2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Çok şükür canım Tabi yine de en iyi geçinen bile bu şartlarda bir şeylerden kısmaya başladı.. Dediğin gibi inşallah bereketleriyle şanslarıyla gelsinler Allah maddi manevi güç kuvvet versin..

Bu arada hey maşallah 3 ayrı yumurta Senin tatlışlar bereketli başlamış zaten.. Bereketli de devam edecek inşallah :)

Kuzum benim teyzemin kızı 32 yaşında oldu sonra çocuğu olmadi bir de 2 veya 3 düşük yaşadı doktoru da sizde yaşlılığa bağlı genetik bozulma olabilir demiş onlar üzüldü baya çünkü onun eşi de 1 tane çocuğumuz var başka olmazsa önemli değil demiş ve onlar o zaman bu zaman dır korumasız birlikte olmuşlar çocukları olmamış geçen sene mart ayında covid oldu adeti gecikmiş test aldım ben ona kapısına götürdüm bir de baktık hamile yine düşecek gözüyle bakıyor bir de bu sefer yaş da ilerledi tabi 43 yaşına geldi covid oldu sonrasında birkaç salgına daha yakalandı başka şeyler de oldu sonuçta hep doktor sakat olacak bilmem ne olacak demiş ama kızımız aralik ayında sağlıkla dünyaya geldi şimdi de topaç gibi maşallah hiç beklemedikleri bir anda oldu ve sağlıklı oldu ki onlara da asla olmaz demişlerdi Allah inşallah size de böyle bir mucize ama daha erken bir zamanda nasip eder

Valla benim annem bana alışkanlık etmiş hep içerdim ama sonuçta şuan içmiyorum 5 senedir hayatımda yok bir tek tatlı yapıyorum bazen onda da laktozsuz süt alıyorum ve zor katlanıyorum ama yararsızsa madem bu kadar benim için en güzeli olmuş diyebilirim

Kızlar nöbet cikisiyim ,2 saat uyumuşum ama kan ter icinde uyandım. Kabuslar terlemeler korkuyla uyanma gebelikte var mı bunu merak ediyorum

Beni daha dün pitbullar kovaladı kızımı ısırmasınlar diye önlerine attım kendimi gece de 4te korkarak uyandım ama ne gördüm hatırlamıyorum bence endişeliyiz sürekli bu durumlar ondan

ben eşimle ortak fotografımıza baktım hep, ikimizden de aldıgı fiziksel özellikler var. ben cok eşime benzesin istemiştim aslında ama ilk görenler hep sana ne kadar benziyor kendini doğurmuşsun filan diyor

Valla ben özellikle resim bakmadım ama aynadan kendime bakmış olabilirim sebepsiz bir şekilde hamileyken kendimi çok beğeniyordum eşim sarışın yeşil gözlü kızım benim gibi beyaz tenli kahverengi gözlü bir tek saçları sarımtırak onun dışında eşimle ilişki kurabilen yok

Galiba bizimkiler de öyle yapıyor. Yani süt izinlerini birleştiriyor. Çünkü bana günde 2 saat izin verse bile evim çok yakın olmadığı için emzirmem için bir faydası olmuyor. Zaten bebek dediğin sürekli emmek ister. ERken çıkmanın pek bir faydası yok. Ara ara gitmek lazım.. O da olamayacağı için.. Bu sene 6. senem doluyor. İzinlerim 21 güne çıkacak inşallah.. Umarım en kötü 6 aya tamamlarım ben de.. Umarım daha da uzar tabi bir şekilde bilmiyorum. Sağlıkla gelsinler de bakalım..
Bu durumda zaten ne canim istiyorsa onu yiyebiliyorum malesef. Yiyebildiklerim de o kadar sınırlı ki. Vicdan yapıyorum
Canım hiç dert etme. Doktor bana hiç yeme içme ile ilgili bir şey demedi. Lafını bile etmedi. İlk hamileliğimden de biliyorum, ilk 3 ay çocuk annenin depolarından beslenir. Şu anda senin yemen çocuğa değil, aslında sana yarar. Çünkü bebişcik senin bütün vitaminleri, kalsiyumu vs alıp götürüyor valla :) O öyle beslenememezlik falan yapmaz sen merak etme ama tabi dediğim gibi sen güçsüz kalabilirsin bu yüzden elbette yesen tabi ki daha iyi.. ama olmuyorsa da dert etme diye söyledim. Şu birkaç hafta daha bir geçsin kendine gelirsin Allah'ın izniyle.. Sonrasında güzelce beslenmene başlarsın

o kadardan bişey olmaz canım zamanla yemeye başlarsın yoğurt ilk aylar çok normal hepimiz bi şeylerden uzaklaşıp bişeylere daha fazla düşüyoruz

Yumurta takibi yapıyordu ya doktorum femara kullandım en son 22, 21 ve 18 mm 3 yumurta var 18 olan umut vermiyor ana 22 ve 21 olandan bir tanesi dollense bize yeter demişti sonuç hepsi döllenmiş

