• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Hemen hemen aynı şeyler 😂 Evet canım 7. Sıçrama malesef biraz zor bir atak uykularin içine eden cinsten 🥲
Ayyy evet çok vahim bir an önce toparlanir inşallah 🤲 yoksa sıyırmama az kaldı 🤯
Günaydın kızlar, gün içinde emzirme ya da mama durumunu ek gıda ile nasıl organize ediyorsunuz şuan? Her beslenmeden sonra meme/mama veriyor musunuz?
Canım güzel yerse 1 saat sonra emziriyorum bazen arka arkaya emziriyorum tam bir düzen yok aslında ne zaman istese üstüme düşüyor mama falan diyor veriyorum ama her uyku öncesi kesin emziriyorum ogunlerimiz hastalık sonrası çok karıştı bende zorlamıyorum

Bunlar bizde var ama kesin koparır koparır atar ağzına sokar diye vermiyorum 😃 denesem mi acaba. Aklı kesince kullansa sanki daha çok faydalanır gibi. Eğitici içerik ya ondan öyle düşünüp sakladım 😅
Yok canım öncesinde geçmişti 😥
Yine geçer canım biraz daha sabır 🙏🏻 Bende de var ve diyeti hiç gözüm kesmiyor 😞

Bunlar bizde var ama kesin koparır koparır atar ağzına sokar diye vermiyorum 😃 denesem mi acaba. Aklı kesince kullansa sanki daha çok faydalanır gibi. Eğitici içerik ya ondan öyle düşünüp sakladım 😅

Yine geçer canım biraz daha sabır 🙏🏻 Bende de var ve diyeti hiç gözüm kesmiyor 😞
Ağzına sokuyor evet ama kalın olduklarınızı aşınma olmadi

Hangi bir hafta kuzum zaten on gündür böyle 😢 calpol çözüm değil ki her gün her gün veremem sonuçta 😞 çıkacaksa çıksın içten beyaz beyaz görünüyor ama hiç kabartı falan da yok. Uyku bastırdığı zaman öyle kaşımak için bir şeyleri kabul de etmiyor. Tam huysuzluk tavan, bitiğiz :cry:
Merhaba,yazınızı görünce yazmak istedim, benim oğlum 1 haziran doğumlu,8.ayda u an.21 aralıktan beri dişine göre huysuz ve rahatsız,o günlerde uyumadığı,ağladığı için meme verdim,o günden emmese uyumuyor,geceler kucağımda yatıyordu,yerine koyunca uyanıyordu,10 gündür gündüzler de kucağımda uyuyor,yatağına koyunca uyanıyor,ama dişler çıkmak bilmiyor,biz de bitik durumdayız.Kasım sonundan beri damağında dişleri görüyorum ama ortada bir şey yok.Bir az önce de kötüydü,benim çenemi gemiriyordu,damak sancısı vardı sanırım. Geç çıkması daha iyimişdiyorlarya haklılar bence,bizim uyku düzenimiz,günlük rutinimiz mahv oldu.😪

