• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bir soru daha sorsam 😎 iki gün sonra 5 saatlik uçak seyahatim var ailemin yanına gideceğim bayram için. 6 hafta bitmiş olacak o zaman, bir zararı olur mu sizce ? Bebek daha nokta kadar bir sorun olmazmış gibi geliyor bana ama eşim yok basınç olur yok türbülans olur diye çok stres oluyor

Kızlar bu arada aklıma gelmişken paylaşayım, tecrübeli anneler bilirler, gebelik kesinleşence yani kese görülünce sağlık ocağına gebeliginizle ilgili bilgi verin. Kendi doktorunuz dışında onlarda sizin, bebek doğduktan sonra da bebeğin + sizin takibinizi yapıyorlar. Çok unutuluyor hatırlatmak istedim 😊

Takibinde olmak istediğim doktorun 26 sına kadar tüm randevulari dolu. O yüzden yarın başka doktora ilk kontrol için gidip 26 si itibariyle istediğim doktordan devam edeceğim. Ayrıca kan tahlilini de yarın vermeyi düşünüyorum.

konuyu tablo yapması için kime devredeyim ?

Arkadaşlar, ben de SAT'a göre 5+1 hamileyim, kısmetse yarın doktora gideceğim. İlk hamileliğimde 7. haftada düşük yaşamıştım. İnşallah bu sefer sağlıkla kucağıma alabilirim ve sizlere katılabilirim. Allah hepimizin bebeğini korusun.

İlk hamileliğimde de "Hamilelik Günlüğü" eklemiştim imza alanına, düşükten sonra mecburen kaldırdım. Bakalım bu sefer bu günlük sonununa kadar devam edecek mi... Haydi bismillah.

Bir soru daha sorsam 😎 iki gün sonra 5 saatlik uçak seyahatim var ailemin yanına gideceğim bayram için. 6 hafta bitmiş olacak o zaman, bir zararı olur mu sizce ? Bebek daha nokta kadar bir sorun olmazmış gibi geliyor bana ama eşim yok basınç olur yok türbülans olur diye çok stres oluyor
Bu konuda çok farklı yorum yapanlar var diye biliyorum size en doğru bilgiyi takibinizi yapan doktor söyler 😊

Açıkçası benim uçak anksiyetem var. Ilaç almadan binemiyordum. 8 inde eşim in yanına gidecektim hamile olduğumu öğrenince iptal ettim bileti. Hostes arkadasim da bi kadının bana uçakta düşük yaptığını söylemişti. Ilk üç ay önerilmiyor siz bilirsiniz.

Arkadaşlar, ben de SAT'a göre 5+1 hamileyim, kısmetse yarın doktora gideceğim. İlk hamileliğimde 7. haftada düşük yaşamıştım. İnşallah bu sefer sağlıkla kucağıma alabilirim ve sizlere katılabilirim. Allah hepimizin bebeğini korusun.

İlk hamileliğimde de "Hamilelik Günlüğü" eklemiştim imza alanına, düşükten sonra mecburen kaldırdım. Bakalım bu sefer bu günlük sonununa kadar devam edecek mi... Haydi bismillah.
İnşallah sorunsuz süreci tamamlarız , ben sırf bu yüzden belirli süre geçmeden hamilelik günlüğüne ekleme yapmayacağım 😊

Kızlar bu arada aklıma gelmişken paylaşayım, tecrübeli anneler bilirler, gebelik kesinleşence yani kese görülünce sağlık ocağına gebeliginizle ilgili bilgi verin. Kendi doktorunuz dışında onlarda sizin, bebek doğduktan sonra da bebeğin + sizin takibinizi yapıyorlar. Çok unutuluyor hatırlatmak istedim 😊

Evet kesinlikle bende bunu düşündüm bugün kızımda nasıl yapmıştım diye hatırlamaya çalıştım sonra aklıma geldi kese görüldükten sonra gitmiştim çok iyi oluyor bazen bazı takviyeleri de ücretsiz veriyorlar ben kullanmıştım 🤗🤗

Umarım sağlıkla kucağına alırsın 🤲 Hepimiz için dua ediyorum 😊

Sevgili anne adayları ilk sayfada hamilelik listesindeki bilgileri bana mesajla veya etiketleyerek paylaşabilirsiniz, hep birlikte listemizi dolduralım 💕

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfa
sında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 24-03-2023

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

ANNE ADAYIANNE DOĞUM TARİHİSON ADET BAŞLANGICIŞEHİRKAÇINCI ÇOCUKİLK KİLOCİNSIYETİSİM
S SEV_tap
Q qizemli
sunpineapple sunpineapple
Konepone Konepone
@Cotto
Leedong Leedong
Rheaa Rheaa
Listeye benimde ekleyebilir misiniz lütfen
Sat: 28 mayıs 2022
Doğum tarihi:4 aralık 1989
2. Çocuk
Kilo: 56

Son düzenleme:
Anne doğum tarihi: 20.12.1994
Son adet tarihi: 27.05.2022
Kaçıncı çocuk: 1
İlk kilo:69
Ekleyebilirsiniz ☺️ Rheaa Rheaa

Takibinde olmak istediğim doktorun 26 sına kadar tüm randevulari dolu. O yüzden yarın başka doktora ilk kontrol için gidip 26 si itibariyle istediğim doktordan devam edeceğim. Ayrıca kan tahlilini de yarın vermeyi düşünüyorum.
Hadi hayırlısı olsun hepimiz doktor çıkışı detaylarımızı yazarızz inşallah herşey gönlünce olur🙏🧿🌸

Merhaba pazar günü bat tan bir gun sonra degerim 429 cikti bugun yani iki gun sonra 1825 cikti hep iki kati diyorlar normal mi boyle çıkması
Benimde yüksek arttı sıkıntı etme canım bazılarının değeri 3/3,5/4 kat artabiliyormuş

Teşekkür ederim umarım sağlıkla ilerler dis gebelik olayi endiselendirdi beni
Bende dış gebelikten şüphelendim hep öyle yazıyordu ama dış gebelik Yüksek artıyor ama düzensiz artıyormuş inişli çıkışlı ve sancılı oluyormuş. Benim adetten 2 gün sonra 13.077 çıktı kese gözüktü yolkta gözüktü yani ne boş gebelikti ne de dış canım İnan bende hep tedirgin olmuştum gereksiz üzme kendini canım stres yapma

Sevgili anne adayları ilk sayfada hamilelik listesindeki bilgileri bana mesajla veya etiketleyerek paylaşabilirsiniz, hep birlikte listemizi dolduralım 💕
Sat 30.05.2022
Doğum tarihim 21,05,1987
2.çocuk
Çıkan beta sonucu 02.06.2022= 13.077
İlk kese görünme haftası 4+6

Back