Takibinde olmak istediğim doktorun 26 sına kadar tüm randevulari dolu. O yüzden yarın başka doktora ilk kontrol için gidip 26 si itibariyle istediğim doktordan devam edeceğim. Ayrıca kan tahlilini de yarın vermeyi düşünüyorum.
Bu konuda çok farklı yorum yapanlar var diye biliyorum size en doğru bilgiyi takibinizi yapan doktor söylerBir soru daha sorsamiki gün sonra 5 saatlik uçak seyahatim var ailemin yanına gideceğim bayram için. 6 hafta bitmiş olacak o zaman, bir zararı olur mu sizce ? Bebek daha nokta kadar bir sorun olmazmış gibi geliyor bana ama eşim yok basınç olur yok türbülans olur diye çok stres oluyor
Bende yapabilirim , yapmak isteyen başka arkadaşımız varsa onlarda yapabilir.konuyu tablo yapması için kime devredeyim ?
Yaşadığım yerde doktora görünmek istemedim o yüzden takibimi tr de yaptıracağımBu konuda çok farklı yorum yapanlar var diye biliyorum size en doğru bilgiyi takibinizi yapan doktor söyler
Açıkçası benim uçak anksiyetem var. Ilaç almadan binemiyordum. 8 inde eşim in yanına gidecektim hamile olduğumu öğrenince iptal ettim bileti. Hostes arkadasim da bi kadının bana uçakta düşük yaptığını söylemişti. Ilk üç ay önerilmiyor siz bilirsiniz.Bir soru daha sorsamiki gün sonra 5 saatlik uçak seyahatim var ailemin yanına gideceğim bayram için. 6 hafta bitmiş olacak o zaman, bir zararı olur mu sizce ? Bebek daha nokta kadar bir sorun olmazmış gibi geliyor bana ama eşim yok basınç olur yok türbülans olur diye çok stres oluyor
İnşallah sorunsuz süreci tamamlarız , ben sırf bu yüzden belirli süre geçmeden hamilelik günlüğüne ekleme yapmayacağımArkadaşlar, ben de SAT'a göre 5+1 hamileyim, kısmetse yarın doktora gideceğim. İlk hamileliğimde 7. haftada düşük yaşamıştım. İnşallah bu sefer sağlıkla kucağıma alabilirim ve sizlere katılabilirim. Allah hepimizin bebeğini korusun.
İlk hamileliğimde de "Hamilelik Günlüğü" eklemiştim imza alanına, düşükten sonra mecburen kaldırdım. Bakalım bu sefer bu günlük sonununa kadar devam edecek mi... Haydi bismillah.
Kızlar bu arada aklıma gelmişken paylaşayım, tecrübeli anneler bilirler, gebelik kesinleşence yani kese görülünce sağlık ocağına gebeliginizle ilgili bilgi verin. Kendi doktorunuz dışında onlarda sizin, bebek doğduktan sonra da bebeğin + sizin takibinizi yapıyorlar. Çok unutuluyor hatırlatmak istedim
Arkadaşlar, ben de SAT'a göre 5+1 hamileyim, kısmetse yarın doktora gideceğim. İlk hamileliğimde 7. haftada düşük yaşamıştım. İnşallah bu sefer sağlıkla kucağıma alabilirim ve sizlere katılabilirim. Allah hepimizin bebeğini korusun.
İlk hamileliğimde de "Hamilelik Günlüğü" eklemiştim imza alanına, düşükten sonra mecburen kaldırdım. Bakalım bu sefer bu günlük sonununa kadar devam edecek mi... Haydi bismillah.
Tamm bebeğim artık burdada takılcam çünkü sen varsın
Canimsinnnn bizimle hemen hemen ayni seyleri yasayanlar var guzel oluyor :)Tamm bebeğim artık burdada takılcam çünkü sen varsın
Listeye benimde ekleyebilir misiniz lütfenMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfa
sında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 24-03-2023
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Hadi hayırlısı olsun hepimiz doktor çıkışı detaylarımızı yazarızz inşallah herşey gönlünce olurTakibinde olmak istediğim doktorun 26 sına kadar tüm randevulari dolu. O yüzden yarın başka doktora ilk kontrol için gidip 26 si itibariyle istediğim doktordan devam edeceğim. Ayrıca kan tahlilini de yarın vermeyi düşünüyorum.
Benimde yüksek arttı sıkıntı etme canım bazılarının değeri 3/3,5/4 kat artabiliyormuşMerhaba pazar günü bat tan bir gun sonra degerim 429 cikti bugun yani iki gun sonra 1825 cikti hep iki kati diyorlar normal mi boyle çıkması
Bende dış gebelikten şüphelendim hep öyle yazıyordu ama dış gebelik Yüksek artıyor ama düzensiz artıyormuş inişli çıkışlı ve sancılı oluyormuş. Benim adetten 2 gün sonra 13.077 çıktı kese gözüktü yolkta gözüktü yani ne boş gebelikti ne de dış canım İnan bende hep tedirgin olmuştum gereksiz üzme kendini canım stres yapmaTeşekkür ederim umarım sağlıkla ilerler dis gebelik olayi endiselendirdi beni
Sat 30.05.2022Sevgili anne adayları ilk sayfada hamilelik listesindeki bilgileri bana mesajla veya etiketleyerek paylaşabilirsiniz, hep birlikte listemizi dolduralım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?