2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ben de çok sabırsızım taa 20 sinde benim bi de hiç belirtim olmayınca daha da merak ediyorum
Belirtilere takılma canım, oğlumda benim de belirtim yoktu
Çok üzüldüm canım, ne diyebilirim bilmiyorum

Yok canım zorlamadım yoksa eve sokmam yumurtayı şimdilik resmiyetimizi koruyoruz
Belirtilere takılma canım, oğlumda benim de belirtim yoktu
Aynen canım benim de en başından beri belirtisiz gebeliğim hatta ben test bile yapmadım reglim geçti belirtim yok diye eşim zorla yaptırdı testi öyle öğrendik

Hayır bi tek o kaldı yapılmayan. Bizim önceki evliliklerden çocuk olunca devlet karşılamıyor kuzum ama iyi araştırmak lazım tabii
Devletin saçma işleri işte...
O testi yaptırmanızı şiddetle tavsiye ederim canım %15 in üzerinde olmaması gerekli eğer yüksekse güçlü antioksidan tedavisi veriliyor, sperm değerleri iyi olsa bile hasar yüksek çıkabiliyor ileri seviye bi test olduğu için doktorlar çok yapmak istemiyor ama sen kayıplardan dolayı yaptırmalısın biz 400 tl ye yaptırdık tüp bebek merkezinde

Hepsi burada da yarin teslimatli tansiyon aleti alicam simdi onerin var mi marka olarak

Sorarım doktoruma kuzum sağol

Kuzum ya gerçekten diyecek birşey yok umarım olumlu bir gelişme olur bu aralıkta ama olmazsa da en kısa zamanda çocuk sahibi olabilirsiniz burada bir sürü hamile var sana dua eden bir arkadaşımız daha bugün böyle haber vermiş ona da dua ediyorum Allah sizin kucaklarınızı boş bırakmayacak inşallah

Siz doktora gittiniz değil mi neden aşılama yerine tüp bebek dediler önce aşılama denenmez mi? Bana tedaviye giderken öyle demişti önceden çocuğu olmuş insanlara prosedür bu şekilde ilerler önce yumurta takibi sonra aşılama en son tüp bebek demişti benim yumurta takibinden oldu ama olmayan çok kişi de var aşılama deniyorlar önce durumu tam bilmiyorum ama bu yöntemle de çok hamile kalıp sağlıklı çocukları olan insanlar var. En doğrusunu sen ve doktorun belirlersiniz tabi ama umutsuzluğa düşme hicbir zaman sen çok güzel bir anne olacaksın

inşallah canım benim çok zor süreçler yaşadın insan keyif alamıyor hamileliğinden bundan sonrası inşallah çok güzel olur :)

Evet 2. ama bizim ikinci evliliğimiz. Bi çocuğumuz olsun çok istedik hep ama olmuyor, nasip ..
sıkma canını canım bu benim 4. hamileliğim 1. düşük kalp atışı durdu 2. sağlıklı doğdu çok şükür şimdi 4 yaşında 3. aynı senin şu an yaşadığın gibi kese boyutum haftası ile uyumlu gitmedi bebeğim gelişemedi mart ayında 8. haftada kürtaj olmak zorunda kaldım şimdi yine hamileyim çok şükür şimdilik sıkıntı yok herşey Rabbimden inşallah sağlıkla kucağına alırsın sadece 2 kayıpta nasıl hemen tüp bebeğe yönlendiriyor anlamadım gerekli testlerin yapılması gerekmiyor mu bebeklerinin ikiside belkide sağlıksız olduğu için gelişemedi başka bir doktora daha danış ve gerekli testleri yaptır öncelikle bence canım Rabbim yardımcın olsun gönlüne göre versin inşallah
Hepsi burada da yarin teslimatli tansiyon aleti alicam simdi onerin var mi marka olarak
canım ben eve omron aldım en çok tavsiye edilendi o zaman araştırdığımda bir bak istersen.

