Nasıl özendim şuan anlatamamKızlar çok uykum geldi gözlerim kapanıyor yine uyku bastı sabah öğle akşam uyku bastı ama mideme sanki ateş düşmüş öyle yanıyor. Siz yazın ben sabah uyandığımda okuyup cevap yazarımiyi geceler
Sevgili anne adayları ilk sayfada hamilelik listesindeki bilgileri bana mesajla veya etiketleyerek paylaşabilirsiniz, hep birlikte listemizi dolduralım
İnşallahAh bende senin gibiyim canım hem lekelm var hem y.disi iki hafta sonra ilk muaneye gitcel hayirlis sağlıklı kucağımıza almaka nasip olur inşallah
Ben ağustosun 26sında Almanya’dan Endonezya’ya uçacağım hatta Singapur ve Malezya’yı da gezeceğiz. Tam o gün 12+1 oluyorum. İnşallah bir sorun olmaz araştırdım baya olumsuz bir şey okumadım. Rabbim korur inşallahBir soru daha sorsamiki gün sonra 5 saatlik uçak seyahatim var ailemin yanına gideceğim bayram için. 6 hafta bitmiş olacak o zaman, bir zararı olur mu sizce ? Bebek daha nokta kadar bir sorun olmazmış gibi geliyor bana ama eşim yok basınç olur yok türbülans olur diye çok stres oluyor
Merhaba Gkceeli sanırım sonunda tablomuza kavuştuk çok teşekkür ederiz vallahiSevgili anne adayları ilk sayfada hamilelik listesindeki bilgileri bana mesajla veya etiketleyerek paylaşabilirsiniz, hep birlikte listemizi dolduralım
Teşekkür ederim desteğiniz için yarında kan verip bakarım artışa umarım sağlıklı bir gebeliktirBende dış gebelikten şüphelendim hep öyle yazıyordu ama dış gebelik Yüksek artıyor ama düzensiz artıyormuş inişli çıkışlı ve sancılı oluyormuş. Benim adetten 2 gün sonra 13.077 çıktı kese gözüktü yolkta gözüktü yani ne boş gebelikti ne de dış canım İnan bende hep tedirgin olmuştum gereksiz üzme kendini canım stres yapma
Merhabalar ben de kısmetse Mart annesi olucamMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfa
sında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 24-03-2023
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ADAYI ANNENİN YAŞI SON ADET BAŞLANGICI ŞEHİR KAÇINCI ÇOCUK İLK KİLO CİNSIYET İSİM GERÇEKLEŞEN DOĞUM TARİHİ S SEV_tap 4 Haziran Q qizemli 25 Mayıs @sunpineapple @Konepone 28 27 Mayıs İstanbul 1 69 C Cotto Leedong 35 30 Mayıs İstanbul 2 Rheaa 32 5 Haziran Edirne 2 S sm1 @feslegenhanim @Lastmoon06 33 28 Mayıs Ankara 2 @skt587 @S_lidya B beyzosh 27 20 Mayıs İstanbul 1 60 @Birtutamdiyet @Betus1905 @Pembegokyuzu 28 Mayıs @Irmaxxx @Kelebekaysee @mayaaaa 25 Mayıs @Papatyamveben-Mavi 26 Mayıs Melikeben @ebemmmmnry 27 Mayıs @meinfika @khilall214 @Rande 25 Mayıs @mysteryhrn 24 Mayıs @Maviesil2837 @biyomelina @askk3 @marshmallow @Sunrseee C Cmz Helenk @MaviFlorra Nazura
Valla hiç özenme ben ki enerjik birisiyim yerinde duramayan ama İnan hasta gibi hissediyorum kendimi sanki hep yatacağım korkudan da alıştırdım kendimi bişey olur diye hep dinlene modundayımNasıl özendim şuan anlatamamkeşke bende böyle sabah öğle akşam surekli uyusam amaaa nerdeeeee..
