2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Aynı beni anlatmışsın ya elim ayağım çok sıcak oluyor neden acaba sabahın köründe uyanıyorum dahada uyuyamıyorum
Anlaşıldı Ki hormonlardan dolayı canım.eylül ekim gibi toparlarız artık inşallah :) havalarda serinler hem biraz. Beni çok hararet basıyor çünkü bu aralarda. Havalarda sıcak cam kapı açıyorum cereyanda kalıyorım. Klimayı da mal istemiyorum hep baş ağrısı yapıyor hem de üşütmek istemiyorum bu sefer kendimi. İşimiz zor ama zor olanın sonu güzel olurmuş derler. İnşalalh rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder canım

evet havuz yasak deniz serbest canım (tehliken yoksa tabi)

ahh inşallah anne baba seviyor uykuyu bakalım bebiş nasıl olacak :)
Dikkat et canım kendine bende girecem kendimi yormadan

Hazel isminde bir ogrencim var. Cok tatli bi kiz,cok yardimsever,olgun

25 günde genelde ve çok düzenlidir. Biz bebeği de kalp atisini da görmedik malesf.

Benim cekincem doktorun da dediği boş olabilir diye söyledi ondan biraz tedirgn oldm ama her şey nasip yine de ,
Canim bol bol dua et ..ben kimyasal yasadim ,10 haftalikti kalpi durdu kurtaj oldum seni cok iyi anliyorum ..ama guzel dusun her seyin hayirlisini iste biz ne yaparsak yapalim olan oluyor ..benim dr esi 2 kere dusuk yapmis dedi ki bak ben dr oldugum halde bir sey yapamadim lutfen demisti Allaha birak ...nasip diyorum her sey

Kızlar herkese selam ,hatırlarsanız belirtilerim bir anda rahatlayınca doktor randevumu Perşembe den bugüne aldırmıştım çok şükür haberler iyi bebişin keyfi gayet yerinde ve kıpır kıpır küçücük şey o kadar hareketli ki inanılmaz bir şey
Hersey yolunda endiselenecek hiç bir şey yok belirtilerinin azalması kaybolması artık gayet normal dedi doktorum. Efa Mom önerdi çoklu vitamin olarak elimdeki folik asitlerim bitince ona başlayacağım .
Ayrıca 2 hafta sonra randevum var aynı zamanda o güne fetal DNA yaptırmaya karar verdik 2 Li test yerine doktorum tamamen kararı bana bıraktı bu konuda bakalım umarım güzel sonuçlar almak nasip olur hepimize

Çok sevindim canım benim de belirtilerim çok azaldı inşallah ben de güzel haberler alırım kaç haftalık oldun?

Merhaba fetal DNA fiyatları hakkında bilgi verir misiniz? Nerede yaptırmayı planlıyorsunuz

Aynen canım benide öyle oturduğum yerde su gibi oluyorum. Ayy evet bende çalıştırmak istemiyorum klima falan üşütürüm diye korkuyorum Amin inşallah canım sağ salim bebişlerimiz gelsin inşallah anneleri onlara fedakarlıklar yapar

Ayaklarımın altı ateş gibi canım benim de, suyun içine taze nane falan koysan acaba içebilir misin
Bulantının hafiflemesine çok sevindim

Yavaş yavaş sizde de başlamış yanmalar. Bende ilk doğumda başlamıştı doğumdan çok uzun süre sonra da devam etti daha yeni azalmaya başlamıştı ki bu hamilelikte tekrar artmaya başladı. Kışa Nirvanaya ulaşırım artık.
Daha önce kışın kısa kollu sokağa çıkarsam şaşırmayın demiştim hatırlarsanız

2 Kız 1 erkek diye geçti içimden senin :) ayrı yumurtalarsa iyi ya karıştırmazsın

Ayy birkaç kişi bunu demis bana çok uyuyor bu olur yani inşallah cuma kontrole gitcem ya acaba söyler mi doktor 11+2 de olcam herhalde söylemez ama resim atarim biz tahmin ederiz

Valla kızlar öyle bir anlatiyorsunuz ki
İlk gebeliği olanlar yani

biz şaşkınlıkla takip ediyoruz

Kız yok ben valla geçmiş kötü tecrubemi paylaşmıyorum ilk gebeler böyle bir şok yaşamasınlar diye ama hamileliğim çok kötü geçmemişti onu anlatayım isterseniz

