastıkları ıcın ben bır defasında ozelde cektıgım rezzıllıktı resmen 1 tupu dakıkalarca alamadılar ama devlet 6 tup kanı ıkı dakıka surmeden aldı. Yanı her ıkı cocukta da devlette cok rahat kan aldırdım.Zaten ıyı doktorlarda hemen özele gecıyor.
Dokuz Eylül'ün balcovadaki pediatri bölümü de çok iyiymişEvet devlette daha tecrubeliler bence tek sorun muamele ama ben insan gibi yaklastigim hicbir doktordan kötü muamele görmedim. Insani bazen gercekten bunaltiyorlar devlet hastanesinde. Tek rezillik acilde yasaniyor onun disinda izmir'de hep devlete gittim bir sorun yaşamadım
Ona da bakarim. Geçen de benim tanidigim birisi medifema hastanesinde ameliyat oldu ama neden oldu bilmiyorum kesin senin eşin biliyordurDokuz Eylül'ün balcovadaki pediatri bölümü de çok iyiymiş
Dış gebelik mi ? eşim böyle bi ameliyattan bahsetti çok uzun sürdü zordu diye doktoru kadin di mi? Dış gebelik çok tehlikeli canim embriyo rahimde değil tüpte büyüyor iç kanama yapıyorOna da bakarim. Geçen de benim tanidigim birisi medifema hastanesinde ameliyat oldu ama neden oldu bilmiyorum kesin senin eşin biliyordursonra da iç kanama geçirdi tekrar medifemaya gitti. Sanirim yumurtasi döllenmis ama rahme tutunmamis baska bir yere tutunmus tam bir bilgim yok. Ic kanama da olduguna göre ölümden döndü kiz herhalde
Hicbir bilgim yok ki canim. Bir ara bahsetmistim konusmadigim birisi kendisi. Hatirlamazsin belki. O da batman'dan geldi ayni binadaydik orda da ama konuşmuyordum onunla. Eşim söyledi o da tam bilmiyor eşlerimiz cok yakin arkadaş. Ben konusmasam da ona çicek gönderdim. Ameliyat oldugunu biliyorum sonra gecenin bir yarisi iç kanama gecirmis tek bildigim bu. Şimdi iyi bayagi disarda yürüyüs yapiyoruz diyordu eşi. Yürüyüse engel bir ameliyat mi ki sezaryen gibi aklima direkt o geldi acaba sezaryen gibi mi yapiyorlar. Sanirim esinin bahsettigi o konusmadigim için detay da bilmiyorum. Benim eşim de birisi anlatmadikca rahatsiz olmasin diye sormaz. Cocuk düşünüyorlardi insallah bu durum engel olmaz üzüldüm kiza ölümden dönmüş resmenDış gebelik mi ? eşim böyle bi ameliyattan bahsetti çok uzun sürdü zordu diye doktoru kadin di mi? Dış gebelik çok tehlikeli canim embriyo rahimde değil tüpte büyüyor iç kanama yapıyorşimdi nasil ?
canım sezeryan gibi değil kapalı bir ameliyat küçük bir delikten kamera ile girip yapılıyor, tüplerinden bir tanesini almışlardır. normalde 2 tüpümüz var ama tek tüp hamileliğe engel değil inşallah sonraki gebeliği sağlıkla ilerlerHicbir bilgim yok ki canim. Bir ara bahsetmistim konusmadigim birisi kendisi. Hatirlamazsin belki. O da batman'dan geldi ayni binadaydik orda da ama konuşmuyordum onunla. Eşim söyledi o da tam bilmiyor eşlerimiz cok yakin arkadaş. Ben konusmasam da ona çicek gönderdim. Ameliyat oldugunu biliyorum sonra gecenin bir yarisi iç kanama gecirmis tek bildigim bu. Şimdi iyi bayagi disarda yürüyüs yapiyoruz diyordu eşi. Yürüyüse engel bir ameliyat mi ki sezaryen gibi aklima direkt o geldi acaba sezaryen gibi mi yapiyorlar. Sanirim esinin bahsettigi o konusmadigim için detay da bilmiyorum. Benim eşim de birisi anlatmadikca rahatsiz olmasin diye sormaz. Cocuk düşünüyorlardi insallah bu durum engel olmaz üzüldüm kiza ölümden dönmüş resmen
Sen tekrar üniversite sinavina girip sağlıkçı falan olsana bilmediğin şey yokcanım sezeryan gibi değil kapalı bir ameliyat küçük bir delikten kamera ile girip yapılıyor, tüplerinden bir tanesini almışlardır. normalde 2 tüpümüz var ama tek tüp hamileliğe engel değil inşallah sonraki gebeliği sağlıkla ilerler
Ya keşke şimdiki aklım olsa kesin sağlık okurdum doktor olamasam da ebe hemşire falanSen tekrar üniversite sinavina girip sağlıkçı falan olsana bilmediğin şey yokay üzüldüm bilmiyordum inşallah bir daha sorun yaşamaz ilk gebelik sanirim bircok insanda sorun oluyor
Ben de hep keşke sağlık okusaydim diyorumYa keşke şimdiki aklım olsa kesin sağlık okurdum doktor olamasam da ebe hemşire falançok seviyorum bu konuları çok araştırıp okuyordum zamanında. bu arada kendim olamadım eşimi oldurttum benle tanıştıktan sonra bu bölümü okudu tercihlerini ben yapmıştım İlk gebelik evet çoğu kişide sorun olabiliyor sanırım vücut ilk kez tanıştığı için, benim de ilk gebelik kimyasal gebelik olmuştu mesela daha embriyo oluşmadan vücut atmıştı kanamayla doktor doğal seleksiyon çoğu kadın hamile kalır haberi olmaz kanaması gelir regl oldu sanar demişti.
