2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar omron kulaktan ateş ölçer kullanan var mı? Hep yanlış ölçüyor. Bu menenjitin ikinci dozu ne fenaymış dün gece neredeyse hastaneye gidiyorduk zor düşürdüm ateşini, koltuk altı klasik ateş ölçer 38.7 ölçüyor omron 40 ölçüyor hangisini baz almak lazım bu durumlarda?

Ya arkadaslar bu bebe gunduz 2 saat uyuyup aksam 11 de yatiyor son uykusunu aksam 5 te yapti. Bu nasil bisi atak desem huysuzlugu yok bitek uykuda sorunumuz var. Duzen falan kalmadi benim uykum geldi valla. Bu saat oldu hala uyumadi
Cnm ben artık 5ten sonra uyutmuyorum yoksa gece mahvoluyoruz gerekirse 18.30 da gece uykusuna yatırıyorum bir buçuk saat daha oyalayıp, ama sabah uykusunu az yaptıysa nadiren 5 te uyumak zorundaysa 5.30da uyandırıyorum öyle mi denesen?

Kızlar bizde artık dişsizler kervanından ayrıldık Yavrumun gece ağlamaları huysuzlukları ara ara ateşler demekki dişten miş. Bugün şans eseri gördüm gıdıklarken kafayı geri atınca farkettim Ama çok ilginç ne alt iki diş nede üst ön diş çıkmış çok tuhaf üstten ön dişin yanındaki çıkmış yan kesici diş çıkmış böyle birşey ilk defa görüyorum

Aa en zor çıkanları önden çıkarmış bizim 4 dişimiz var 1 ay oldu daha onlar çıkmadı ne zaman gelecek diye korkuyla bekliyorum hatta

Aa en zor çıkanları önden çıkarmış bizim 4 dişimiz var 1 ay oldu daha onlar çıkmadı ne zaman gelecek diye korkuyla bekliyorum hatta
Ayy çok zor günler geçirdik ama en zoru çıkarmışız demekki bizim bebenin herşeyi tuhaf yav maşallah sizede canım

Yanlis yazmisim cnm 5te kalkmis oluyo aksam uykusundan. Tabi 5 ten sonra uyursa gece geç yatiyor dogru diyorsun

Maşallah canım inci gibi dişleri olsun

Koltuk altı daha güvenilir ben diğerlerine güvenemiyorum. Çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canım. Koltuk altı klasik ateş ölçer mantıklı geliyor bana çoğu zamanda doğru çıkıyor. Umarım düzelir bir an önce

Bacağından yapıldı bexero 2.doz emekleyemiyor , bacağına dokununca ağlıyor, hiç bişey yemiyor, aç ağlıyor sürekli herkeste böyle oldu mu ya doktor normal dedi ama bugün 2.günü aşının
Oy kuzum ya kiminde etki etmiyor işte. Yarına bir şeyi kalmaz inşallah. Acaba dışarı çıkarsan araba ile gezdirsen? Belki biraz rahatlar..

Bacağından yapıldı bexero 2.doz emekleyemiyor , bacağına dokununca ağlıyor, hiç bişey yemiyor, aç ağlıyor sürekli herkeste böyle oldu mu ya doktor normal dedi ama bugün 2.günü aşının
bexero ağır bir aşı canım ateş yapabilir diye uyarıyorlar, bizim de hafta başı yapılacak bakalım. geçmiş olsun ateş 2 gündür mü sürüyor aşı bölgesine buz uyguladın mı ? bizim ebemiz aşı sonrası buz uygulaması öneriyor ağrı olmaması için

Koltuk altı daha güvenilir ben diğerlerine güvenemiyorum. Çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canım. Koltuk altı klasik ateş ölçer mantıklı geliyor bana çoğu zamanda doğru çıkıyor. Umarım düzelir bir an önce
Sağolun kızlar ben de koltuk altına göre karar verdim , emin olayım dedim
Oy kuzum ya kiminde etki etmiyor işte. Yarına bir şeyi kalmaz inşallah. Acaba dışarı çıkarsan araba ile gezdirsen? Belki biraz rahatlar..
Çok yağmurlu burası çıkaramadım haklısın aslında iyi gelirdi
Yok cnm buzu bilmiyordum şişlik kızarıklık olursa alkolle pansuman yapın dedi ama pek bir şişlik de yok, inşalla Ekinde hafif geçer cnm ateş ilk gün 38.7 lerdeydi bugün 37.5lara indi ama var hala.

Cnm.biz islana islana gezdik:) bebek arabasina yagmurluk almistim baya is goruyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…