2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Aynen il sağlıkla cozdum durumu onlarda zorluk cikartsaydi bakanligi ariycaktim. işlerini guzelcene öğrenmiş oldular bu sayede

Bende bi konu açayım catlamamak icin bi tavsiyeniz var mi krem yağ masaj gibi. Piyasada fazla cesit var seçmek zor oluyo. Bide ben cok kuru ciltliyimhele kışın
Piyasadaki tüm urunleri bilmem ama ben yenilebilir hindistan cevizi yağından çok memnun kaldım. Her yerime sürdüm hem cildim ışıl ışıl yumuşacık oldu hemde hiç catlamadim

Valla direk il sağlık müdürlüğüne ara hiç kimseyle yüz göz olmaya değmez
Bi eşim baksın ikimizin aile hekimi ayrı yerlerde ben annemden aldırmadım olmaZsa özel yaptıracağım 2/3 aya çıkacaksa gerek yok ama 15 günde çıkıyormuş diye yazdı bir arkadaş bu kadın benim gözümü korkuttu 4-5 ay sonea çıkıyor doğuma 1 ay kala mı çıkacak eşiminkisi o zaman benim yaptırmama. Gerek yok ki. Ama özelde sordum 15 günde çıkıyormuş eşimde çalıştığı hastanelere soracak fiyat alacak bakalım hangisi uygunsa yaptırırız canım

İşte canm böylelerini hmen il sağlığa şikayet edeceksin ki öyle gevşek gevşek konuşmayacaklar kimseyle
İnan o kadar sinir oldum ki 4/5 aya çıkıyor iyi düşün bilmem ne diyor. Dedim tedavisi olmayan bir hastalıktan bahsediyorum. Gerçekten böyle insanlara sinir oluyorum o yüzden ne devlete ne de sağlık ocağına gitmek istiyorum.

Canın bu sağlık ocağının ücretsiz yaptığı tarayicilik testinin aynisi. Bebekte sma geni var mı yok mu sadece amniyosentez ile belli oluyormuş.

Haklısın ben böyle insanlarla uğraşmaktan hiç gocunmuyorum cidden. Ben yaşadım başkası yaşamasın mantığından. Ben her ay sma li bebeklere düzenli bağış yapıyorum çok uzun zamandır. Hatta instgramda denk gelmissinizdir elimsende grubuna. Bu gebelikteki sma taraması ile ilgili kimsenin haberi yok , grup yoneticime mesaj attım onunla ilgili duyuru felan yapabilirmiyiz diye. Bakalım bekliyorum.. hic bu hakkını bilmeyen gebeler var. Herkes için farkındalık olur iyi olur. Şikayet etmekten hiç çekinmeyin böyle kişileri. O kadar üzülüyorum ki sma li bebeklere. Tedavisi var ama paran yok çok üzücü

aynı instagramdaki gibi @ işareti koyup kullanıcı adını yazıyorsun canım :)
Çok teşekkür ederim vallahi baktım baktım bulamadım
Şimdi öğrendiğime göre bunu denemeliyim hemen
Rheaa haftalık gebelik paylaşımları çok güzeldi pazartesi itibariyle 12. Haftayı bekleriz
minseo senin listen de ufak eklemelerle kesinlikle çok ise yarayacak bir liste cıktı alıp kenara koymayı planlıyorum
Inşallah başarmışımdır etiketleme isini

Piyasadaki tüm urunleri bilmem ama ben yenilebilir hindistan cevizi yağından çok memnun kaldım. Her yerime sürdüm hem cildim ışıl ışıl yumuşacık oldu hemde hiç catlamadim
Aslinda amaç nemlendirmek nemli cilt elastik olur büyüdükçe catlaması zorlaşır. Hindistancevizi gibi doğal yağlar daha iyi gibi bir de bol su. Kendime bolca yağ alayım

oldu oldu başardın :) inşallah liste çok faydalı olacak herkes için kafa karışıklığını giderecek :) sen tabi 3 üz olduğu için 3 le çarp

Aslinda amaç nemlendirmek nemli cilt elastik olur büyüdükçe catlaması zorlaşır. Hindistancevizi gibi doğal yağlar daha iyi gibi bir de bol su. Kendime bolca yağ alayım
Yağı ne zamandan itibaren kullanmak gerekiyor canım. Şimdi mi başlamalıyız

Oldu oldu, kizlar listedeki eksikleri hep beraber ekleme yaparak tamamlayalım son güncel hale getirelim

Güzel annişler
Sevgili minseo önderliğinde ki listemizin son halini beğenilerinize sunuyoruz. Eklemelerimiz varsa yapalım sonra en baş gonderimize sabitleyelim diyoruz
Vallahi harikasiniz bence ekleyelim bu haliyle ben bazı sayıları arttircam mecbur ama o sizinle alakalı değil bendeki cocuk fazlaligindan kaynakli ondan benim ekleyeceğim bir şey yok

Kalp sesinin dinletilmesinin bebek küçükken zararlı olduğunu söylüyor bazı doktorlar. O yüzden ultrasonda görmeyi yeterli buluyorlar. Ses duymadık yani ama kalp atışı vardı
Ben ilk defa duyduğum için şaşırdım canım hayırlı olsun saglıkla bebişini kucagına alırsın

Yağı ne zamandan itibaren kullanmak gerekiyor canım. Şimdi mi başlamalıyız
Aslinda hamileliği öğrendiğimiz an kendimizi nemlendirmek gerek ama kese göründü mü kalp atti mi akinti mi var ay kasigimda batma var vs derdine düştüğümüzden catlak matlak düşünecek durumda olmadigimiz icin daha yeni düşünmeye basladim bn intten sipariş veririm belki bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…