Ben de bugün doktora gittim 8+6 elleri ayakları hareketlenmis, hic durmuyordu
3 hafta sonra kontrol ve 2li tarama testi var..

Güzel haber 2li tarama testin de iyi geçer umarım şuan cinsiyet tahmini gelmez resim at derdim ama 3 hafta sonra cinsiyet tahmini yaparız

Çok iyi ve akıllıca bir şey yapmissin ben herhalde cahildim o zamanlar tam bilmiyorum ama hala yaptığım şey için kızarım kendime

Bak buna kesinlikle katılıyorum.Benim de oğlumun sünnet düğünü var kısmetse bu ayın sonunda alışverişler vs yorgunluk oluyor bi yandan çarşı işleri bir yandan da aklım alışverişte olunca bulantı vs daha az hissediyorum o gün içerisinde

Ben de inek sütü 6 yaşımdan beri içmiyorum annem bi kaç kez zorladı öğürdüm sonra vazgeçti o da asla içmem süt, sen de içemiyorum diye üzülme inek sütünün aslında bi faydası yok şuan. Günümüzde yetiştirilen hayvanlar bir sürü ilaç ve yapay hormonlar ile büyütüldüğü için süt ile birlikte vücudumuza bir çok hayvansal hormon alıp dengemizi bozuyoruz. Ayrıca sütteki kazein proteini insanlar sindiremiyor bu da gaz şişkinlik ishal gibi sorunlara sebep oluyor. İleri seviye araştırmalarda çok daha şaşırtıcı sonuçlar var ama şimdi onlara girmeyim Kısacası Sütten fayda sağlamak için fermente şekilde tüketim gerekiyor o da yoğurt ayran en maksimum fayda veren süt ürünleri ben de bol bol yoğurt yiyip ayran içiyorum bugüne kadar süt içmememenin hiç bi zararını görmedim.

Çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun

kızlar selam bugün kontrolüm vardı 9+6 yız, çok şükür herşey yolunda bebiş kıpır kıpırdı cok güzeldi ya :)
doktorum bana yaştan ötürü ikiliyi önermedi, onun yerine 12.haftada perinatalog görsün dedi, güncel prosedür bu şekilde dedi. bir de 20.haftada perinatalog görecek.
doktorum fetal dna testlerinde cok üçkagıt donuyor, yurtdısına gönderiyoruz diyen bircok firma aslında tr de calısıyor cok azı yurtdısına gönderiyor dedi.
NIPT test önerdi, acıbadem tıp merkezi ataşehir e gidiyorum, orda sordum 10.973 TL dediler, sanırım 600 USD ye denk geliyor. tr de calısılıyormus, güvenilir dedi burayı öneriyor.
bir de bir broşür verdi. orayla da konustum en alt panel 350 usd dedi, full panel de 440 usd dedi.
eşimle konustum fiyatlardan dolayı biz yaptırmayacagız, bunun yerine bebişin ihtiyaçlarını görürüz dedik. zaten her şekilde kabulumuz ve öğrensek de bişeyi değiştiremeyecegiz. bir de dogumdan sonra alınan topuk kanı ile de kromozal bozukluklar tespit ediliyor diye biliyorum. Allah hepimize saglıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin

Eklentiler

• 20220809_133605.jpg
    104,4 KB · Görüntüleme: 49
  • 20220809_133645.jpg
    93,1 KB · Görüntüleme: 50
Allah razı olsun canım biz her şeyi denedik zaten. Aşılamada da olmadı. Ama zaten genetik bir bozukluk varsa aşılama anlamsız. Hamile kalsan yine sağlıksız gebelik olur. Benim 3.kaybım bu. Doktorum da kan sulandırıcı iğnelere, progestana vs rağmen hala tutunamıyorsa muhakkak genetik yapısında bir sıkıntı vardır diyor, bence haklı da. Hepimiz için en hayırlısı olsun kuzum sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…