Yok canım eşimle unide tanistik ama o zaman mühendislik fakültesindeydi ve istemeyerek okuyordu tekrar sinava hazırlanıyordu ne okusam acaba falan diyordu ben de bence sağlık oku ya anestezi yaz falan dedim bakti arastirdi kafasina yatti kazandi okudu ve şuan mesleğini çok seviyorBen de hep keşke sağlık okusaydim diyorumhamile kalmadan önce hep araştırırdım o kadar da hoşuma gidiyordu ki bu tarz konuslar zevk aliyordum eşine tercih ettirip kendin tercih etmemen peki siz bayagi önceden tanışıyormuşsunuz o zaman liseden beri ben hamile kaldigimda surekli ilk gebelik mi düşük oldu mu falan diye çok soruyordu doktorlar ebeler falan o zaman anlamistim bir sorun oldugunu. Allahtan senin tüpte falan büyümemis vücut atmis çok tehlikeli ya
Yaa ne guzel konu nerelere geldi wjdjej tanisma hikayene kadar gidecekYok canım eşimle unide tanistik ama o zaman mühendislik fakültesindeydi ve istemeyerek okuyordu tekrar sinava hazırlanıyordu ne okusam acaba falan diyordu ben de bence sağlık oku ya anestezi yaz falan dedim bakti arastirdi kafasina yatti kazandi okudu ve şuan mesleğini çok seviyorbenim kazancim ne oldu dersen evde istediğim an serum taktırıp iğne yaptirabilecegim biri hazır
Aynen, baya güzel şeyler var. Biz de aldıkKızlar defactoda bu 3 ürünü 382 tlye aldım mutlaka bakın güzel indirim var sepette
Ben de öyleyim ya eşimin yüzü bana dönükse bile uyuyamam, sarılarak zaten asla uyuyamamSıkılıyordur canım ben eşıne sarılıp mısıl mısıl uyuyuyanlar gıbı olmayı kac defa denedım yok olmuyor bırı bana sarılınca kasıntı basıyor yanı bır kac dakıka dur sokuyorum baslıyorum kasınmayaSonra yapıstılar mı ben ıstemedı mı de nefesim kesiliyor
Evet kitapları dinliyor ama kitaplar kısa sürüryor tabi, sevdiği oyunu devam ettiriyor ama max 10dk sürer en uzun oyunumuz. Şu an dikkat süreleri de kısa olduğu için normalini kestiremiyorum ama oyun grubundakilerle kıyaslıyorum onlar uzun uzun oynarken bizimki çabuk sıkılıp bırakıyor bir tık diğerlerinden az dikkati.Alin de öyle. Doğduğundan beri hareketli çok meraklı ama hiperaktivite çok farklı mesela ben alini gözlemliyorum doğal olarak eğer ilgisini çektiyse üç dört tane kitabı ilgiyle dinler veya oyun kurduğumuzda dikkatini toplayıp oynar. Hiperaktif olsaydı dikkatini toplamakta ciddi problem yaşardı.
Duyu hassasiyeti olduğunu ben de sanmıyorum gelişim basamaklarının hepsini yapıyor çünkü. Keşke benimki de birlikte uyusa bazen, herkes yatak ayırmaya çalışır ben aynı yatakta uyuma hayalindeyimTeması sevmiyor olabilir, biz birlikte uyuyoruz mesela ama Ekin de çok hoşlanmaz sıkıştırılmaktan öpülmekten. Kendi isterse sarılıyor temas ediyor biz edersek kaçıyorBen de bi ara duyu hassasiyeti falan mi dedim ama sonra kendimin de aynı öyle olduğunu hatırladım
Tabiati böyle herhalde evet, umarım öyle gitmez yavaş yavaş değişir de doya doya sarılırım uzanırız saçımla yüzümle oynar sakin sakin sonra uyuruz, hayalim bu ama olmayacak gibiMaşallah canım paşayakesintisiz uyumak neydi vallahi en son doğumdan önceki gün uyumuştum tüm gece
Temas konusunda da bazı insanların tabiati öyle, öyle gelmiş öyle gider gibi düşün.