2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ayaklarımın altı ateş gibi canım benim de, suyun içine taze nane falan koysan acaba içebilir misin
Bulantının hafiflemesine çok sevindim

Kızlar aşeriyor musunuz ben son 4 gündür inanılmaz tatlı aseriyorum hic aram yoktur tatlıyla yılda bir cikolata yiyen insandım simdi aklımdan degisik degisik tatlılar geciyor ya gerçekmis bu aşerme isi

Tecrübeli annelere bir sorum var. Hamak kullanan var mı aranızda. Çok pratik ve rahat görünüyor. Bir de hamakların daha pufuduk olanları var adını bilmiyorum
İlk oğlumda kullandım canım, gayet kurtarıcı. Ama şimdi elektrikli alacağım kısmetse
Gittiğim hastanede hepsi 770 tl tuttu canım .
Resim Atar mısın canım,

Uyku konusunda tamamen aynıyız uyku problemi yaşayınca da migrenim tutuyor bazen. Her şey yavaş yavaş yoluna girecek, vücudumuz çok büyük bir değişime giriyor, hormonlarımız hızla yükseliyor vs. Yarın kalp atışını duyacağım inşallah bütün yorgunluğum geçecek mesela

Kızlar aşeriyor musunuz ben son 4 gündür inanılmaz tatlı aseriyorum hic aram yoktur tatlıyla yılda bir cikolata yiyen insandım simdi aklımdan degisik degisik tatlılar geciyor ya gerçekmis bu aşerme isi
Benim bu ara ayvalık tostu istiyor, inşallah canınız çekmez

Canım ben hepsini sağlık ocağında yaptırdım toksoplazmasından rubellasına kadar hepsine baktılar fakat her sağlık ocağında hepsine bakmıyorlamış sanırım aile hekimine bi danış yaptıramadıklarını devlet hastanesinde yaptırabilirsin özeller çok pahalı bence. Ya da direk devlete git hepsine baktır

Aynı beni anlatmışsın ya elim ayağım çok sıcak oluyor neden acaba sabahın köründe uyanıyorum dahada uyuyamıyorum

Pardon folik asit kullanıyorum yanlış oldu onun etkisi var mı sabahları kahvaltıdan sonra içiyorum
Canım folik asit bazı kişilerde bulantı yapabiliyor gece yatmadan evvel al bence
Ayaklarımın altı ateş gibi canım benim de, suyun içine taze nane falan koysan acaba içebilir misin
Aynı beni anlatmışsın ya elim ayağım çok sıcak oluyor neden acaba sabahın köründe uyanıyorum dahada uyuyamıyorum
Leedong kızlar bunun sebebi vücudumuzdaki kan hacminin artması o yüzden sıcak hissediyoruz

Canim bende bebek oluşmus alttan bakarsak dedi kalbini dinleriz ..benim miyomum varda kanama yapar dedik.senin 14 haziran benim 20 haziran cnm adet baslangici ..6 hafta 1 gunluk benim bebis

Merhaba. Benim de sat 13 haziran. Bugün bebeği ve kalp atışını gördük fakat bana da 6 hafta ile uyumlu. Bekleyip gelişimini göreceğiz dedi. Adetleriniz 40 günde bir oluyorsa geç gelişiyor olabilir
25 günde genelde ve çok düzenlidir. Biz bebeği de kalp atisini da görmedik malesf.
Hic korkmayin bazen geriden bazen ileriden gidicek ama 5 aya gelmeden toparliyor kendini ayini buluyor merk etmeyin
Benim cekincem doktorun da dediği boş olabilir diye söyledi ondan biraz tedirgn oldm ama her şey nasip yine de ,

Yok canım öyle de içebileceğimi sanmıyorum daha yeni düzelmeye başladım belki 1 hafta sonra tamamen iyi olurum o zaman içebilirim canım bebim

Evet canım yeni yeni alışacağız artık bir an önce şöyle Ekim ayına galan gelsek hepimiz rahat edeceğiz inşalalh canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…