ben de aynı şekilde düşünüyorum canım :)biz 2.5 yasına kadar park yatak kullandık sonrasında dediğiniz gibi montessori yatak aldık, dolabında kıyafetlerini de ulasabilecegi raflara koydum
Fiyat sne kadardı bide kaçıncı haftada yapılıyor benimde yaş 35 kafam karışık şimdi taramalar riskli gelse gebelik boyunca sitres olucamHaklısın canım işte geçmişte bir öyküm olunca biraz detaylı gidiyorum 30 yaşındayım ama dedigim gibi artık Allahtan herşey inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız tek güzel yanı cinsiyetini erken ögrenicem nifty testiyle tek mutlu eden şuan bu
Doğru ama gerçekten biliyor musun? Mesela bebeğini gördüğün anda memen sızlıyor deli gibi. Sesini duyduğunda falan.. çok ilginç ve harikaeskiden annem bizim uyandığımızı sütü gelince anlarmış heh çocuk uyandı dermiş bi bakarmış uyanmışız
Işine gelmemisKızlar Fetal DNA testini cuma yaptıracağım 12.haftama girmiş olacağım o zaman . Sma testini yaptıran arkadaşlar var bende aile hekimiyle görüştüm yapmak istemiyormuş gibi davrandı sonuçlar 5 ay sonra çıkıyor emin misin sonra sonlandıracak mısın pozitif çıkarsa falan dedi. Sonra önce eşin yaptırsın onun sonucu çıktıktan sonra seninkisi yapılacak dedi ben de madem 5 ayda çıkıyor eşiminkisi 5 ayda çıksa benimki de doğumdan sonra mı çıkacak dedim bu konuda hiç bilgilendirilmedik dedim. Bekarlara yapılıyor evlenmeden önce dedi. Sonuçta çocuk yapmayı düşünen herkes yapmalı dedim evlilere de yapılması gerekmezmi dedim. Ve başka arkadaşlar yaptırmış sonuçlar 1 ay sonra çıkacak demişler sizde neden 5 ay sonra çıkıyor dedim. Ben 1 ayda çıkanı görmedim hiç dedi. Salak salak konuşup durdu sinirlenirimi bozdu. İyi düşünün falan diyor. Sma lı çocukların ve ailesinin çektiklerini görünce insanın içi parçalanıyor. Bir nefes alabilsin diye neler yaşıyorlar ilacı ypk memlekette tedavisi yok. Çoğu ölümle sonuçlanıyor zaten. Ama kadındaki rahatlık almış başını gidiyor.
Kuzucum şimdi çıktık doktordan benim bebişimin de kalbi atıyor çok şükür. Doktorum dinletmedi zararlı olduğunu söyledi seninki gibi.Ama kalbi atıyor herşey yolunda. Çok duygusalım şu anCimenlere_uzansam canım senin bugun müydü kontrol?
Bunun genetik olduğunu söylüyorlar hamile kaldığından itibaren yağlanıp çatlayan da var hiç yağ sürmeyip çatlamayan daBende bi konu açayım catlamamak icin bi tavsiyeniz var mi krem yağ masaj gibi. Piyasada fazla cesit var seçmek zor oluyo. Bide ben cok kuru ciltliyimhele kışın
Ben ilk bebeğimde de sanıyorum 6. aydan sonra falan aldım. Yetişiyor her şey ne olacak.. Sağlık olsun yeter ki.. Bu kız olursaDemekki kaybı çok olanların byle düşünmesi normal bende bi tek eşimle biz böyleyiz sanıyorum. 6 tane kaybım var benimde. O yüzden çok az eşya alacağım 7.ayda da geri kalanını doğumdan hemen sonra alacağız canım acil lazım olanları hastane çıkışıdır sepetidir falan onları olacağım kız kardeşim hepsini bana sakladı dünya kadar var onda ama eşim çyle hevesli ki herşeyini ben alacağım diyor istemiyor. Acil durumda kullanırım artık kız kardeşimden napıyım canım
Çok sevindim canımKuzucum şimdi çıktık doktordan benim bebişimin de kalbi atıyor çok şükür. Doktorum dinletmedi zararlı olduğunu söyledi seninki gibi.Ama kalbi atıyor herşey yolunda. Çok duygusalım şu an
Çok sağol canım Allah hepimizi kavuştursun yavrularımızaÇok sevindim canımAllah sağlıkla kavuştursun inşallah
Haklisin hic temiz icerik olmasi icin bi arastirmam olmadi. Dediklerine bakayim sağol canim benimBunun genetik olduğunu söylüyorlar hamile kaldığından itibaren yağlanıp çatlayan da var hiç yağ sürmeyip çatlamayan daen çok önerilen bio oil piyasada ama içeriği kötü ben tercih etmezdim onun yerine temiz içerikli bebek yağlarından kullanabilirsin, iva natura ve babydream organik yağı öneririm bu konuda içeriği temiz ürünler gönül rahatlığı ile kullanabilirsin
