2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar çok uykum geldi gözlerim kapanıyor yine uyku bastı sabah öğle akşam uyku bastı ama mideme sanki ateş düşmüş öyle yanıyor. Siz yazın ben sabah uyandığımda okuyup cevap yazarım iyi geceler

Nasıl özendim şuan anlatamam keşke bende böyle sabah öğle akşam surekli uyusam amaaa nerdeeeee..

Ah bende senin gibiyim canım hem lekelm var hem y.disi iki hafta sonra ilk muaneye gitcel hayirlis sağlıklı kucağımıza almaka nasip olur inşallah
İnşallah sen nerede yaşıyorsun canım?
Ben ağustosun 26sında Almanya’dan Endonezya’ya uçacağım hatta Singapur ve Malezya’yı da gezeceğiz. Tam o gün 12+1 oluyorum. İnşallah bir sorun olmaz araştırdım baya olumsuz bir şey okumadım. Rabbim korur inşallah

Sevgili anne adayları ilk sayfada hamilelik listesindeki bilgileri bana mesajla veya etiketleyerek paylaşabilirsiniz, hep birlikte listemizi dolduralım
Merhaba Gkceeli sanırım sonunda tablomuza kavuştuk çok teşekkür ederiz vallahi
Benim bilgiler de şöyle;
Annenin yaşı:31 (6 eylül 1991)
Sat: 25 Mayıs
Kaçıncı Çocuk: Ikinci Çocuk
İlk Kilo: 94

Teşekkür ederim desteğiniz için yarında kan verip bakarım artışa umarım sağlıklı bir gebeliktir

Merhabalar ben de kısmetse Mart annesi olucamHepimiz sağlıcakla alalım bebişlerimizi kucağımıza

Yaş 29
Sat 30 Mayıs
Şehir İzmir
2 . Çocuk
Kilo 72
Beklenen doğum tarihi 6 Mart 2023

İlk oğlumuda Mart ayında doğurdum O yüzden Mart ayını çok seviyorum hepimize Uğur getirsin inşallah

Nasıl özendim şuan anlatamam keşke bende böyle sabah öğle akşam surekli uyusam amaaa nerdeeeee..
Valla hiç özenme ben ki enerjik birisiyim yerinde duramayan ama İnan hasta gibi hissediyorum kendimi sanki hep yatacağım korkudan da alıştırdım kendimi bişey olur diye hep dinlene modundayım

Sat 29 mayıs
Anne

Valla hiç özenme ben ki enerjik birisiyim yerinde duramayan ama İnan hasta gibi hissediyorum kendimi sanki hep yatacağım korkudan da alıştırdım kendimi bişey olur diye hep dinlene modundayım
1 haftayi geçik bebişim hasta. Hasta olma lüksüm hiç yok. Geçen hafta çok atesi yüksekti, günlerce uykusuz kaldım. Hala tam iyileşmedi. Gece azda olsa uyuyabiliyorum şansliysam o yüzden çok özendim işte. En son ne zaman böyle deliksiz uzun uzadıya canım istediği zaman uyuduğumu hatırlamıyorum

Sat 29 mayıs
Anne yaşı 38
Şehir Adana
İkinci çocuk
Anne kilosu 57
Yazamadım bi türlü şimdi tamamladım

Rabbim hayrla hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah şimdi bu verileri yazıyoruz ama Rabbim sildirmesin hayrla sonuna ulaştırsın

Sat: 02.06.2022
1. Çocuk
Kg: 59
Beklenen doğum tarihi: 09.03.2023

Rheaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…