2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
aşı ateşinde kafa her zaman daha sıcak oluyor canım bi de koltuk altı en doğrusu diyor doktorlar. ateş olması bi yönden de iyi vücudu savaşıp bağışıklık kazanıyor geçmiş gitmiş olsun inşallah. aşı programınız nasıl toplamda 5 dozu tamamlayacak mısın ?

Aynen kuzum 5 doz olacak, doktorun önerdiği şekilde ilerleyeceğim. Ya ateşten mi neden bilmiyorum hiçbirşey yemedi mahvoldum öğlen 3 tane bebek bisküviyi mama ile ısladım onu yedi muhallebi çorba köfte yaptım hiçbirini yemedi yine bisküvi versem bir zararı olur mu acaba aç aç yatacak yoksa aklıma bişey gelmiyor

Canım gecmıs olsun. Mama icmıyor mu bu surecte mama ver. Yıne bebe bıskuvısı ver zaten 3 tane vermısın cok bır sey degıl

Ah güzel kuzum ya ben bu hastalık zamanları için mama aldım canım bir denesen?
Olmadı ver bebe bisküvisi ne yapalım. İnşallah kısa sürede iştahı geri gelir

Canım gecmıs olsun. Mama icmıyor mu bu surecte mama ver. Yıne bebe bıskuvısı ver zaten 3 tane vermısın cok bır sey degıl
Yok kuzum mama içmiyor eliyle itiyor ağlıyor biberonu görünce, minik bir köfte zorla yedirdim uyudu aç yani hala inliyor ağlıyor uyurken de ateş de yine 38.7 olmuş bu nasıl aşı ben anlamadım ya.
Ah güzel kuzum ya ben bu hastalık zamanları için mama aldım canım bir denesen?
Olmadı ver bebe bisküvisi ne yapalım. İnşallah kısa sürede iştahı geri gelir
Mama almıyor cnm bisküvi de e bebekten hammm diye bir marka alıvermiştim acil durumlar için şimdi baktım içeriği de pek temiz gelmedi bana korktum vermedim ama vermeliydim galiba ya off bu gece bitsin sabah olsun bir an önce berbat bir gündü.

Canım benim oğlan çok ateşleniyor aşılarda karma aşılarda 39-40 ı görmüştük bi gece kötü geçiyor mecbur calpol veriyorum sonra rahatlıyordu ama daha uzun sürmedi

Canım benim oğlan çok ateşleniyor aşılarda karma aşılarda 39-40 ı görmüştük bi gece kötü geçiyor mecbur calpol veriyorum sonra rahatlıyordu ama daha uzun sürmedi
Cnm ben de 6 saatte bir calpol veriyorum dünden beri daha şimdi 37 oldu da rahatladım mama da içti uyku sersemiyken oh çektim umarım bir gece sürer bizim de uzamaz

Mamayı kabul etmiyor mu canım yoksa normalde almıyor anlamında mı söyledin?
Benimki de sadece anne sütü alıyor ama hasta olduğunda onu da çok az içtiği için mama vermiştim. Zaten zorla şerle bir haftada toplam 120 cc mamayı anca içti. Hastalığı çok zor bir bebek

Cnm ben de 6 saatte bir calpol veriyorum dünden beri daha şimdi 37 oldu da rahatladım mama da içti uyku sersemiyken oh çektim umarım bir gece sürer bizim de uzamaz
Oh ne guzel ıcmıs cok sevındım ya zsnı cok ıyı anlıyorum aç kaldıgını dusunmek ne cok uzuyor ınsanı anne yuregı şteYarına bır seyı kalmayacak

Yok cnm bnmki normalde mama ile besleniyor zaten emzirmiyorum ama kabul etmedi hiçbi şekilde uykusunda içti neyse ki,bir haftada 120cc çok azmış gerçekten aman hiç hastalanmasınlar benimki de zor olacak hastalanınca onu anladım şimdiye kadar hiç hastalanmadı çok şükür ama elbet olacak.

