Anlaşıldı Ki hormonlardan dolayı canım.eylül ekim gibi toparlarız artık inşallah :) havalarda serinler hem biraz. Beni çok hararet basıyor çünkü bu aralarda. Havalarda sıcak cam kapı açıyorum cereyanda kalıyorım. Klimayı da mal istemiyorum hep baş ağrısı yapıyor hem de üşütmek istemiyorum bu sefer kendimi. İşimiz zor ama zor olanın sonu güzel olurmuş derler. İnşalalh rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder canımAynı beni anlatmışsın ya elim ayağım çok sıcak oluyor neden acabasabahın köründe uyanıyorum dahada uyuyamıyorum
Bende giriyorum artıkGiriyorum. Bugün hava çok rüzgarlı diye gitmedim
evet havuz yasak deniz serbest canım (tehliken yoksa tabi)
ahh inşallah anne baba seviyor uykuyu bakalım bebiş nasıl olacak :)
Dikkat et canım kendine bende girecem kendimi yormadanbenim doktorum girebilirsin demişti, ki dün girdim ama kendimi zorlamadım öyle stabil serinleme yüzmesi o kadar. ama bugünkü gittiğim doktor yüzme dedi. çünkü benim gebeliğim çoğul ve kahverengi/ kırmızı akıntım vs vs gibi ekstra risk durumlarım var. normal seyreden tek gebelikte birçok doktor zaten öneriyor yüzmeyi.
Hazel isminde bir ogrencim var. Cok tatli bi kiz,cok yardimsever,olgunKızlar hep erkek olacak gibi hissediyorum ama az önce julia roberts in bir röportajında kızının adının hazel olduğunu öğrendim.
Anlamları çok güzel hem ileride yurtdışı düşünürse o veya biz yabancılık çekmez. Anlamları;
ingilizce ela, arapça "şu", kürtçe sevgili, lazca sonbaharda dökülen yaprak ve türkçede yaratılan en güzel şey anlamına gelen kız ismidir
Ben bir şey aşermiyorum şuan.Kızlar aşeriyor musunuz ben son 4 gündür inanılmaz tatlı aseriyorum hic aram yoktur tatlıyla yılda bir cikolata yiyen insandım simdi aklımdan degisik degisik tatlılar geciyor ya gerçekmis bu aşerme isi
Canim bol bol dua et ..ben kimyasal yasadim ,10 haftalikti kalpi durdu kurtaj oldum seni cok iyi anliyorum ..ama guzel dusun her seyin hayirlisini iste biz ne yaparsak yapalim olan oluyor ..benim dr esi 2 kere dusuk yapmis dedi ki bak ben dr oldugum halde bir sey yapamadim lutfen demisti Allaha birak ...nasip diyorum her sey25 günde genelde ve çok düzenlidir. Biz bebeği de kalp atisini da görmedik malesf.
Benim cekincem doktorun da dediği boş olabilir diye söyledi ondan biraz tedirgn oldm ama her şey nasip yine de ,
Çok sevindim canım benim de belirtilerim çok azaldı inşallah ben de güzel haberler alırımKızlar herkese selam ,hatırlarsanız belirtilerim bir anda rahatlayınca doktor randevumu Perşembe den bugüne aldırmıştım çok şükür haberler iyi bebişin keyfi gayet yerinde ve kıpır kıpır küçücük şey o kadar hareketli ki inanılmaz bir şey
Hersey yolunda endiselenecek hiç bir şey yok belirtilerinin azalması kaybolması artık gayet normal dedi doktorum. Efa Mom önerdi çoklu vitamin olarak elimdeki folik asitlerim bitince ona başlayacağım .
Ayrıca 2 hafta sonra randevum var aynı zamanda o güne fetal DNA yaptırmaya karar verdik 2 Li test yerine doktorum tamamen kararı bana bıraktı bu konuda bakalım umarım güzel sonuçlar almak nasip olur hepimize
Merhaba fetal DNA fiyatları hakkında bilgi verir misiniz? Nerede yaptırmayı planlıyorsunuzKızlar herkese selam ,hatırlarsanız belirtilerim bir anda rahatlayınca doktor randevumu Perşembe den bugüne aldırmıştım çok şükür haberler iyi bebişin keyfi gayet yerinde ve kıpır kıpır küçücük şey o kadar hareketli ki inanılmaz bir şey
Hersey yolunda endiselenecek hiç bir şey yok belirtilerinin azalması kaybolması artık gayet normal dedi doktorum. Efa Mom önerdi çoklu vitamin olarak elimdeki folik asitlerim bitince ona başlayacağım .
