2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar 2 gündür bulantılarım çok hafifledi çok şükür sadece iştahsızlık mide yanması ve öide ekşimesi var sanırım bu iştahsızlık yapıyor bende. Başım çok ağrıyor ama bugün biraz düzelir diye beklerken daha çok ağrımaya başladı. Halsizlik çok var uyku hali ama ellerin ayaklarım terliyor uyuyamıyorum gün içerisinde ayaklarım çok yorgun yürümeye dermanım yok sanki. Mutfağa gidip yemeğimi zar zor yiyorum. Su içmeye başladım 2 gündür ama 1 bardak belki 1,5 bardak o da ilaçlarımı içerken sudan hala tiksiniyorum geçmedi daha. Karpuz ayran meyvesuyu içiyorum susuzluğumu gidermek için. Sizin böyle belirtilerim oldu mu el ayak yanması terlemesi hararet basması halsizlik uyku sersrmliği ama uyuyamama.

Kuzum benim tek bebek ama açıkçası ben de ödünç ya da hediye alırım niye almayayım. Maddi durumu da geçtim hep çevreye zarar bu kadar eşya. Çoğu eskimiyor bile atılıp geçiliyor hep plastik israfı açıkçası. Biraz büyüse etrafıma yayacağım hamileliğimi. İnsanlar duyunca teklif ediyor zaten ihtiyacın varsa bende şu var diye Çevremde arkadaşlarım kuzenlerim falan hep ortak eşyalar kullandılar bebeği büyüyen diğerine verdi Hatta annem teyzelerim falan hep kuzenlerle bize ortak eşyalar kullandı. Bişeyi çok isteyip mutlaka çocuğuma alırım dersek o başka tabi. İnsan özeniyor onu da yaşamak lazım Mesela dün gittim canavarlı bir bebek nevresim takımı aldım gereksiz alışverişe bayılırımKızım olacak diyorum bi de ama çok güzeldi dayanamadım. Kızda da kullanırım bişey olmaz

Bulantının hafiflemesine sevindim benim özellikle ayak tabanlarımdan alev fışkırıyor ve geceleri hiç uyuyamıyorum. Halsizim çok uykum var hep ama gece bölük pörçük uyku ve sabahları 6da uyanıyorum yaa

Beni de ekleyebilirmisiniz buraya kısmetse bende mart annesiyim

Kizlar merhaba dr geldim.6 haftaligiz..keseyi gördük ..10 gun sonra bebegi görmeye cağirdi...
Merhaba hayırlısıyla inşallah bizim aramızda 1 gün var görünüyor 14 Haziran benim son adet başlangıç tarihim. Ama doktor ayın 4unde gitmiştim kese var dedi ama 5 hafta ile uyumlu. Normalde bebeği de gormeliydik geç döllenme olabilir diye. Sizin süreciniz nasıl gelişti. 1 gün olunca aramda merak ettim.

Pardon folik asit kullanıyorum yanlış oldu onun etkisi var mı sabahları kahvaltıdan sonra içiyorum

Gece uyuyorum ama kaç defa kalkıyorum geri yatıyorum sabaha karşı açlıktan uyanıyorum zoraki yemiyorum geri uyumaya çalışıyorum. Hergün daha hava aydınlanmadan uyanıyorum. Ayaklarım ellerimin içi yanıyor sanırım midem de böyle yanıyor canım ayran iyi geliyor mideme

Merhaba. Benim de sat 13 haziran. Bugün bebeği ve kalp atışını gördük fakat bana da 6 hafta ile uyumlu. Bekleyip gelişimini göreceğiz dedi. Adetleriniz 40 günde bir oluyorsa geç gelişiyor olabilir

Kızlar hep erkek olacak gibi hissediyorum ama az önce julia roberts in bir röportajında kızının adının hazel olduğunu öğrendim.
Anlamları çok güzel hem ileride yurtdışı düşünürse o veya biz yabancılık çekmez. Anlamları;
ingilizce ela, arapça "şu", kürtçe sevgili, lazca sonbaharda dökülen yaprak ve türkçede yaratılan en güzel şey anlamına gelen kız ismidir

Tecrübeli annelere bir sorum var. Hamak kullanan var mı aranızda. Çok pratik ve rahat görünüyor. Bir de hamakların daha pufuduk olanları var adını bilmiyorum
Ben tiny love ana kucagi almistim 4.ay. Resmen kurtarici. Pisman olmustum hemen almadigima. Kesinlikle tavsiye ederim. Simdi ilk isim onu cikarmak olacak :) cok ama cok kullanisli hem de tasinabilir bahce, balkon mutfak derken isimi de rahatca yapabiliyordum...

Inanir misiniz benim surecimde sizinle ayni. Normalde 14 haziran ama doktor bir hafta geride olunca gec dollenme olabilir dedi. 2 hafta sonraya tekrar cagirsi, ne oldugunu anlariz gelisiminden dedi ...

3ü 1 arada uykucu ana kucağı olarak geçiyor Google’da onu mu diyorsun canım. Araştırılacaklar listeme ekleyeyim onu da

Saskin annelik ve dusme hikayeleri gelmis neler yasandi ve bitti neler cok komik gercekten... Tabii ki o zaman kaygi ve panik yasiyorduk. Cok guzel gunlerdi. Ilk cocukta daha cok kaygi oluyor bence, ikinci de bu tecrube eglence haline donusecek, keyif verecek bence... Bu yuzden ilk cocugu olan anneler gercekten rahat olun. Hayat degisiyor ama mumkun mertebe bebegi yasamimiza entegre etmek lazim. Biz bebege entegre olunca her sey zor oluyor!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…