Belediyelerin suçu kısırlaştırma yapmıyorlar barınaklar içler acısı hayvanlar aç yemek bulamıyor besleme de yapmıyorlar insanlar zaten hayvanlara maşallah harika davranıyor hayvanlar da saldırganlaşıyor bizim ülkemizde kısırlaştırma olayı bi ciddiye alınsa zaten bu kadar başıboş gezen hayvan olmaz, hele hele sahiplenip sonra sokağa bırakanlardan hiç bahsetmiyorum bile. Benim de köpeğim var evladım benim o ya nasıl bırakırlar aklım almıyor çok kızıyorum çokAy içim rahatladı kızben yanlış anlamışım. Şöyle anladım gunduz pitbul kovaladı gece onla ilgili kötü rüya gördünüz 4.te uyandıniz canim konu ne olursa kim olursa olsun çocuklara zarar veren her neyse işte ben o durumda direk içimdeki tüm kötü duygular açığa çıkıyor.
Köpekleri ben çok severim. Ama ülkemizdeki hayvan besleme konusundaki denetimsizlik beni çok endişelendiriyor. En basit örneği edirnede çocuğumu her gün götürdüğüm parkta köpekler çete gibi en az 6-7 tane köpek var. Şimdiye kadar hiç saldırdığını görmedim ama olmayacağının garantisi de yok. Bizim evin hemen altında başka bir parkta tam 12 tane köpek var. Yoldan gelen geçene havlanip kovaliyorlar( araclara, motorlulara) yarın öbür gün tek başına parka inen, bakkala giden birine veya cocuga saldirmayacagini ben nerden bileyim... Ben kedi kopeklerin yerinin sokak olmadığını düşünenlerdenim. İki günlük hevesle alıp sokağa atanlara aşırı kızıyorum. Madem bakamiyorsan alma, alıyorsan atma. Neyse içimi de dökmüş oldu vesileyle...
Canim başka bir doktora görün istersen, belki umut vardır bilemeyizKanamam başladı az önce. Doktoru aradım. Coraspini bırak, oksapar iğneye devam et dedi. Progestanı da günde 3 e çıkar dedi. Neden hemen kürtaja almıyor ki? Yarın şehirdışına çıkacak 3 gün yok burda. Cumartesiye kadar böyle işkence mi çekicemhala umut var mı ki?
Canım takibinizi yapan doktor sizi riske atacak bir şey yapmaz canım, çünkü sizin sorumlulugunuzu taşıyor. Belkide düşündüğü ihtimaller vardır. Sizde hep iyi düşünün. Eğer kötü bir durum olduğunu düşünce güvendiği meslektaşına sizi yonlendirirdi diye düşünüyorum.. isterseniz siz yine başka bir doktordan da görüş alabilirsiniz durumunuzla ilgili. Kafanızdaki soru işaretleri netlesmis olur hem.Kanamam başladı az önce. Doktoru aradım. Coraspini bırak, oksapar iğneye devam et dedi. Progestanı da günde 3 e çıkar dedi. Neden hemen kürtaja almıyor ki? Yarın şehirdışına çıkacak 3 gün yok burda. Cumartesiye kadar böyle işkence mi çekicemhala umut var mı ki?
Hiçbir hayvanın kaderi ne barınak nede sokak olmalı bence.. ciddi bir kısırlaştırma ve sahiplenilmek merhaba köpeklerin takibi yapılmalı kimse sokağa atamamalı.Belediyelerin suçu kısırlaştırma yapmıyorlar barınaklar içler acısı hayvanlar aç yemek bulamıyor besleme de yapmıyorlar insanlar zaten hayvanlara maşallah harika davranıyor hayvanlar da saldırganlaşıyor bizim ülkemizde kısırlaştırma olayı bi ciddiye alınsa zaten bu kadar başıboş gezen hayvan olmaz, hele hele sahiplenip sonra sokağa bırakanlardan hiç bahsetmiyorum bile. Benim de köpeğim var evladım benim o ya nasıl bırakırlar aklım almıyor çok kızıyorum çok
Magnezyum aynı zamanda bas agrilari icin de kullanılıyor doktorum bana migren için vermişti.Merhaba arkadaşlar grupta kabızlık sorunu yaşayan arkadaşlar vardıLeedong seni hatırlıyorum ben hamile kalmadan önce kabızlık çok yaşardım hamile kaldığımda beri maşallah günde 2 3 defa tuvalete cikiyorum bir yerde okudum kabızlık için normalde magnezyum kullananlar varmış ben de hamilelik başından beri magnezyum kullanıyorum ama kabızlık için değil belki o iyi gelmiştir doktorunuza bir danışın isterseniz
"Bir zamanlar beğenmediğiniz fakir ama gururlu bir yumurta vardı. Artık o bir bebek! Heheeeyytt!" demiş size ahahhahahMaşallah yaaa.. yerim :)
İnşallah tatlım, bir mucize yaşayacaksak cumartesi yaşamayı tercih ederim. Keşke bir anda her şey yoluna giriverseAllah hepinizin evlatlarına sağlık versin
Saol canım
AyyySenin minnoş da baya baya bebiş olacak o zamana kadar Hadi bakalım güzel haberlerle inşallah..
