Bizimkide muz konusunda baya kararsiz kaldi eliyle minciklarsa yiyor yoksa tukuruyor:))Canım bizim ki bayadır seçiyor ıspanak yiyor pazı yemiyor en basit örnek aslında aynılar bana göremuzdan resmen tiksiniyor kokusu bile rahatsız ediyor suratını bi değişik yapıyor
Evet çok az beslendi kilo alamadı o dönem. Benimkinin de hastalığı zor işte canım böyle bebeklerle uğraşmak iki katı yıpratıcıYok cnm bnmki normalde mama ile besleniyor zaten emzirmiyorum ama kabul etmedi hiçbi şekilde uykusunda içti neyse ki,bir haftada 120cc çok azmış gerçekten aman hiç hastalanmasınlar benimki de zor olacak hastalanınca onu anladım şimdiye kadar hiç hastalanmadı çok şükür ama elbet olacak.
Evet mesela beyaz peynirin envai çeşidini aldım ama yemiyor, kaşar peynir severek yiyor canımKizlar sizin bebelerde yemek secmeye basladimi? Meyveyi yiyor ama sebzeyi yediremiyorum. Ikisi koydum yanyana agzina aliyor bakiyor meyveyse yiyor sebzeyse yemiyor.
Muzdan Ekin de tiksiniyor ya ağzına değince bile titreyip öğürüyor bir tek benim kızım sanıyordum muz sevmeyenCanım bizim ki bayadır seçiyor ıspanak yiyor pazı yemiyor en basit örnek aslında aynılar bana göremuzdan resmen tiksiniyor kokusu bile rahatsız ediyor suratını bi değişik yapıyor
Sağol canım iyi şükür semptomsuz atlattık
Ben de ona inanıyorum. Gebe iken beslenme tarzımız çok etkili bence...Muzdan Ekin de tiksiniyor ya ağzına değince bile titreyip öğürüyor bir tek benim kızım sanıyordum muz sevmeyenEkin genel olarak tatlı şeylerden hiç hoşlanmıyor hamileyken hiç yemedigim için olabilir mi acaba
olabilir valla aklıma başka bir şey gelmiyor çünküBen de ona inanıyorum. Gebe iken beslenme tarzımız çok etkili bence...
evet aynısını yaşadık ateş yoktu bizde de ventolin verildi öyle çıkardı balgamı rahatladı malesef balgam ve öksürük illet bir ikili bol bol burnunu yıka ki geri akıntı olmasın genizeKızlar ve tecübeli anneler birşey soracağım. Benim oğlanda direk dolu dolu ciğerden balgamlı öksürük başladı. Ateş yok, burun akıntısı yok, halsizlik yok. Neden olabilir? Daha önce böyle birşey yaşayan var mı? Öksürüyor baya.
Benim oğlan çok netBizimkide muz konusunda baya kararsiz kaldi eliyle minciklarsa yiyor yoksa tukuruyor:))
Kesinlikle canım hamilelikte yenilen şeylerin etkisi büyük ben en çok peynir yedim kahvaltıda 5 çeşit peynir yiyor ve ekmek üstü tereyağMuzdan Ekin de tiksiniyor ya ağzına değince bile titreyip öğürüyor bir tek benim kızım sanıyordum muz sevmeyenEkin genel olarak tatlı şeylerden hiç hoşlanmıyor hamileyken hiç yemedigim için olabilir mi acaba
Ben hiç yıkamadım arkadaşım hep aspirasyonla çektim. Geniz akıntımız hep vardı zaten. Ne yapsam ki acabaevet aynısını yaşadık ateş yoktu bizde de ventolin verildi öyle çıkardı balgamı rahatladı malesef balgam ve öksürük illet bir ikili bol bol burnunu yıka ki geri akıntı olmasın genize
Valla canım hiç birşey yemiyor bu ara desem ne versem 2 kaşık 1 tahin pekmezi çok seviyor birde yoğurt çorbası ile arası iyi ama genel olarak çok kötü 2 haftadırKizlar sizin bebelerde yemek secmeye basladimi? Meyveyi yiyor ama sebzeyi yediremiyorum. Ikisi koydum yanyana agzina aliyor bakiyor meyveyse yiyor sebzeyse yemiyor.
