Belirtilere takılma canım, oğlumda benim de belirtim yoktuBen de çok sabırsızım taa 20 sinde benim bi de hiç belirtim olmayınca daha da merak ediyorum
Çok üzüldüm canım, ne diyebilirim bilmiyorumPek iyi haberler veremeyeceğimdaha da geriye düşmüş kese boyutu. Bugün 6+4 olması gerekirken 5+5 çıktı. Ve en önemlisi kalp atışı yok 7.haftaya girmişken çok daha iyi gelişmeler beklerdim dedi. Çok olumlu konuşamayacağım, cumartesi tekrar bakalım hala bi gelişme yoksa pazartesi, salı kürtaj yapmamız gerekecek dedi. Eğer bu bebek de sağlıksızsa hiç zaman kaybetmeden tüp bebeğe yönlendiricem sizi çünkü belli ki ya yumurta ya da sperm geninde bozukluk var ve ancak tüple sağlıklı embriyo elde edebiliriz dedi. Sanırım önümüzdeki hafta kürtaj olacağım
Yok canım zorlamadım yoksa eve sokmam yumurtayı şimdilik resmiyetimizi koruyoruzBen eskiden her gece yatmadan süt içerdim soğuk sütkızıma hamileyken de çok iyi gelir diye düşündüm midem çok bulanıyordu ama zorlaya zorlaya içtim kussam bile içtim ve sonuç şuan sütlü tatlı yaparken bile süt kokusundan midem bulanıyor hamileliğim bitti süt nefretim bitmedi ama çikolatadan da tiksinmiştim yemedim hamileliğim boyunca hamileliğim bitti 1 2 ay içinde canım istedi çikolata yani yararlı şeyleri mideniz almıyorsa yemeyin kısa bir dönem zaten bir süre sonra geçer yiyebilirsiniz bence ısrar etmek iyi sonuç vermeyebiliyor
Aynen canım benim de en başından beri belirtisiz gebeliğim hatta ben test bile yapmadım reglim geçti belirtim yok diye eşim zorla yaptırdı testi öyle öğrendikBelirtilere takılma canım, oğlumda benim de belirtim yoktu
Devletin saçma işleri işte...Hayır bi tek o kaldı yapılmayan. Bizim önceki evliliklerden çocuk olunca devlet karşılamıyor kuzum ama iyi araştırmak lazım tabii
Hepsi burada da yarin teslimatli tansiyon aleti alicam simdi onerin var mi marka olarakyok canım bilmeden içme bence tansiyonun düşüyorsa daha da düşürür limonlu su daha kötü olursun. sen bi an önce bi tansiyon aleti edin gebelikte çok önemli. sağlık ocağına gidip ebene takipte yaptırabilirsin
Sorarım doktoruma kuzum sağolDevletin saçma işleri işte...
O testi yaptırmanızı şiddetle tavsiye ederim canım %15 in üzerinde olmaması gerekli eğer yüksekse güçlü antioksidan tedavisi veriliyor, sperm değerleri iyi olsa bile hasar yüksek çıkabiliyor ileri seviye bi test olduğu için doktorlar çok yapmak istemiyor ama sen kayıplardan dolayı yaptırmalısın biz 400 tl ye yaptırdık tüp bebek merkezinde
Pek iyi haberler veremeyeceğimdaha da geriye düşmüş kese boyutu. Bugün 6+4 olması gerekirken 5+5 çıktı. Ve en önemlisi kalp atışı yok 7.haftaya girmişken çok daha iyi gelişmeler beklerdim dedi. Çok olumlu konuşamayacağım, cumartesi tekrar bakalım hala bi gelişme yoksa pazartesi, salı kürtaj yapmamız gerekecek dedi. Eğer bu bebek de sağlıksızsa hiç zaman kaybetmeden tüp bebeğe yönlendiricem sizi çünkü belli ki ya yumurta ya da sperm geninde bozukluk var ve ancak tüple sağlıklı embriyo elde edebiliriz dedi. Sanırım önümüzdeki hafta kürtaj olacağım
Omron canımHepsi burada da yarin teslimatli tansiyon aleti alicam simdi onerin var mi marka olarak
inşallah canım benim çok zor süreçler yaşadın insan keyif alamıyor hamileliğinden bundan sonrası inşallah çok güzel olur :)Canım İnan bana ayaklarıyla alakası yok ben evdeyim hep ayaklarım cayır cayır yanıyor bugünde bulantım çok az ama iştahsızlık çok fazla hiç bişey istemiyor canım ama midem de sürekli kazınıyor gibi ne yesem 2 lokma sonra şişkinlik yaşıyorum. Bakalım 12 hafta dan sonra umarım hepimiz iyi olacağız kızlar inşallah
Pek iyi haberler veremeyeceğimdaha da geriye düşmüş kese boyutu. Bugün 6+4 olması gerekirken 5+5 çıktı. Ve en önemlisi kalp atışı yok 7.haftaya girmişken çok daha iyi gelişmeler beklerdim dedi. Çok olumlu konuşamayacağım, cumartesi tekrar bakalım hala bi gelişme yoksa pazartesi, salı kürtaj yapmamız gerekecek dedi. Eğer bu bebek de sağlıksızsa hiç zaman kaybetmeden tüp bebeğe yönlendiricem sizi çünkü belli ki ya yumurta ya da sperm geninde bozukluk var ve ancak tüple sağlıklı embriyo elde edebiliriz dedi. Sanırım önümüzdeki hafta kürtaj olacağım
sıkma canını canım bu benim 4. hamileliğim 1. düşük kalp atışı durdu 2. sağlıklı doğdu çok şükür şimdi 4 yaşında 3. aynı senin şu an yaşadığın gibi kese boyutum haftası ile uyumlu gitmedi bebeğim gelişemedi mart ayında 8. haftada kürtaj olmak zorunda kaldım şimdi yine hamileyim çok şükür şimdilik sıkıntı yok herşey Rabbimden inşallah sağlıkla kucağına alırsın sadece 2 kayıpta nasıl hemen tüp bebeğe yönlendiriyor anlamadım gerekli testlerin yapılması gerekmiyor mu bebeklerinin ikiside belkide sağlıksız olduğu için gelişemedi başka bir doktora daha danış ve gerekli testleri yaptır öncelikle bence canım Rabbim yardımcın olsun gönlüne göre versin inşallahEvet 2. ama bizim ikinci evliliğimiz. Bi çocuğumuz olsun çok istedik hep ama olmuyor, nasip ..