Kızlar bugün yaşadığım yerin sağlık merkezinden aradılar bakanlığa bağlı hamilelik ve doğuma hazırlık kursları olduğunu
bunun yanında psikolog ve diyetisyen ile görüşmeleri vs olduğundan bahsetti tamamen ücretsiz hafta içi gündüz yapıyorlarmış ben çalıştığım için gidemiycem ama belki sizlerin yaşadıkları yerlerde olanlar vardır ve faydalanmak ister diye yazmak istedim
Kanamam başladı az önce. Doktoru aradım. Coraspini bırak, oksapar iğneye devam et dedi. Progestanı da günde 3 e çıkar dedi. Neden hemen kürtaja almıyor ki? Yarın şehirdışına çıkacak 3 gün yok burda. Cumartesiye kadar böyle işkence mi çekicemhala umut var mı ki?
Ayy öyle gibi yazmışım çünkü benim hatam ama rüyamda gördüm hatta bir uyandım ağlamış gibi böyle değişik dün gece de bir şey gördüm ama ne gördüm hatırlamıyorum yine korkuyla uyandım hatta uyuyamadım geriAy içim rahatladı kızben yanlış anlamışım. Şöyle anladım gunduz pitbul kovaladı gece onla ilgili kötü rüya gördünüz 4.te uyandıniz canim konu ne olursa kim olursa olsun çocuklara zarar veren her neyse işte ben o durumda direk içimdeki tüm kötü duygular açığa çıkıyor.
Köpekleri ben çok severim. Ama ülkemizdeki hayvan besleme konusundaki denetimsizlik beni çok endişelendiriyor. En basit örneği edirnede çocuğumu her gün götürdüğüm parkta köpekler çete gibi en az 6-7 tane köpek var. Şimdiye kadar hiç saldırdığını görmedim ama olmayacağının garantisi de yok. Bizim evin hemen altında başka bir parkta tam 12 tane köpek var. Yoldan gelen geçene havlanip kovaliyorlar( araclara, motorlulara) yarın öbür gün tek başına parka inen, bakkala giden birine veya cocuga saldirmayacagini ben nerden bileyim... Ben kedi kopeklerin yerinin sokak olmadığını düşünenlerdenim. İki günlük hevesle alıp sokağa atanlara aşırı kızıyorum. Madem bakamiyorsan alma, alıyorsan atma. Neyse içimi de dökmüş oldu vesileyle...
Merhaba canımEki Görüntüle 3110516
Merhabalar bende aranıza yeni katıldım sizce cinsiyet ne olabilir ?
Bir de sizde de kanama oldu mu bugün doktora gittim ama bebek sağlıklı kanama alanı yok iğne vuruldum progestan sabah akşam al dedi zaten kullanıyordum sebebi ne anlayamadık inşallah geçer
Amiiiin inşallah inşallahMerhaba canım
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin önceliklebebek sağlıklıysa kanamalar geçiyor genelde öyle konuşuldu grupta da benim iki gebeligimde de kanamam olmadi ama bu sefer çoğul gebelik olduğu için progestan sabah akşam ben de kullanıyorum
Tahmine gelinceeee ben bu resmî kızımın bir ultrason resmine aşırı benzettim ondan tahmin hakkımı kızdan yana kullanmak istiyorum
Amiiiin inşallah inşallahUmarım benimde geçer sebepsiz kanama olunca endişe ettim durduk yere bende Yaaa ilk gebeliğim tabiki önce sağlık ama çok merak ediyormuş gerçekten insan çok teşekkür ediyorum yanıtınız için
Evet canım yazacak bana görüştük. Hem gebe kaldığından beri haftada 1 çıkıyordum geçen gün fitil atmak zorunda kaldım WC’de bile doktorumla yazıştım doğum sancısı gibiydi aman allahım rabbim kimseye göstermesin çok zor kızlar. Teşekkür ederim canım bu arada bilgilendirdiğin için ilgin içinMerhaba arkadaşlar grupta kabızlık sorunu yaşayan arkadaşlar vardıLeedong seni hatırlıyorum ben hamile kalmadan önce kabızlık çok yaşardım hamile kaldığımda beri maşallah günde 2 3 defa tuvalete cikiyorum bir yerde okudum kabızlık için normalde magnezyum kullananlar varmış ben de hamilelik başından beri magnezyum kullanıyorum ama kabızlık için değil belki o iyi gelmiştir doktorunuza bir danışın isterseniz