Canım yanlış yönlendirmek istemem ama bana kızımda da oğlumda da doktorun söylediği calpol ve dolveni dönüşümlü 3 saat ara ile vermek calpol verdin 3 saat sonra dolven 3 saat sonra tekrar calpol gibi 1 saat çok yakın geldi bana yine de danışmak gerek tabikiCnm asinin atesinden korkmana gerek yok hastalik atesi degil sonucta ne guzel vucudu savasmayi ogreniyor iste bu arada donusumlu calpol dolven verebilirsin. Mesela calpol verdin 1 saat sonra dolven verebilirsin. Ikisinin etken maddesi farkli cunku.
Kızlar ve tecübeli anneler birşey soracağım. Benim oğlanda direk dolu dolu ciğerden balgamlı öksürük başladı. Ateş yok, burun akıntısı yok, halsizlik yok. Neden olabilir? Daha önce böyle birşey yaşayan var mı? Öksürüyor baya.
Yaa yerim onu peynir canavarıKesinlikle canım hamilelikte yenilen şeylerin etkisi büyük ben en çok peynir yedim kahvaltıda 5 çeşit peynir yiyor ve ekmek üstü tereyağ
Canim önce yıkayıp sonra çekmeni tavsiye ederim çok daha etkili olacaktır burun tıkanıklığı varsa yatinca mutlaka bir yastikta yatir ve yakasina cold mix damlat nebulizator varsa serum fizyolojik dolaba koy soğusun soğuk halde makineye koyup onun buharını solut uyurken daha rahat oluyor başucuna koyuyorum ben. 1-2 gün takip et ilerleme olursa dr şartm hırıltı takip et hırıltı duyarsan götür ventolin uyguluyorlar ağzından bütün balgami atıyor rahatliyorlar canım. Bize dr eve de yazdi 2 gün verdik nebulizator ile tamamen iyileşti. Ben balgamdan korkuyorum ciğere iner diye. He bi de öksürük için soğanı bölüp karanfil batırıp başucuna koyabilirsin. Ve mutlaka bol suBen hiç yıkamadım arkadaşım hep aspirasyonla çektim. Geniz akıntımız hep vardı zaten. Ne yapsam ki acabadoktora gitsek mi?
Bize de 4 saat demiştiCanım yanlış yönlendirmek istemem ama bana kızımda da oğlumda da doktorun söylediği calpol ve dolveni dönüşümlü 3 saat ara ile vermek calpol verdin 3 saat sonra dolven 3 saat sonra tekrar calpol gibi 1 saat çok yakın geldi bana yine de danışmak gerek tabiki
Canim mamma dan aliyorum ben gayet güzel tertemiz elma suyu ile tatlandirilmis, bugün bunu aldım çok mantıklı geldi bu da keci boynuzu ile tatlandirilmis toz halinde olması çok pratikKızlar temiz içerik bebek bisküvisi öneriniz var mı
Ege kızı işte şimdiden belli ediyor kendini EkintoşYaa yerim onu peynir canavarıEkin de ekşi şeyleri çok seviyor ben de hamileyken eksiye düşmüştüm kahvaltida domatesin üzerine zeytinyağı gezdiriyorum kendimize onun yağına ekmek banıp verince bayılıyor
Canim önce yıkayıp sonra çekmeni tavsiye ederim çok daha etkili olacaktır burun tıkanıklığı varsa yatinca mutlaka bir yastikta yatir ve yakasina cold mix damlat nebulizator varsa serum fizyolojik dolaba koy soğusun soğuk halde makineye koyup onun buharını solut uyurken daha rahat oluyor başucuna koyuyorum ben. 1-2 gün takip et ilerleme olursa dr şartm hırıltı takip et hırıltı duyarsan götür ventolin uyguluyorlar ağzından bütün balgami atıyor rahatliyorlar canım. Bize dr eve de yazdi 2 gün verdik nebulizator ile tamamen iyileşti. Ben balgamdan korkuyorum ciğere iner diye. He bi de öksürük için soğanı bölüp karanfil batırıp başucuna koyabilirsin. Ve mutlaka bol su
Bize de 4 saat demişti
Canim mamma dan aliyorum ben gayet güzel tertemiz elma suyu ile tatlandirilmis, bugün bunu aldım çok mantıklı geldi bu da keci boynuzu ile tatlandirilmis toz halinde olması çok pratik
Cnm biberon reddetme devam ediyor bizde iki aydır sorunsuz uyuyan çocuğu iki saattir uyutmaya çalışıyorum, annem her hastalıkta çocuğun huyu değişir derdi doğruymuş biz düzelemedik hala.