canım ben eve omron aldım en çok tavsiye edilendi o zaman araştırdığımda bir bak istersen.Hepsi burada da yarin teslimatli tansiyon aleti alicam simdi onerin var mi marka olarak
Ben de bu teste denk geldim aklımda çok teşekkürlerRica ederim
NİPT olarak geçiyor yanlış yazmadı isem .
evet canım düşüyorkızlar idrar tahlili sonuçları e devlete düşüyor mu?
Ben de bugün doktora gittim 8+6 elleri ayakları hareketlenmis, hic durmuyordu
3 hafta sonra kontrol ve 2li tarama testi var..
Yok canım zorlamadım yoksa eve sokmam yumurtayı şimdilik resmiyetimizi koruyoruz
Aynen canım benim de en başından beri belirtisiz gebeliğim hatta ben test bile yapmadım reglim geçti belirtim yok diye eşim zorla yaptırdı testi öyle öğrendik
sağol canımevet canım düşüyor
Bak buna kesinlikle katılıyorum.Benim de oğlumun sünnet düğünü var kısmetse bu ayın sonunda alışverişler vs yorgunluk oluyor bi yandan çarşı işleri bir yandan da aklım alışverişte olunca bulantı vs daha az hissediyorum o gün içerisindeGüzel annecikler
Oğlumun doğum günü dündü ama evde yapmak istemedim bugüne yer bulabldk.
Hazırlık derken kafam rahatladı bulantım çok az oldu. Dedim ki evden çıkıp bir şeylere verince daha kendimi dinlemedim demek ki bulantı çare= meşguliyet terapisi
Ben de inek sütü 6 yaşımdan beri içmiyorum annem bi kaç kez zorladı öğürdüm sonra vazgeçti o da asla içmem süt, sen de içemiyorum diye üzülme inek sütünün aslında bi faydası yok şuan. Günümüzde yetiştirilen hayvanlar bir sürü ilaç ve yapay hormonlar ile büyütüldüğü için süt ile birlikte vücudumuza bir çok hayvansal hormon alıp dengemizi bozuyoruz. Ayrıca sütteki kazein proteini insanlar sindiremiyor bu da gaz şişkinlik ishal gibi sorunlara sebep oluyor. İleri seviye araştırmalarda çok daha şaşırtıcı sonuçlar var ama şimdi onlara girmeyimGüzel haber2li tarama testin de iyi geçer umarım şuan cinsiyet tahmini gelmez resim at derdim ama 3 hafta sonra cinsiyet tahmini yaparız
Çok iyi ve akıllıca bir şey yapmissin ben herhalde cahildim o zamanlar tam bilmiyorum amahala yaptığım şey için kızarım kendime
Düşüyor canım e nabızda görebilirsin gelmedi mi sonuçların dahakızlar idrar tahlili sonuçları e devlete düşüyor mu?
Çok üzüldüm canım çok geçmiş olsunPek iyi haberler veremeyeceğimdaha da geriye düşmüş kese boyutu. Bugün 6+4 olması gerekirken 5+5 çıktı. Ve en önemlisi kalp atışı yok 7.haftaya girmişken çok daha iyi gelişmeler beklerdim dedi. Çok olumlu konuşamayacağım, cumartesi tekrar bakalım hala bi gelişme yoksa pazartesi, salı kürtaj yapmamız gerekecek dedi. Eğer bu bebek de sağlıksızsa hiç zaman kaybetmeden tüp bebeğe yönlendiricem sizi çünkü belli ki ya yumurta ya da sperm geninde bozukluk var ve ancak tüple sağlıklı embriyo elde edebiliriz dedi. Sanırım önümüzdeki hafta kürtaj olacağım
Allah razı olsun canımKuzum ya gerçekten diyecek birşey yokumarım olumlu bir gelişme olur bu aralıkta ama olmazsa da en kısa zamanda çocuk sahibi olabilirsiniz burada bir sürü hamile var sana dua eden bir arkadaşımız daha bugün böyle haber vermiş ona da dua ediyorum Allah sizin kucaklarınızı boş bırakmayacak inşallah
Siz doktora gittiniz değil mi neden aşılama yerine tüp bebek dediler önce aşılama denenmez mi? Bana tedaviye giderken öyle demişti önceden çocuğu olmuş insanlara prosedür bu şekilde ilerler önce yumurta takibi sonra aşılama en son tüp bebek demişti benim yumurta takibinden oldu ama olmayan çok kişi de var aşılama deniyorlar önce durumu tam bilmiyorum ama bu yöntemle de çok hamile kalıp sağlıklı çocukları olan insanlar var. En doğrusunu sen ve doktorun belirlersiniz tabi ama umutsuzluğa düşme hicbir zaman sen çok güzel bir anne olacaksın