Kimse bile isteye çocuğuna kötülük yapmaz annelerin de nefes almaya ihtiyacı var tabi ki

benim de bir rahatsizligim vardi mesela herkes kendince bir yorum yapiyordu, söylenenleri doktora anlatinca güldü ben boşuna okumuşum bu saçlarimi boşuna beyazlatmişim herkes bizden daha iyi biliyor dedi

ben tek cocuga bakarken bile zorlaniyorum sen 2 cocuga bakiyorsun çok zor seni anlayabiliyorum

ben de bazen belgesel izletsem ne gibi bir zarari olabilir ki diyorum

herkes yorum yapiyor herkes prof olmuş, bizim ülkede kimse bu konuda bir fikrim yok yorum yapamam diyemiyor

biz de izledik zamaninda çizgi film için erken uyaniyorduk simdi düşününce ne güzel zamanlardi diyorum

bazi cocuklar var aileleriyle beraber tüm dizileri izliyor, hepsini biliyor, tüm kadin programlari dahil bence o tarz durumlar tehlikeli. Onun disinda izlettigin 15 20 dakikadan ne olabilir ki? Bagimli olmak zor ama misal bilgisayar oyunlari. Ben şöyle düşünüyorum. Zamaninda babam bize izin vermezdi bilgisayarda oyun oynamamamiz için, biz o zaman deli gibi oyun oynamak isterdik hiç başindan kalkmak istemezdik. Şu an 2 tane bilgisayarim var oyun dolu 5 dakika bile oynamak içimden gelmiyor. Bazi şeyler kısıtlı olunca insana daha mı cazip geliyor acaba? Tabi ki bagimlilik oluşuyorsa orda müdahale gerekebilir. Bu konunun uzmani degilim kendimce fikirlerimi söyledim ama ben herkesin yorumundan çok doktorlarin ne söyledigine daha çok dikkat ederim. Misal senin doktorun seni bizden daha doğru yönlendirir. Internette herkes mükemmel anne, onlari görünce insanin morali bozuluyordur ama ben çogunun gercegi yansittigini düsünmüyorum. Tek basina cocuk bakmak çok zor ben de tek bakiyorum ve çok yoruluyorum. Kendime ayırdığım zaman kısıtlı tv izletmiyorum ama 2. cocugum olsa ne yapardim bilmiyorum tecrübe etmeden bilmek zor