2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Valla kızlar öyle bir anlatiyorsunuz ki 🤣🤣
İlk gebeliği olanlar yani
Benimkiler 3 ayrı kesede şuan hepsi ayrı yumurtadan olmuş öyle dedi doktorum 🤗
Bende cinli bir abi var ona bakıyorum her sabah kızlarının saçını 1 2 3 tane tokatla topluyo sanirim o da karışmaması için ben ne yapacağım bakalım 🤣🤣🤣

Sorma ya biraz da eşe dosta akrabaya sarıyorum kullanmadığınız mama sandalyesi yatak falan var mı diye bazıları veririz dedi bekliyorum şimdi ne kadarını bedavaya getirsem kardır 🤣🤣🤣 Çok şükür durumumuz iyi ac açıkta değiliz ama yine de çocuk sayısının birden 4e çıkması zor hesap yapıyoruz baya kıt kanaat geçinmeye başlayacağız ama olsun bir de durumu olmayan biri olsa ne yapar bilmiyorum Allah herkese güç kuvvet versin bu ekonomide🤲🤲🌸 bebeklerimiz bize daha çok bereket getirsin inşallah 🤲🤲🌸🌸

Tatlım bebek anneyi yönlendiriyor. Biz ne desek ne planlasak boş 😁 ben oğlumu 5 yaşına kadar ayıramadım yanımdan. Bebekken de sadece göğsümün üstünde kalp atışımı hissederek uyurdu ve ben uyuyabilmek için mumya gibi üstümde yatrırdım onu hareketsiz bi şekilde. Azıcık psikopat bi anne bebek ilişkisiydi bizimkisi 🤣🤣

biz şaşkınlıkla takip ediyoruz 🤣🙄

Eee kız tüylenme yapmasın onlar zaten tüylüyüm :KK70: Şu nasıl Bio-Oil Çatlak Yağı Cilt Bakım Yağı 125 ml Yorumları, Fiyatı - Trendyol ?? Bilgisi olan var mı ki ?
bu ürünün içeriğinde retinyl palmitate, solvent, paraffinum liquidum ve BHT var. hepsi kansorejen çok zararlı maddeler. FDA özellikle hamilelerin kullanımının riskli olduğunu belirtmiş. sizin derinizden emilip bebeğe geçecek bi ürün olduğu için hamilelikte temiz içeriğe çok dikkat edin derim.

ilk zamanlar uykusuzluktan okadar şaşkın hallerimiz oluyor ki :) resmen bebekle bütünleşiyorsun, benim bir kere kucagımdaymıs unutmusum, nerde diye bir paniklemiştim :KK70:
Bende günlerin verdiği yorgunluk uykusuzlukla gece 5 te beşikten alıp emzirirken düşürmüştüm yere 😟 rabbim korudu

Yağı ne zamandan itibaren kullanmak gerekiyor canım. Şimdi mi başlamalıyız
Çatlak için krem ne kadar erken o kadar iyi canım, oğlum da hiç çaylak olmadı. Cok erken başladım ben kreme annemin vücudu çok çatlamisti ondan korktum açıkçası, vaselin krem var onu kullandım. Aklima geldiğinde gittim geldim sürdüm.
Doğru ama gerçekten biliyor musun? Mesela bebeğini gördüğün anda memen sızlıyor deli gibi. Sesini duyduğunda falan.. çok ilginç ve harika 😍
Bir de bebek yanında yokken acıkınca süt akması var, göğsün sizlayip 🤗😔
Bende bi konu açayım catlamamak icin bi tavsiyeniz var mi krem yağ masaj gibi. Piyasada fazla cesit var seçmek zor oluyo. Bide ben cok kuru ciltliyimhele kışın 🥴
Ben vazelin kullandım canım oğlumdayken, hiç çatlak yok
Kızlar çatlak için krem yağ vs. kaçıncı ayda başlayacaksınız?
Ben başlıyorum bu hafta, dalin vazelin kremini aldım.

Çatlak için krem ne kadar erken o kadar iyi canım, oğlum da hiç çaylak olmadı. Cok erken başladım ben kreme annemin vücudu çok çatlamisti ondan korktum açıkçası, vaselin krem var onu kullandım. Aklima geldiğinde gittim geldim sürdüm.

Bir de bebek yanında yokken acıkınca süt akması var, göğsün sizlayip 🤗😔

Ben vazelin kullandım canım oğlumdayken, hiç çatlak yok

Ben başlıyorum bu hafta, dalin vazelin kremini aldım.
Evet yaaa 🥰 Allah'ım annelik çok başka bişey yaaa, dünyanın hem en zor, hem de en benzersiz, muhteşem şeyi ❤️

Bende bi konu açayım catlamamak icin bi tavsiyeniz var mi krem yağ masaj gibi. Piyasada fazla cesit var seçmek zor oluyo. Bide ben cok kuru ciltliyimhele kışın 🥴
Daha 1 kilo aldim ve dun dizlerimin catladigini farkettim. Cunku benim cildim de asiri kuru. Karnimin altinda da catlaklar vat, ilk hamileligimde olmadigini dusunuyorum. Bio oil catlak yagi aldim bugun. Bakalim etkili olacak mi

Bunun genetik olduğunu söylüyorlar hamile kaldığından itibaren yağlanıp çatlayan da var hiç yağ sürmeyip çatlamayan da :KK51: en çok önerilen bio oil piyasada ama içeriği kötü ben tercih etmezdim onun yerine temiz içerikli bebek yağlarından kullanabilirsin, iva natura ve babydream organik yağı öneririm bu konuda içeriği temiz ürünler gönül rahatlığı ile kullanabilirsin
Bio oilin sari renkli olani temiz icerikli diye biliyorum

Link görsel atabilme imkanınız varsa bakalım bizde :)
Görsel olarak ekliyorum linki de bırakıyorum Bebek karyolası
Screenshot_20220808-181853_ebebek.jpg

ahaha 😄😄 amiinn amin inşallah hepimize sağlıkla kavuşmak nasip olsun 🍀 2 kız tahmini gelince en çok eşim seviniyor. 2 erkek olursa ev koğuş gibi olur yaşanmaz daha burada diyor 😂😂😂
tabii bunlar işin şakası önce sağlıklı hayırlı evlatlar. ama tahminleri almak çok keyifli ve heyecanlı 🥳
İki kız diyorum ben de şöyle iki kuyruklu pamuk pembiş yanaklı iki güzel kız🥰Tadından yenmez 😍

her cocuk aynı olmuyor canım, kimi çocuk uykuyu seviyor umarım seninki de onlardan olur :) bir de uyku egitimi şart bana kalırsa, ben 5 aylıkken baslamıstım, düzenli uyku olunca gece uykusu da daha verimli oluyor, zamanı gelince konusuruz :)

Daha 1 kilo aldim ve dun dizlerimin catladigini farkettim. Cunku benim cildim de asiri kuru. Karnimin altinda da catlaklar vat, ilk hamileligimde olmadigini dusunuyorum. Bio oil catlak yagi aldim bugun. Bakalim etkili olacak mi
Canım onun içeriği temiz değil diyorlar, ben ilk hamileliğimde vazelin kullandım, dalin vazelin di. Markette gördüm gene aldım aynısını kullanacağım doğuma kadar

X