2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Peki bu fiyat hep bana denk geliyor

Eklentiler

• Screenshot_20240125_213940_H&M.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 91
Ya senin alışveriş önerilerine bayılıyorum ama 529 görünüyor bende
Belki bu olabilir canim 2 rengi var zaten o attigimi ben de sepete ekleyemiyorum hata veriyor sürekli

Eklentiler

• Screenshot_20240126_000003_H&M.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 64
  • Screenshot_20240125_235954_H&M.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 67
1- Kanaman yok
2- Kese henüz görülmemiş
Boş gebelik mi sağlıklı gebelik mi henüz belli değilken progestan ne diye verir ki? Eğer sağlıksız bir durum varsa vücut atacak progestan daha çok tutar rahimi kalinlastirdigi için. Ki kasık ağrın olsa bile çok doğal zaten şu süreçte. Kese için 1 hafta daha bekle derim bence henüz erken bir de kötü bir hastaneye gidiyorsan eski cihazlarla da göremiyorlar.

Öyle canım almadım bile ilacı, ne alaka yani bi kanamam olur şiddetli ağrım olur anlarım kaldı ki dediğin gibi keseyi de görmedi ve emziriyorum yani her ilacı 2 kere düşünmek lazım kullanırken g, 2 hafta sonra burada beğenilen bi doktorda randevu buldum devlette ona gideceğim bi sıkıntı olmazsa, ben oğlanı ankarada doğurdum ankaraya 2 saat uzaktayım ama gittiğim hocanın kliniği var paket yok , doğum fiyatı sürekli değişiyor muayeneler kaç oldu kim bilir malum bende ücretsizdeyim , gitmesem mi ona diyordum ama ilk doktor macerası iyi doktorun önemini hatırlattı takibe inşallah sağlıklı olursa onunla ilerlerim

Keşke benim de böyle yönüm olsa... Alış verişten nefret ediyorum. Kıyafetimi bile eşim alıyor
Çok şaşırdım benim eşim kendisine bile bakmıyor kaldı ki bana baksın bence çok şanslısın bizimkisi mağazaya girmeyi bile sevmez. 2.5 senedir evliyim ne zaman magazaya girsem ya başı ağrıyor ya acelesi var ya da çok yorgun

benim de öyle oluyor inan sevmeyince çok zor ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…