Biz de park yatak almıştık, ama büyüyen beşik olan odası da vardı. 7 ay kadar park yatakta odamızda yattı. O zamanlar tutunarak kalkmaya başlamıştı. Biz de park yatağı en alta indirmiştik ki tehlikeli olmasın.. ama eğilip almak falan zor olmaya başladı iyice. Sonra bir cesaret kendi odasına aldık 7 aylıkken. Şimdi 7 yaşında. Hala da büyüyen beşiğin büyümüş halinde yatıyor :) Bebiş gelince Allah'ın izniyle içindeki yatağı yenileriz, yine eski haline getiririz yatağı. Abisinin yatağında yatar diye düşünüyorum. Abisine de genç odası yaparız artıkBen de 1 2 yıl park yatak kullanıp direk montessori oda yapıp ona geçirmeyi planlıyorum nasipse
Canim ben incia catlak kremi ve zeytinsütüi kullaniyorum.Bende bi konu açayım catlamamak icin bi tavsiyeniz var mi krem yağ masaj gibi. Piyasada fazla cesit var seçmek zor oluyo. Bide ben cok kuru ciltliyimhele kışın
Peki 7 aydan sonra gece uyanmaları nasıl oluyordu canım ?Biz de park yatak almıştık, ama büyüyen beşik olan odası da vardı. 7 ay kadar park yatakta odamızda yattı. O zamanlar tutunarak kalkmaya başlamıştı. Biz de park yatağı en alta indirmiştik ki tehlikeli olmasın.. ama eğilip almak falan zor olmaya başladı iyice. Sonra bir cesaret kendi odasına aldık 7 aylıkken. Şimdi 7 yaşında. Hala da büyüyen beşiğin büyümüş halinde yatıyor :) Bebiş gelince Allah'ın izniyle içindeki yatağı yenileriz, yine eski haline getiririz yatağı. Abisinin yatağında yatar diye düşünüyorum. Abisine de genç odası yaparız artıkİlk aylar zaten bebiş park yatakta yine yanımızda olur tabi
Bu arada park yataktan gerçekten çok memnun kaldım. Arada anneme gidiyorduk kalmaya mesela, çok kolay katlanıp kolay kuruluyordu. Hoop yatağı da yanımıza alıyorduk. Yavruşum her yerde kendi yatağıyla rahat ediyordu. Tatile bile götürdüğümüz oluyordu :) Enini çok geniş almayın. Kapılardan geçsin. Yeri geliyordu odadan odaya da taşıyorduk.
Canım tarihi mi yanlış ekledin acaba. Burda 8 haftalık görünüyorsunKizlar merhaba dr geldim.6 haftaligiz..keseyi gördük ..10 gun sonra bebegi görmeye cağirdi...
Fiyat dolara göre degişiyormuş canım ben 2 hafta önce 5.500 TL anlaştık canım 10 haftadan itibaren 11-12-13 haftalarda yapılıyormuş ben 30 yaşındayım canım ama gene geçmişte yaşadıgımı boş gebelik var buda kromozon bozuklugu o yüzden yaptırıyorumFiyat sne kadardı bide kaçıncı haftada yapılıyor benimde yaş 35 kafam karışık şimdi taramalar riskli gelse gebelik boyunca sitres olucam
Yahu yapmak istememiş işlerine gelmiyor demek ki. Ben gittiğimde ebe sevine sevine yaptırdı eşimden aldı kanı. 2 haftaya çıkar sonuç dediKızlar Fetal DNA testini cuma yaptıracağım 12.haftama girmiş olacağım o zaman . Sma testini yaptıran arkadaşlar var bende aile hekimiyle görüştüm yapmak istemiyormuş gibi davrandı sonuçlar 5 ay sonra çıkıyor emin misin sonra sonlandıracak mısın pozitif çıkarsa falan dedi. Sonra önce eşin yaptırsın onun sonucu çıktıktan sonra seninkisi yapılacak dedi ben de madem 5 ayda çıkıyor eşiminkisi 5 ayda çıksa benimki de doğumdan sonra mı çıkacak dedim bu konuda hiç bilgilendirilmedik dedim. Bekarlara yapılıyor evlenmeden önce dedi. Sonuçta çocuk yapmayı düşünen herkes yapmalı dedim evlilere de yapılması gerekmezmi dedim. Ve başka arkadaşlar yaptırmış sonuçlar 1 ay sonra çıkacak demişler sizde neden 5 ay sonra çıkıyor dedim. Ben 1 ayda çıkanı görmedim hiç dedi. Salak salak konuşup durdu sinirlenirimi bozdu. İyi düşünün falan diyor. Sma lı çocukların ve ailesinin çektiklerini görünce insanın içi parçalanıyor. Bir nefes alabilsin diye neler yaşıyorlar ilacı ypk memlekette tedavisi yok. Çoğu ölümle sonuçlanıyor zaten. Ama kadındaki rahatlık almış başını gidiyor.
Canım neyi dinlemetmediKuzucum şimdi çıktık doktordan benim bebişimin de kalbi atıyor çok şükür. Doktorum dinletmedi zararlı olduğunu söyledi seninki gibi.Ama kalbi atıyor herşey yolunda. Çok duygusalım şu an