Ayrıca 2 hafta sonra randevum var aynı zamanda o güne fetal DNA yaptırmaya karar verdik 2 Li test yerine doktorum tamamen kararı bana bıraktı bu konuda bakalım umarım güzel sonuçlar almak nasip olur hepimize
Aynen canım benide öyle oturduğum yerde su gibi oluyorum. Ayy evet bende çalıştırmak istemiyorum klima falan üşütürüm diye korkuyorumAnlaşıldı Ki hormonlardan dolayı canım.eylül ekim gibi toparlarız artık inşallah :) havalarda serinler hem biraz. Beni çok hararet basıyor çünkü bu aralarda. Havalarda sıcak cam kapı açıyorum cereyanda kalıyorım. Klimayı da mal istemiyorum hep baş ağrısı yapıyor hem de üşütmek istemiyorum bu sefer kendimi. İşimiz zor ama zor olanın sonu güzel olurmuş derler. İnşalalh rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder canım
Hayırlı olsun canım. İlk sayfadaki bilgilerini paylaşabilir misin ? Yaş, şehir, son adet tarihi başlangıcı, kaçıncı çocuk ve kiloBeni de ekleyebilirmisiniz buraya kısmetse bende mart annesiyim
Ayaklarımın altı ateş gibi canım benim de, suyun içine taze nane falan koysan acaba içebilir misin
Bulantının hafiflemesine çok sevindim
Kızlar 2 gündür bulantılarım çok hafifledi çok şükür sadece iştahsızlık mide yanması ve öide ekşimesi var sanırım bu iştahsızlık yapıyor bende. Başım çok ağrıyor ama bugün biraz düzelir diye beklerken daha çok ağrımaya başladı. Halsizlik çok var uyku hali ama ellerin ayaklarım terliyor uyuyamıyorum gün içerisinde ayaklarım çok yorgun yürümeye dermanım yok sanki. Mutfağa gidip yemeğimi zar zor yiyorum. Su içmeye başladım 2 gündür ama 1 bardak belki 1,5 bardak o da ilaçlarımı içerken sudan hala tiksiniyorum geçmedi daha. Karpuz ayran meyvesuyu içiyorum susuzluğumu gidermek için. Sizin böyle belirtilerim oldu mu el ayak yanması terlemesi hararet basması halsizlik uyku sersrmliği ama uyuyamama.
2 Kız 1 erkek diye geçti içimden senin :) ayrı yumurtalarsa iyi ya karıştırmazsın
Valla kızlar öyle bir anlatiyorsunuz ki
İlk gebeliği olanlar yani
biz şaşkınlıkla takip ediyoruz
Kuzum benim tek bebek ama açıkçası ben de ödünç ya da hediye alırım niye almayayım. Maddi durumu da geçtim hep çevreye zarar bu kadar eşya. Çoğu eskimiyor bile atılıp geçiliyor hep plastik israfı açıkçası. Biraz büyüse etrafıma yayacağım hamileliğimi. İnsanlar duyunca teklif ediyor zaten ihtiyacın varsa bende şu var diyeÇevremde arkadaşlarım kuzenlerim falan hep ortak eşyalar kullandılar bebeği büyüyen diğerine verdi Hatta annem teyzelerim falan hep kuzenlerle bize ortak eşyalar kullandı. Bişeyi çok isteyip mutlaka çocuğuma alırım dersek o başka tabi. İnsan özeniyor onu da yaşamak lazım Mesela dün gittim canavarlı bir bebek nevresim takımı aldım gereksiz alışverişe bayılırım Kızım olacak diyorum bi de ama çok güzeldi dayanamadım. Kızda da kullanırım bişey olmaz
Bugün tam 10 haftam bitti canım 11. Haftama girdimÇok sevindim canım benim de belirtilerim çok azaldı inşallah ben de güzel haberler alırımkaç haftalık oldun?