Ben Dr. Banu çiftçi nin uygulamasını kullanıyorum.yazınca hemen çıkıyor birde hamilelik+ uygulamasını. Bulantılar malesef bende de devam ediyor bir gün var bir gün yok, bu hafta daha rahatım. Su bile bulandırıyor nasıl oluyor anlamıyorum. Polo nun şekerini atıyorum ağzıma başka hiçbir şey işe yaramıyor çünkü. Çubuk kraker midemi yakıyor, beyaz leblebide çok rahatlatmıyor. Ağız tadıyla yemek yiyemiyorum malesefKızlar ben geçen hafta salı günü 9+6 ydım bugünde 10+6 mı oluyorum ben hesaplayınca hep geriye düşüyorum beceremedim bı gebelik takvimi indirdiniz mi kullanıyor musunuz kızlar bende faydalanmak istiyorum. Birde yazıyorsunuz şunu yedim bunu yedim maşalllah ya benim bir türlü iştahım açık değil iki lokma yiyorum tok gibi şişkinlik oluyo sonra biraz zaman geçiyor kurt gibi acıkıyorum ama yesem midem bulanacakmış gibi oluyorum. 3 gündür iyiym ama hiç çıkartmadım serum taktırmıyorum da artık. Mide yanması ve asiti çok gazla bende. Belim ağrıyor ara ara kasıklarımda ağrıyor. Salçalı yemeklerden tiksindim yaptırmıyorum kardeşime makarnayı tereyağlı yapıyor ayranla içiyorum kavurulan salça kokusu midemi çok bulandırıyor.bulantısı olan arkadaşlar siz neler yiyorsunuz ?
Evet happy mom kullanıyorum gayet güzel bir uygulama mide bulantısı vardı benim prilam yazdı doktor ondan beri rahatım ama hala et ve türevinden tiksiniyorum. Yanma için ise tek çözümüm elma ve soğuk süt.Kızlar ben geçen hafta salı günü 9+6 ydım bugünde 10+6 mı oluyorum ben hesaplayınca hep geriye düşüyorum beceremedim bı gebelik takvimi indirdiniz mi kullanıyor musunuz kızlar bende faydalanmak istiyorum. Birde yazıyorsunuz şunu yedim bunu yedim maşalllah ya benim bir türlü iştahım açık değil iki lokma yiyorum tok gibi şişkinlik oluyo sonra biraz zaman geçiyor kurt gibi acıkıyorum ama yesem midem bulanacakmış gibi oluyorum. 3 gündür iyiym ama hiç çıkartmadım serum taktırmıyorum da artık. Mide yanması ve asiti çok gazla bende. Belim ağrıyor ara ara kasıklarımda ağrıyor. Salçalı yemeklerden tiksindim yaptırmıyorum kardeşime makarnayı tereyağlı yapıyor ayranla içiyorum kavurulan salça kokusu midemi çok bulandırıyor.bulantısı olan arkadaşlar siz neler yiyorsunuz ?
Happy mom uygulamasını indirebilirsin canım. Ben de iştahlı yiyemiyorum malesef ama midem boş durunca da gaz sancısı oluyor mecbur bişeyler yiyorum bulantılarım azaldı ama bitmedi. 4. Aydan sonra iştahın artar bence :)Kızlar ben geçen hafta salı günü 9+6 ydım bugünde 10+6 mı oluyorum ben hesaplayınca hep geriye düşüyorum beceremedim bı gebelik takvimi indirdiniz mi kullanıyor musunuz kızlar bende faydalanmak istiyorum. Birde yazıyorsunuz şunu yedim bunu yedim maşalllah ya benim bir türlü iştahım açık değil iki lokma yiyorum tok gibi şişkinlik oluyo sonra biraz zaman geçiyor kurt gibi acıkıyorum ama yesem midem bulanacakmış gibi oluyorum. 3 gündür iyiym ama hiç çıkartmadım serum taktırmıyorum da artık. Mide yanması ve asiti çok gazla bende. Belim ağrıyor ara ara kasıklarımda ağrıyor. Salçalı yemeklerden tiksindim yaptırmıyorum kardeşime makarnayı tereyağlı yapıyor ayranla içiyorum kavurulan salça kokusu midemi çok bulandırıyor.bulantısı olan arkadaşlar siz neler yiyorsunuz ?
4 gundur benim de kahverengi lekelenmem var. Bana da kesede filan bi kanama alani gorunmuyor. Yerlesme kanamasidir dedi. 2 defa proluton igne yaptirdim. Sabah aksam progestan kullaniyorum. Tuvalet disinda kalkma dedi. Ama hala gecmediAmiiiin inşallah inşallahUmarım benimde geçer sebepsiz kanama olunca endişe ettim durduk yere bende Yaaa ilk gebeliğim tabiki önce sağlık ama çok merak ediyormuş gerçekten insan çok teşekkür ediyorum yanıtınız için