İki buçuk ay sonra 1 yaş olacak oğlumun sıfır dişi olması 😅
Genetikte olabilir senin ya da eşinin de mi geç çıktı acaba ?
Kızlar oğlum iki heceli konuşmuyordu ya bugün birden dili açıldı mamalar babalar havada uçuşuyor hatta sürekli konuşuyor bir günde nasıl oldu anlamadım 😂 mutluluğumu anlatamam, bir aydır çok endişeliydim internette her arama otizme çıkıyordu çocuğun her hareketinden şüphelenmeye başlamıştım o kadar kötü bir duygu ki o şüphenin içine düşmesi bir anne için, benim gibi olanlar vardı hatırladığım Leedong Leedong cnm sen de içini ferah tut bir anda açılıyorlar senin de öyle olacak inşallah şu an aslında çok erken ciddi endişeler için biliyordum ama engel olamadım şüphelerime kendime yazık ettim boşuna stres yapmışım.
Maşallah kuzuya, darısı bizimkinin başına
Canım sen bu konuda çok endişelisin, benzer şeyleri hepimiz yaşıyoruz inan otizm öyle bizim sandıgımız gibi bir şey değil ve daha çok küçükler sürekli yeni şeyler öğreniyorlar bugün baba der yarın unutur dede der bunlar çok olağan süreçler büyüme ve gelişmenin birer evresi hepsi ve her bebeğin gelişimi farklı. Oğlun gayet normal seyrinde ilerliyor tadını çıkar kendini ve bebeğinin en güzel yıllarını bu olumsuz düşüncelerle heba etme. Biraz sal bak o zaman her şey nasıl daha hızlı ilerleyecek. Sen bu baskıyı kendine ve bebeğine kurdukça her şey tam tersi teper. Yok şunu da yesin, aman bu hareketi yaptı neden, bugün yemedi mahvolduk bittik derken en güzel zamanları kaçıyor. Bilmiyorum ben mi çok rahat düşünüyorum ama olayları biraz olağan akışına bırakmaktan yanayım. Burdaki tüm annelere söylüyorum tadını çıkarın bugünler geri gelmeyecek uykusuz kalmanın da zor zamanların da yemek yedirmenin de pişirmenin de evin dağınıklığının da geç emeklemesinin de erken yürümesinin de hepsinin tadını çıkarın bence :KK68:
Çok haklısın
Kızlar başıma ne geldi😑 dün gece aniden bi kaşıntı tuttu sonra heryerim kabardı sabah doktorda aldım soluğu ve Kurdeşen olmuşum, kanlarıma bakıldı temiz doktor yorgunluk ve stresten olur dedi, ilaç verdi ama çok moralim bozuldu ya ben 9 ayda neden böyle oldum herkes çocuk büyütüyor dedim 😓
Çok geçmiş olsun, sanırım bizler çok takıyoruz bazı şeylere. Gereksiz ayrıntılara giriyoruz
Çünkü kaba motorun atak yaptığı bir dönem 🤗 zaten kendileri ihtiyaçlarını ne güzel belli ediyor dimi 👶🏻💓 benim oğlum da benzer...

İnce motor gelişsin istiyorsan yemeğini kendi yesin yeter☺ @Deisa bir de kağıt havlu verirsen eline onu parçalayarak iyi gelişir. Bizimki peçete görmeye görsün 😁
Islak mendilleri tek tek çıkarmakta ince motor becerisine olanak sağlar mı hocam 😁
Bazı kıslar on aylık teyzeleri 🩵🤩
Ya bir de elbise giymiş 😀🌹

Çok haklısın

Çok geçmiş olsun, sanırım bizler çok takıyoruz bazı şeylere. Gereksiz ayrıntılara giriyoruz

Islak mendilleri tek tek çıkarmakta ince motor becerisine olanak sağlar mı hocam 😁

Kesinlikle 😃

Merhaba,yazınızı görünce yazmak istedim, benim oğlum 1 haziran doğumlu,8.ayda u an.21 aralıktan beri dişine göre huysuz ve rahatsız,o günlerde uyumadığı,ağladığı için meme verdim,o günden emmese uyumuyor,geceler kucağımda yatıyordu,yerine koyunca uyanıyordu,10 gündür gündüzler de kucağımda uyuyor,yatağına koyunca uyanıyor,ama dişler çıkmak bilmiyor,biz de bitik durumdayız.Kasım sonundan beri damağında dişleri görüyorum ama ortada bir şey yok.Bir az önce de kötüydü,benim çenemi gemiriyordu,damak sancısı vardı sanırım. Geç çıkması daha iyimişdiyorlarya haklılar bence,bizim uyku düzenimiz,günlük rutinimiz mahv oldu.😪
Valla ne diyeyim canım bizde de benzer şeyler. Çıkacaksa çıksın artık 🤦🏼‍♀️ baş ağrısıyla okula geliyorum uyku yalan 😕

Aycoregi1 Aycoregi1 canım eşimin ilk dişi on aylıkken çıkmış. Annem beni hatırlamıyor 😅

Çok haklısın

Ayda bir giyilen kutsal elbise günü 😍💖

Jersey inek sütüyle yoğurt mayalayan var mi? Normal inek sütünden daha iyiymiş içeriği

Evet, ben. Kaymağı çok fazla çıkıyor. Kaynadıktan sonra ağzı açık 1 gece dolapta bekletince
Ben de almayi düşünüyorum sen hangi markayi aliyosun cahit bey mi yoksa tanidiktan mi

Back
X