- 28 Eylül 2009
- 3.546
- 5.590
- 41
Ben ilk defa bu grupta gördüm, bazı doktorların kalp atısının zararlı oldugunu soyleyip dinletmediğini.Canım neyi dinlemetmedi
yarın benim de kontrolüm var soracagım, benimki dinletmişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ilk defa bu grupta gördüm, bazı doktorların kalp atısının zararlı oldugunu soyleyip dinletmediğini.Canım neyi dinlemetmedi
hayrolsun inşallah ben de rüyamda 1 martta kız bebek doğurduğumu gördüm geçenlerdeKızlar hayr olsun inşallah. Bugün rüyamda kız bebek emziriyordum. Ay çok değişikti
benim doktor da 7+2 de çok kısa dinletmişti o cihazdan bebeğe ısı gidiyormuş sanırım o yüzden çok dinletmek istemiyorlarBen ilk defa bu grupta gördüm, bazı doktorların kalp atısının zararlı oldugunu soyleyip dinletmediğini.
Yok cnm dogru iliski tarihi 3 temmuz ona gore tam 6 haftalikCanım tarihi mi yanlış ekledin acaba. Burda 8 haftalık görünüyorsun
tamam canım zaten eşim yaptırsın hemen bende kan vereceğim kimseyi düşünmüyor salaklar hiç mi görmüyorlar inanların neler çektiğini anlamıyorum ya neden herkes kendisini düşünmek zorunda ki sadece yaptıracağım zaten canım. Eşimi bekliyorum o kan versin hemenIşine gelmemis Rheaa de baya uğraşmıştı ve sonunda işini yapmalarını sağladı diye biliyorum. Saglik bakanlığını ariyorum falan de hamilelerin ki 1 haftada cikar diyen var ya biraz insafli olsun da ona gore bilgi versin
Bende kızımdan sakladığım 2 çanta kıyafet var kendi ördükelrimde var aralarında pemniş pembiş kız olursa almam bile çok şey ama erkek olursa mecburen alacağım kızımın kıyafetlerini yine se vermeyeceğim saklıyorum 40 ı çıktığında Mevlüt’te gelinlik giydirmiştim küçücük ya görseniz ördüklerimi de evime geçtiğimde atacağım size kızlar.Ben ilk bebeğimde de sanıyorum 6. aydan sonra falan aldım. Yetişiyor her şey ne olacak.. Sağlık olsun yeter ki.. Bu kız olursa illa ki daha fazla ekstra şey almam gerekir. Erkek olursa zaten abisinden kalan sakladığım şeyler var 7 sene saklamak baya zor oldu Daha az telaşlı oluruz erkek olursa. İlla ki bir şeyler alırız tabi yavruşa ama ben de her iki durumda da beklerim.
Ben ilk defa duydum canım ve şaşırdım dogrusu annenin dogal hakkı buBen ilk defa bu grupta gördüm, bazı doktorların kalp atısının zararlı oldugunu soyleyip dinletmediğini.
Evet bu da bana 4/5 ayda çıkıyor diyor.o saatten sonra pozitif çıkarsa sonlandıracak mısın iyi düşün falan diyor deidm tedavisi olmayan bir hastalık bu. Her yer 1 ayda çıkarıyor en geç siz de neden 5 ay o zaman elimin sonucu çıksın bekleyeyim benimkisi de doğumdan sonra mı çıkacak dedim. Bozuldu biraz. Yap işte içimiz rahat etsin alacağın alt tarafı bir tüp kan. Sisteme girmek mi zor geliyor bırak ben girerim onuda.Yahu yapmak istememiş işlerine gelmiyor demek ki. Ben gittiğimde ebe sevine sevine yaptırdı eşimden aldı kanı. 2 haftaya çıkar sonuç dedi
il sağlık müdürlüğünü ara direk sağlık ocağındakilere laf anlatamazsın çok enteresanlar, ne yönetmelikten haberleri var ne kanundan uzayda yaşıyor gibi tepki veriyorlar, sanki iş yapmamaya yeminli herkesi sağlık ocağına atamışlarEvet bu da bana 4/5 ayda çıkıyor diyor.o saatten sonra pozitif çıkarsa sonlandıracak mısın iyi düşün falan diyor deidm tedavisi olmayan bir hastalık bu. Her yer 1 ayda çıkarıyor en geç siz de neden 5 ay o zaman elimin sonucu çıksın bekleyeyim benimkisi de doğumdan sonra mı çıkacak dedim. Bozuldu biraz. Yap işte içimiz rahat etsin alacağın alt tarafı bir tüp kan. Sisteme girmek mi zor geliyor bırak ben girerim onuda.