2 Kız 1 erkek diye geçti içimden senin :) ayrı yumurtalarsa iyi ya karıştırmazsın
Valla kızlar öyle bir anlatiyorsunuz ki
İlk gebeliği olanlar yani
biz şaşkınlıkla takip ediyoruz
Kuzum benim tek bebek ama açıkçası ben de ödünç ya da hediye alırım niye almayayım. Maddi durumu da geçtim hep çevreye zarar bu kadar eşya. Çoğu eskimiyor bile atılıp geçiliyor hep plastik israfı açıkçası. Biraz büyüse etrafıma yayacağım hamileliğimi. İnsanlar duyunca teklif ediyor zaten ihtiyacın varsa bende şu var diyeÇevremde arkadaşlarım kuzenlerim falan hep ortak eşyalar kullandılar bebeği büyüyen diğerine verdi Hatta annem teyzelerim falan hep kuzenlerle bize ortak eşyalar kullandı. Bişeyi çok isteyip mutlaka çocuğuma alırım dersek o başka tabi. İnsan özeniyor onu da yaşamak lazım Mesela dün gittim canavarlı bir bebek nevresim takımı aldım gereksiz alışverişe bayılırım Kızım olacak diyorum bi de ama çok güzeldi dayanamadım. Kızda da kullanırım bişey olmaz
Ben İzmir deyim Doktorumun bizi yönlendirdiği laboratuvarda yaptırıcaz kısmet olursa 325 dolar + KDV denildi eğer nakit verirsek KDV almayız dediler .Merhaba fetal DNA fiyatları hakkında bilgi verir misiniz? Nerede yaptırmayı planlıyorsunuz
Surecin yolunda gitmesine cok sevindim canimBugün tam 10 haftam bitti canım 11. Haftama girdim
Baya da planlısın maşallahAyy birkaç kişi bunu demis bana çok uyuyor bu olur yani inşallahcuma kontrole gitcem ya acaba söyler mi doktor 11+2 de olcam herhalde söylemez ama resim atarim biz tahmin ederiz
Kız yok ben valla geçmiş kötü tecrubemi paylaşmıyorumilk gebeler böyle bir şok yaşamasınlar diye ama hamileliğim çok kötü geçmemişti onu anlatayım isterseniz
Ya aslında bende ilkinde de verilen her şeyi almıştım kıyafet oyuncak eşya ne verirlerse kullandim sonra bir kısmını bende verdim ama ne versem habire bana geri geldi mesela salıncak var bir tane onu kaç kişiye verdim yine bana döndü şimdi çok işime yarayacakmama sandalyesi en basitinden kuzenim ek gıda hediyesi yolladı o da 2 cocuk büyüttü şimdi bir tane daha büyütür bir tane park yatak gelecek çocuk düşünmeyen bir tanıdığımdan büyük boy ve kraftmış onu kullanırım büyük ihtimalle 3 yatak alacak yer yok o çinli adam gibi koltukta yatırırım herhalde iyice büyüyüp rampalarda yatana kadar cocuklar bisiklet scooter falan onları hala kullanıyor ama küçük şuan büyüklerini alcam kızıma bunlar da kardeşlerine kalacak kızıma yeni oda yapmıştım büyük dolap aldim bir de sifonyer sifonyer ile dolaptan iki cekmeceyi cocuklara ayircam kalan yerlere kizimin esyalaro sigar sanirim bir de ben ilk besik aldim benim kiz kirdi besigi yaramazliktan sagolsun yatagi da kirdi gerci yaptircaz yatmayı sevmediği için bu tarz şeyleri kırmayı tercih ediyor yani sağlam kalanları bende paylaşarak kullandim ama benim kızdan pek bir şey sağlam kalmadı bebek arabası bile kırıldı bebek arabam dursaydı ikiz bebek arabası alıp kurtaracaktım şuan durum o kısımda bile karışık ama her türlü eşya kabul ederim tanıdığım temizliğinden emin olduğum insanlardan özellikle bu bence de ekonomiden öte çevre için faydalı bir hareket
Aynı sayılırız benim de 10+5Bugün tam 10 haftam bitti canım 11. Haftama girdim