Ya aslında bende ilkinde de verilen her şeyi almıştım kıyafet oyuncak eşya ne verirlerse kullandim sonra bir kısmını bende verdim ama ne versem habire bana geri geldi mesela salıncak var bir tane onu kaç kişiye verdim yine bana döndü şimdi çok işime yarayacak mama sandalyesi en basitinden kuzenim ek gıda hediyesi yolladı o da 2 cocuk büyüttü şimdi bir tane daha büyütür bir tane park yatak gelecek çocuk düşünmeyen bir tanıdığımdan büyük boy ve kraftmış onu kullanırım büyük ihtimalle 3 yatak alacak yer yok o çinli adam gibi koltukta yatırırım herhalde iyice büyüyüp rampalarda yatana kadar cocuklar bisiklet scooter falan onları hala kullanıyor ama küçük şuan büyüklerini alcam kızıma bunlar da kardeşlerine kalacak kızıma yeni oda yapmıştım büyük dolap aldim bir de sifonyer sifonyer ile dolaptan iki cekmeceyi cocuklara ayircam kalan yerlere kizimin esyalaro sigar sanirim bir de ben ilk besik aldim benim kiz kirdi besigi yaramazliktan sagolsun yatagi da kirdi gerci yaptircaz yatmayı sevmediği için bu tarz şeyleri kırmayı tercih ediyor yani sağlam kalanları bende paylaşarak kullandim ama benim kızdan pek bir şey sağlam kalmadı bebek arabası bile kırıldı bebek arabam dursaydı ikiz bebek arabası alıp kurtaracaktım şuan durum o kısımda bile karışık ama her türlü eşya kabul ederim tanıdığım temizliğinden emin olduğum insanlardan özellikle bu bence de ekonomiden öte çevre için faydalı bir hareket

2 Kız 1 erkek diye geçti içimden senin :) ayrı yumurtalarsa iyi ya karıştırmazsın

Ayy birkaç kişi bunu demis bana çok uyuyor bu olur yani inşallah cuma kontrole gitcem ya acaba söyler mi doktor 11+2 de olcam herhalde söylemez ama resim atarim biz tahmin ederiz

Valla kızlar öyle bir anlatiyorsunuz ki
İlk gebeliği olanlar yani

biz şaşkınlıkla takip ediyoruz

Kız yok ben valla geçmiş kötü tecrubemi paylaşmıyorum ilk gebeler böyle bir şok yaşamasınlar diye ama hamileliğim çok kötü geçmemişti onu anlatayım isterseniz

Ya aslında bende ilkinde de verilen her şeyi almıştım kıyafet oyuncak eşya ne verirlerse kullandim sonra bir kısmını bende verdim ama ne versem habire bana geri geldi mesela salıncak var bir tane onu kaç kişiye verdim yine bana döndü şimdi çok işime yarayacak mama sandalyesi en basitinden kuzenim ek gıda hediyesi yolladı o da 2 cocuk büyüttü şimdi bir tane daha büyütür bir tane park yatak gelecek çocuk düşünmeyen bir tanıdığımdan büyük boy ve kraftmış onu kullanırım büyük ihtimalle 3 yatak alacak yer yok o çinli adam gibi koltukta yatırırım herhalde iyice büyüyüp rampalarda yatana kadar cocuklar bisiklet scooter falan onları hala kullanıyor ama küçük şuan büyüklerini alcam kızıma bunlar da kardeşlerine kalacak kızıma yeni oda yapmıştım büyük dolap aldim bir de sifonyer sifonyer ile dolaptan iki cekmeceyi cocuklara ayircam kalan yerlere kizimin esyalaro sigar sanirim bir de ben ilk besik aldim benim kiz kirdi besigi yaramazliktan sagolsun yatagi da kirdi gerci yaptircaz yatmayı sevmediği için bu tarz şeyleri kırmayı tercih ediyor yani sağlam kalanları bende paylaşarak kullandim ama benim kızdan pek bir şey sağlam kalmadı bebek arabası bile kırıldı bebek arabam dursaydı ikiz bebek arabası alıp kurtaracaktım şuan durum o kısımda bile karışık ama her türlü eşya kabul ederim tanıdığım temizliğinden emin olduğum insanlardan özellikle bu bence de ekonomiden öte çevre için faydalı bir hareket

Baya da planlısın maşallah E tabi üç tane yeni yavru geliyor aileye istersen planlama dimi Yalnız 3 bebek de ablalarına benzerse size eşya dayanmayacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…