canım endişe etme inşallah hiç bi sıkıntı yoktur, bu haftalarda plasenta genişlediği için kırmızı renkli kanamalar da olabiliyormuş regl gibi kanaması olanlar bile vararkadaşlar 7+3 teyim bugün kırmızı akıntım oldum sümüksü kıvamda. yakında bi hastaneye geldim muayene bekliyorum. dualarınıza ihtiyacım var çok korkuyorum.
Kalp sesinin dinletilmesinin bebek küçükken zararlı olduğunu söylüyor bazı doktorlar. O yüzden ultrasonda görmeyi yeterli buluyorlar. Ses duymadık yani ama kalp atışı vardıCanım neyi dinlemetmedi
Geç döllenme olmuştur belki canım kalp atışını görmüşsün gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallahHerkese selam. Az öncr dr dan çıktım. 2 haftadır yolc görüp bebeği görememiştik. Bugün bebeği de kalp atışını da gördük. 8+0 normalde ama bebek 6+0 çıkıyor. Doktor 2 hafta sonra çağırdı. Gelişimi takip edilecekmiş. Şimdilik sorun yok çok şükür. Yüzme ve yürüyüş önerdi kilom olduğu için.
lavenderbrowncanım endişe etme inşallah hiç bi sıkıntı yoktur, bu haftalarda plasenta genişlediği için kırmızı renkli kanamalar da olabiliyormuş regl gibi kanaması olanlar bile var
Hic korkma cnm olmaz bisey kese atrafinda olmustur progestan verir ..iliskiyi yasaklararkadaşlar 7+3 teyim bugün kırmızı akıntım oldum sümüksü kıvamda. yakında bi hastaneye geldim muayene bekliyorum. dualarınıza ihtiyacım var çok korkuyorum.
Valla direk il sağlık müdürlüğüne ara hiç kimseyle yüz göz olmaya değmezEvet bu da bana 4/5 ayda çıkıyor diyor.o saatten sonra pozitif çıkarsa sonlandıracak mısın iyi düşün falan diyor deidm tedavisi olmayan bir hastalık bu. Her yer 1 ayda çıkarıyor en geç siz de neden 5 ay o zaman elimin sonucu çıksın bekleyeyim benimkisi de doğumdan sonra mı çıkacak dedim. Bozuldu biraz. Yap işte içimiz rahat etsin alacağın alt tarafı bir tüp kan. Sisteme girmek mi zor geliyor bırak ben girerim onuda.
İşte canm böylelerini hmen il sağlığa şikayet edeceksin ki öyle gevşek gevşek konuşmayacaklar kimseyleKızlar Fetal DNA testini cuma yaptıracağım 12.haftama girmiş olacağım o zaman . Sma testini yaptıran arkadaşlar var bende aile hekimiyle görüştüm yapmak istemiyormuş gibi davrandı sonuçlar 5 ay sonra çıkıyor emin misin sonra sonlandıracak mısın pozitif çıkarsa falan dedi. Sonra önce eşin yaptırsın onun sonucu çıktıktan sonra seninkisi yapılacak dedi ben de madem 5 ayda çıkıyor eşiminkisi 5 ayda çıksa benimki de doğumdan sonra mı çıkacak dedim bu konuda hiç bilgilendirilmedik dedim. Bekarlara yapılıyor evlenmeden önce dedi. Sonuçta çocuk yapmayı düşünen herkes yapmalı dedim evlilere de yapılması gerekmezmi dedim. Ve başka arkadaşlar yaptırmış sonuçlar 1 ay sonra çıkacak demişler sizde neden 5 ay sonra çıkıyor dedim. Ben 1 ayda çıkanı görmedim hiç dedi. Salak salak konuşup durdu sinirlenirimi bozdu. İyi düşünün falan diyor. Sma lı çocukların ve ailesinin çektiklerini görünce insanın içi parçalanıyor. Bir nefes alabilsin diye neler yaşıyorlar ilacı ypk memlekette tedavisi yok. Çoğu ölümle sonuçlanıyor zaten. Ama kadındaki rahatlık almış başını gidiyor.