Oh ne guzel ıcmıs cok sevındım ya zsnı cok ıyı anlıyorum aç kaldıgını dusunmek ne cok uzuyor ınsanı anne yuregı şteYarına bır seyı kalmayacak
Sağol cnm evet ya çok yıprattı bu iki gün beni, yemek yerken boğazımdan geçmiyor yavrum aç diye gözlerim dolu doluydu

Ben de 5 dozu tamamlayacağım tam koruma için. Sadece bexeronun etkisi mi bu ateş hastalıkla karışmış olabilir mi aşı ateşinin bu kadar uzun sürmemesi lazım normalde canım. Ne yiyorsa onu ver Ekin hastayken sadece meyveli yoğurt yemişti

Sağol cnm evet ya çok yıprattı bu iki gün beni, yemek yerken boğazımdan geçmiyor yavrum aç diye gözlerim dolu doluydu
Çok geçmiş olsun bence hastayken ne yerse kardır. Ver canım, ben de hiç bir şey yemiyorsa 3 bebe bisküvisine bir ceviz e badem rendeleyip biraz süt ekleyip veriyorum

Kuzum bexseronun etkisi 48saat sürüyormuş gece iyi geçti neyseki sabah da kahvaltı yapmafı ama mama içti en azından keyfi yerinde, başka bir hastalık yok ama şu an kara kara sonraki dozları düşünüyorum nasıl geçireceğiz diye çok fenaydı.
Çok geçmiş olsun bence hastayken ne yerse kardır. Ver canım, ben de hiç bir şey yemiyorsa 3 bebe bisküvisine bir ceviz e badem rendeleyip biraz süt ekleyip veriyorum
çok saol cnm bidaha hastalanırsa öyle yapacağım ne yerse veririm

İlkinde bizim ateş olmadı. 10.ayda ikinci doz var. Bugün 9 aylık oldu ☺korktum şuan seni görünce...

Kizlar sizin bebelerde yemek secmeye basladimi? Meyveyi yiyor ama sebzeyi yediremiyorum. Ikisi koydum yanyana agzina aliyor bakiyor meyveyse yiyor sebzeyse yemiyor.

Cnm asinin atesinden korkmana gerek yok hastalik atesi degil sonucta ne guzel vucudu savasmayi ogreniyor iste bu arada donusumlu calpol dolven verebilirsin. Mesela calpol verdin 1 saat sonra dolven verebilirsin. Ikisinin etken maddesi farkli cunku.

Evet bexero farkli bir bakteri türünü içeriyor canim ve aslında çok faydalı bir aşı. Allah korusun ilerde böyle bir hastalık ile karşılaşırsa vücudu şuan o bakteriyi tanıdı ve ağır semptomlar almadan atlatacaktir ki umarım hiç böyle kötü hastalıklar yaşamazlar ilk doz nimenrix hiç bir yan etki yaşamadık biz de. İkinci doz bexero olacak. Üçüncü doz bexero+nimenrix 1 yıl sonra da hatirlatma dozu nimenrix. Bexero bazı çocuklarda çok belirti verirken bazi çocuklarda normal geçiriyor bu da vücudun savaşma mekanizmasi ile alakali demek ki

Kizlar sizin bebelerde yemek secmeye basladimi? Meyveyi yiyor ama sebzeyi yediremiyorum. Ikisi koydum yanyana agzina aliyor bakiyor meyveyse yiyor sebzeyse yemiyor.
Canım bizim ki bayadır seçiyor ıspanak yiyor pazı yemiyor en basit örnek aslında aynılar bana göre muzdan resmen tiksiniyor kokusu bile rahatsız ediyor suratını bi değişik yapıyor

Çubuk kraker eğer bebek için özel değil piyasadakilerdense bolca tuz, glikoz şurubu ve palm yağı içeriyor hatırlatmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…