Allah yardımcı olur biz de biraz idareli davranırsak bu süreci atlatırız diye düşünüyorum Allah herkese hayırlısıyla evlatlarına kavuşmayı nasip etsin gerisi bir şekilde hallolur

Canım üzüldüm çok ama inşallah mucize olur da güzel şeyler olur. Hiç canını sıkma. Rabbim büyük

Bende bu gece çok karışık üzücü rüyalar gördüm
Ben de cüzdanımın çalındıgını gördüm, içinde para yok zaten de kimliğimi bir daha cıkartıcam kredi kartlarımı iptal ettirmem lazım vs sabaha karşı çırpındım durdum oyle uyandım sonra cok şükür dedim bir de o arada bir erkek bebek gördüm, üstü çıplak tişort giydirmeyi unutmuşum anne beni unuttun diyor :) oğlum diye düşündüm rüyamda ama aslında ona cok benzemiyordu, hayır olsun :)

Canım şimdi okudum.. Rabbim yardımcınız olsun.. Hayırlısı buymuş diyelim ama tabi söylemek kolay da diyebilirsin.. O yüzden ne diyeceğimi de bilemedim.. Yaşayan sensin. İnşallah sabırla kuvvetle atlatırsın canım yaa... Olmuyorsa daha güzeli olacaktır diye düşünüyorum hep.. Allah korusun altından kalkamayacağımız sınavlar olabiliyor. Buna şimdi yıkıldın ama Allah bizi nelerden koruyor bilemiyoruz. Sağlıklı evlatlar, hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim.. En kısa zamanda sağlıkla inşallah canım benim..

Diyecek bişey yok kuzum, yine nasip olmadı eşim de tüp bebek istemez muhtemelen, konuşamıyoruz bile.. bizim nasibimizde çocuk yok demek ki ..
Ah canım deme öyle.. Neden istemez ki acaba? Yani bakarsan onun yapacağı bir şey de yok.. Orada da her şeyi anne çekiyor. Hatta kimse bilmese bile olur hani ondan çekiniyorsa..

Kızlar selam. Mesajlar baya birikmiş hepsini okuyamadım fakat süt, peynir vs zararlı mı yaa. Ben gebeliğimi öğrendiğimden beri hergün laktozsuz süt içiyorum. Peynir falan da tüketiyorum.

Maşallah maşallah O 18 mm'lik yumurtadaki bebişi ayrıca tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum

Çok şükür canım
Demek biz de bu şekilde ilerleyeceğiz.. Saol bilgiler için. 600 dolar da çokmuş yaa.. 5-6 bini bir şekilde gözden çıkaracaktım ama.. bakalım doktor ne diyecek bize. 2 hafta sonra 9. haftada gideceğiz biz de tekrar. O zaman soracağım ben de.

Canım eşinle ilgili bir durum yoksa (sperm testi yaptırdınız mı hiç bilmiyorum o açıdan dedim) sana önerebileceğim bazı takviyeler olabilir. benim de amh düşüktü hep tüp bebek dediler, klomen femara gibi ilaçlar kullandım, fsh düşürmek icin ilac kullandım filan, zordu yani durumum. bir sürü takviye vitamin kullandım. hatta son gittiğim doktor da tüp bebege basvurun dedi 2 yumurtam vardı o ay dogal yolla hamile kaldım. senin icin de bence böyle bir mucize gelecek,inanıyorum. genetik test filan yaptırabiliyorsanız onları da yaptırın tabi, umarım bişey cıkmaz. elimizden geleni yapalım dua edelim sonrası nasip, vazgecmeyin

İnşallah inşallah. Ne guzel dedin. Umarım guzel seyreder.

Bu durumda zaten ne canim istiyorsa onu yiyebiliyorum malesef. Yiyebildiklerim de o kadar sınırlı ki. Vicdan yapıyorum
hiç vicdan yapma, sen şuan günde 8 öğün de yesen 1 öğün de yesen bebek senin daha önce depoladığın depolardan besleniyor. benim ilk haftalar hazımsızlık sorunum vardı sürekli tok hissedip pek bişey yiyemiyordum hatta eşim doktora şikayet etti hiç bişey yemiyor diye. doktorum da hiç kendini zorlama yemek yemek için ilk 3 ay depolardan kullanıyor dedi eşim de bi daha zorlamadı dr. öyle diyince

İnşallah canim. Yoksa besleyemiyorum diye iyice strese giriyorum. İçimi rahatlattin, sagol

Kızlar selam. Mesajlar baya birikmiş hepsini okuyamadım fakat süt, peynir vs zararlı mı yaa. Ben gebeliğimi öğrendiğimden beri hergün laktozsuz süt içiyorum. Peynir falan da tüketiyorum.
canım bu biraz tercih meselesi panik yapma bununla ilgili bilimsel çalışmalar var, bunları okuyup fikir edinerek aklına yatan şekilde hareket edebilirsin. süt içiyorsun, peynir yiyorsun kesin bebeğin zarar görecek diye bişey tabi ki de yok, önlem gibi düşün sadece. nasıl şeker de zararlı az tüketmeye çalışıyoruz onun gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…