Ya senin alışveriş önerilerine bayılıyorumPeki bu fiyat hep bana denk geliyor
Belki bu olabilir canim 2 rengi var zaten o attigimi ben de sepete ekleyemiyorum hata veriyor sürekliYa senin alışveriş önerilerine bayılıyorumama 529 görünüyor bende
1- Kanaman yokBeta 4194 çıktı kızlar ama kese karından gözükmedi , gözükmesi gerekmez miydi bu değerle moralim bozuldu, haftaya cuma tekrar gel dedi doktor, vajinal bakalım olmadı dedi bide progestan yazmış telde hemşireye sordum çünkü sonuçları telefonda konuştuk, kasık ağrınız için dedi bende yok ki öyle bi şikayetim dedim , doktor öyle uygun görmüş dedi, ilk defa gittiğim bi doktordu zaten devam etmeyeceğim ama tuhaf yani bana da bi açıklama yapmadı
Bunu aldım son 1 tane kalmış ben aldıktan sonra stok bittihttps://www.zara.com/TR/tr/citcit-d...e_sharing_Android&utm_source=red_social_movil kizlar 2 yaş montu olmayan gören varsa 2 dakika icinde alabilir hemen bitiyor 350 tl zara
Yaaa çok sevindim gece attim bi umut ama baktim bitmis sen gece mi aldinBunu aldım son 1 tane kalmış ben aldıktan sonra stok bitti
Öyle canım almadım bile ilacı, ne alaka yani bi kanamam olur şiddetli ağrım olur anlarım kaldı ki dediğin gibi keseyi de görmedi ve emziriyorum yani her ilacı 2 kere düşünmek lazım kullanırken g, 2 hafta sonra burada beğenilen bi doktorda randevu buldum devlette ona gideceğim bi sıkıntı olmazsa, ben oğlanı ankarada doğurdum ankaraya 2 saat uzaktayım ama gittiğim hocanın kliniği var paket yok , doğum fiyatı sürekli değişiyor muayeneler kaç oldu kim bilir malum bende ücretsizdeyim , gitmesem mi ona diyordum ama ilk doktor macerası iyi doktorun önemini hatırlattı takibe inşallah sağlıklı olursa onunla ilerlerim1- Kanaman yok
2- Kese henüz görülmemiş
Boş gebelik mi sağlıklı gebelik mi henüz belli değilken progestan ne diye verir ki? Eğer sağlıksız bir durum varsa vücut atacak progestan daha çok tutar rahimi kalinlastirdigi için. Ki kasık ağrın olsa bile çok doğal zaten şu süreçte. Kese için 1 hafta daha bekle derim bence henüz erken bir de kötü bir hastaneye gidiyorsan eski cihazlarla da göremiyorlar.
yok kız sabah gördüm bi baktım stok var hemen aldımYaaa çok sevindim gece attim bi umut ama baktim bitmis sen gece mi aldin
canım bende bu var çok memnunumKızlar kadın için akıllı saat öneriniz var mı?
Şansa yakalamışsın aynısını ben de aldımyok kız sabah gördüm bi baktım stok var hemen aldımsonra stok bitti dedi belki biri iptal falan etti o an yakaladım
Bu da güzelmiş canım...Kuzu iki kordonlu huawai gt4 gümüş kordon ve pudra deri kordon aldıkcanım bende bu var çok memnunum
Keşke benim de böyle yönüm olsa... Alış verişten nefret ediyorum. Kıyafetimi bile eşim alıyorŞansa yakalamışsın aynısını ben de aldım
Güle güle kullan canımBu da güzelmiş canım...Kuzu iki kordonlu huawai gt4 gümüş kordon ve pudra deri kordon aldıkyanına takı ile güzel oldu...
Çok şaşırdım benim eşim kendisine bile bakmıyor kaldı ki bana baksınKeşke benim de böyle yönüm olsa... Alış verişten nefret ediyorum. Kıyafetimi bile eşim alıyor
Güzel günlerde kullan canımBu da güzelmiş canım...Kuzu iki kordonlu huawai gt4 gümüş kordon ve pudra deri kordon aldıkyanına takı ile güzel oldu...
Çok şaşırdım benim eşim kendisine bile bakmıyor kaldı ki bana baksınbence çok şanslısın bizimkisi mağazaya girmeyi bile sevmez. 2.5 senedir evliyim ne zaman magazaya girsem ya başı ağrıyor ya acelesi var ya da çok yorgun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?