Benim kızımda 1 ay devam etti nerdeyse dediğin şekilde yoğun balgamlı öksürük. Özellikle sabahları. Ben bir şey kullanmadım, çok yoğunlaştığında buhar verdim, burnu aktığında burnunu açmaya çalıştım. Sırtına ve göğsüne sabunlu havlu koydum dönüşümlü. Kendisi öksüre öksüre attı
Yaa yerim onu peynir canavarıEkin de ekşi şeyleri çok seviyor ben de hamileyken eksiye düşmüştüm kahvaltida domatesin üzerine zeytinyağı gezdiriyorum kendimize onun yağına ekmek banıp verince bayılıyor
Canim önce yıkayıp sonra çekmeni tavsiye ederim çok daha etkili olacaktır burun tıkanıklığı varsa yatinca mutlaka bir yastikta yatir ve yakasina cold mix damlat nebulizator varsa serum fizyolojik dolaba koy soğusun soğuk halde makineye koyup onun buharını solut uyurken daha rahat oluyor başucuna koyuyorum ben. 1-2 gün takip et ilerleme olursa dr şartm hırıltı takip et hırıltı duyarsan götür ventolin uyguluyorlar ağzından bütün balgami atıyor rahatliyorlar canım. Bize dr eve de yazdi 2 gün verdik nebulizator ile tamamen iyileşti. Ben balgamdan korkuyorum ciğere iner diye. He bi de öksürük için soğanı bölüp karanfil batırıp başucuna koyabilirsin. Ve mutlaka bol su
Bize de 4 saat demişti
Canim mamma dan aliyorum ben gayet güzel tertemiz elma suyu ile tatlandirilmis, bugün bunu aldım çok mantıklı geldi bu da keci boynuzu ile tatlandirilmis toz halinde olması çok pratik
Tüh ya canım gerçekten her hastalıkta huy değişiyor. Bir atlatsanız iştahı açılsa kendini toparlar yedikçe. Benimki çok çok az besleniyordu normal bu durum ama geçecekCnm biberon reddetme devam ediyor bizde iki aydır sorunsuz uyuyan çocuğu iki saattir uyutmaya çalışıyorum, annem her hastalıkta çocuğun huyu değişir derdi doğruymuş biz düzelemedik hala.
2 gündür saat uğraşıyorum. Dün gece asla uyumadı. En son gece12 yi geçmişti  saate bile bakmadım ne zaman uyudu bilmiyorum. Ben de 2 gündür gece çalışmam gerektiği için hiç uyumamıştım üstüne dün çok zordu...Cnm biberon reddetme devam ediyor bizde iki aydır sorunsuz uyuyan çocuğu iki saattir uyutmaya çalışıyorum, annem her hastalıkta çocuğun huyu değişir derdi doğruymuş biz düzelemedik hala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?