2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Biz doğurduğumuzda biliyor muyduk tatlım doğunca mis gibi de bakarsın, erkeğin temizliği kıza göre daha kolay mesela, kız çocuğunda enfeksiyon riski oluyor. Tabii insan neye alıştıysa onu istiyor galiba. Benim de bir yanım erkek istiyor yine ama bi kızım da olsun çok isterim. Yani bana her türlüsü çok güzel sağlıklı olsun kuzularımız yaa Allah hayırlısını versin gerçekten evlat ayırt edilmiyor zaten.

Yok değil kova burcu. Cool olması ordan geliyor bence normal doğumu balıktı aslında marta geliyordu ama 1 ay erken doğdu. Allah var balık olsun istemedim. Hem çok duygusal evet hem de (sen öylemisin bilmiyorum ama) etrafımdaki bütün balıklar çok tembel rahatına çok düşkün. Abim de öyle. Annem illallah ettiği için o bile balık olmasın diyordu

Yaa geçen gün ben de tiksindim tövbe tövbe teması falan azalttım ne olacak böyle bilmiyorum

Kızlar bugün 9+4 oldum şimdiye kadar 4 kilo vermişim sizde kilolar ne durumda aldınız mı? verdimizmi?
Ben sekerli seylerden tiksindim. Asiri da yemiyorum. Ancak simdiden 2-3 kilo aldim
Ilk gebeligimde 53 ile baslayip 73 ile doguma gitmistim. Bunda 56-57 ile basladim. Keske ilk 5 ay 60 ta kalsam. Suan 58-59 arasindayim

Korona geçirdin mi? Koronadan sonra da yaşanan semptomlarda ekstra bi artış olup hassasiyet artıyormuş bu kadar bulanması ilaçların bile fayda etmemesi çok zor inşallah geçer gider bi an önce
Evet canım benim hafif bulantılarım vardı 6.haftadan sonra Covit oldum yüksek ateşle hastanede yattım 2 gün. Covitle beraber bulantılarım pik yaptı. Bugüne kadar da devam etti. O yüzden diyorum kesinlikle Covit olmamaya çalışın eşiniz çocuğunuz varsa onlsr da olursa maske takın yoksa size bakacak kimse yoksa daha kötü olursunuz benim 1 ayımı etkiledi

Günaydın canlar bugün nasılız bakalım ?? Yarın kimler gidiyor doktora? Ben hiç yemek yiyemiyorum midem sürekli dönüyor kusmuyorum ama rahat da değilim. Sürekli uykum var doyamıyorum uykuya.

Ben sekerli seylerden tiksindim. Asiri da yemiyorum. Ancak simdiden 2-3 kilo aldim
Ilk gebeligimde 53 ile baslayip 73 ile doguma gitmistim. Bunda 56-57 ile basladim. Keske ilk 5 ay 60 ta kalsam. Suan 58-59 arasindayim
Bende 56 ile başlayıp 76 ile doğum yapmıştım. Buna da 57 ile başladım ama hiç tartılmadım kilo aldığımı düşünmüyorum ama çünkü yemek yiyemiyorum. Sürekli midem aç gibi yiyince de midem bulanıyor

Yaa bu durumlara ben çok üzülüyorum gerçekten. Benim de tam tersim hep yiyeyim hep yiyeyim canım o kadar abuk subuk şeyler istiyor ki yani mesela dün koca bir tabak patates kizartttim yanına soğan salatası soğanı tuzla övüp içine acı ve baharat limon zeytinyağı , yanina da birkac dis cig sarimsak koyup yedim resmen. Yani insanın canı neden böyle garip kombinler ister anlamıyorum, insan hiç mi tiksinmez bir şeyden ya yok anacım yok....

Anladım canım. Gitmişken turşu falan stokla bari canının ne zaman isteyeceği belli olmaz kıyamadım sen burada yok falan deyince
Ay sagol canım benim evde turşu var kendi yaptığımız ama senin bahsettiğin turşu sularının tadı evdekilere benzemiyor tabi anlık gecistirsin diye yedim bende
Kız canımın ne isteyeceğini bilsen stoklycam da hiç belli değil ki

Dogru diyorsun canim ama bilmiyorum ya belkide akrabalarından erkek bebek bakan hiç görmedim ya ondan herhalde . Bana kız bebek daha kolay geliyor aslında valla gönlümden geçen bunun kız 3.dusunursem onun erkek olması aslında

Hadi inşallah Allah gönlüne göre verir çin takvimi, Rus takvimi hepsi kız gösteriyor bana. Bakalım tutacak mı

Çin bende tutmadı, hergün yeni bi takvim öğreniyorum rusu denemedim
Ben inanmıyorum bir çok kişide yanlış sonuç çıkmış bence tamamen %50 olasılığı kullanıyorlar. Bende erkek çıktı Rus’ta da Çin’de de ama zaten bana da çocğunlık erkek olacak diyor Bilmiyorum rabbim sağlıklı sıhhatli akıllı uslu bir evlat versin de başka bişi istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…