Kiloyu yazmayı unutmuşum 54 kg canımBen cvp yazana kadar yazmışsınız kazene tablo ve yöneticilik içim, tebrik ederimmmm hepimiziiisağlıklı gebelikler dilerim hepinize
Sat 29 mayısMerhaba değerli anne adayları,
sında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 24-03-2023
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ADAYI ANNENİN YAŞI SON ADET BAŞLANGICI ŞEHİR KAÇINCI ÇOCUK İLK KİLO CİNSIYET İSİM GERÇEKLEŞEN DOĞUM TARİHİ S SEV_tap 30 4 Haziran İzmir 1 80 Q qizemli 31 25 Mayıs İstanbul 2 94 @sunpineapple @Konepone 28 27 Mayıs İstanbul 1 69 C Cotto Leedong 35 30 Mayıs İstanbul 2 54 Rheaa 32 5 Haziran Edirne 2 S sm1 @feslegenhanim @Lastmoon06 33 28 Mayıs Ankara 2 @skt587 @S_lidya B beyzosh 27 20 Mayıs İstanbul 1 60 @Birtutamdiyet @Betus1905 @Pembegokyuzu 28 Mayıs @Irmaxxx @Kelebekaysee @mayaaaa 25 Mayıs @Papatyamveben-Mavi 26 Mayıs Melikeben @ebemmmmnry 27 Mayıs @meinfika @khilall214 @Rande 25 Mayıs @mysteryhrn 24 Mayıs @Maviesil2837 @biyomelina @askk3 @marshmallow @Sunrseee C Cmz Helenk 35 1 Haziran İstanbul @MaviFlorra Nazura 27 7 Haziran Osmaniye 1 65 sss35 29 30 Mayıs İzmir 2 72 U Uykucupandaa 23 3 Haziran Konya 1 75
1 haftayi geçik bebişim hasta. Hasta olma lüksüm hiç yok. Geçen hafta çok atesi yüksekti, günlerce uykusuz kaldım. Hala tam iyileşmedi. Gece azda olsa uyuyabiliyorum şansliysamValla hiç özenme ben ki enerjik birisiyim yerinde duramayan ama İnan hasta gibi hissediyorum kendimi sanki hep yatacağım korkudan da alıştırdım kendimi bişey olur diye hep dinlene modundayım
Sat 29 mayısMerhaba değerli anne adayları,
ANNE ADAYI ANNENİN YAŞI SON ADET BAŞLANGICI ŞEHİR KAÇINCI ÇOCUK İLK KİLO CİNSIYET İSİM GERÇEKLEŞEN DOĞUM TARİHİ S SEV_tap 30 4 Haziran İzmir 1 80 Q qizemli 31 25 Mayıs İstanbul 2 94 @sunpineapple @Konepone 28 27 Mayıs İstanbul 1 69 C Cotto Leedong 35 30 Mayıs İstanbul 2 54 Rheaa 32 5 Haziran Edirne 2 S sm1 @feslegenhanim @Lastmoon06 33 28 Mayıs Ankara 2 @skt587 @S_lidya B beyzosh 27 20 Mayıs İstanbul 1 60 @Birtutamdiyet @Betus1905 @Pembegokyuzu 28 Mayıs @Irmaxxx @Kelebekaysee @mayaaaa 25 Mayıs @Papatyamveben-Mavi 26 Mayıs Melikeben @ebemmmmnry 27 Mayıs @meinfika @khilall214 @Rande 25 Mayıs @mysteryhrn 24 Mayıs @Maviesil2837 @biyomelina @askk3 @marshmallow @Sunrseee C Cmz Helenk 35 1 Haziran İstanbul @MaviFlorra Nazura 27 7 Haziran Osmaniye 1 65 sss35 29 30 Mayıs İzmir 2 72 U Uykucupandaa 23 3 Haziran Konya 1 75 C Cezosshaaa 27 Mayıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?