- 18 Temmuz 2022
- 3.923
- 6.663
O biraz hamilelik şımarıklığı sankiKız sıradan deyince aklıma geldim bi kankim yeni koltuk takımı aşermişti
Cok tatlısın yaKizlar bilgisi olan var mi ki bnce kesin varprogestan fitil olarak kullaniyorum ilk koyarken sorun olmadi sonrakilerde sanki daha daralmış gibi zor koyuyorum. Kalinlasmis mi derler bilemedim siz anlamissinizdir var mi bunu yasayan
İyi bari canım varmış. Ne demek canımHmm anladım canım bana yaptırdığı testlerde bunlar vardı zaten iyi bari. Teşekkür ederim
Oğlun balık burcu sanırım hassasiyet oradan mı geliyor acaba, kendim de balık olduğum içinHahaha gururlarekor bende
Eveeet Şubat 2013 benim oğlum. Yoldaşım, gel sarılalım
Tabii ki deee, Allah hak eden herkese nasip etsin..
Yaaa benim oğlum efe. Başka bir topikte de aynı soru sorulmuştu ve ben yine atlamıştımdünyanın en hassas, en merhametli çocuğu olabilir. Empati duygusu çok yüksek, kendine zarar verse bile kimseye dokunmaz parmağının ucuyla bile. Tam bir beyefendi. Beni hiç ama hiç üzmedi, tek sıkıntısı hiperaktif olması. Onun dışında 10 tane efe olacağını bilsem 10 tane doğururdum Rheaa I am the erkek anası
Kesinlikle öyle ama bazen kendimizi telkin etmek zor oluyorbi de anneyiz güya işte ama hiçbişey hatırlamıyorum ben ilk hamilelikle ilgili. Zaten hiçbişey araştırmamıştım da, bilmiyordum da.. en güzeli bilmemek aslında galiba teşekkür ederim
Ben de unutuyorum bazen hamile olduğumu günlük rutine kendimi kaptırıp, ama evde bi tane daha çocuk varken dikkat etmek zor oluyorDoğurunca dank edervalla ben de pek bişey anlamıyorum, unutuyorum çoğu zaman. Varlığını hissettireceği zamanlara geçsek bi an önce sağlıkla...
Oğluma hamileyken ben de öyleydim kuzum, kendi yaptığımı yemek istemezdim.Aynen hep sukur ediyorum ve sağlıkla düşürmeden kucağıma ver diyorum Rabbime .. inşallah tüm bebisler yaşasın sağlıklı şifalı amin...o an istiyor gibi oluyor sonra yok. Özellikle yemek canm istemiyor. Yapmak canım istemiyor. Eşime yapiyorum ben bazen hazır yiyorum. Tiksiniyorum. Ah anacim uzakta yoksa böyle olmazdi
Benim de seneye 10 yas olacakBenimde oğlumla arasında 13 yıl yaş farkı olucak
Ah yavrum sen neler çektin bu bulantıda , bi geçse bulantıların kendim iyilesmis kadar sevineceğim cidden.İlk zamanlar varlığını hissetmesem keşke bende şanslısın canım. İlk 3 ay bulantı vurdu mu bazılarına tam vuruyor. Mesela ben hayattan soğudum nefret ettim herşeyden tiksindim kendimden Bile canım maalesef
Korona geçirdin mi? Koronadan sonra da yaşanan semptomlarda ekstra bi artış olup hassasiyet artıyormuş bu kadar bulanması ilaçların bile fayda etmemesi çok zor inşallah geçer gider bi an önceNeler yapmadım canım kapıya çıkıyorum temiz hava alayım diye hemen başım dönüyor midem bulanıyor 5 dk sürmeden ne var ne yok çıkartıyorum. Ayakta duramıyorum daha çok artıyor bulantılarım o yüzden hep yattım 3 hafta 1,5 hafta anamda kaldım o baktı 1,5 hafta kız kardeşimdeyim hala. Onlar olmasaydı mahvolmuştun ben. Kızım da ben de perişan olurduk. Su içemiyorum çyle lanet bişey. Rabbim kimseye vermesin böylesini. O yüzden bulantısı olmayanlar çok şanslı tedirgin olmayın bende de kızım da yoktu hiç bulantım ve sağlıklı ilerledi hep gebeliğim. Bazen olmuyor bazen oluyo demekki. İnşallah benim bıçak gibi kesilmiştir bugün şok mutlu ve iyiy uyandım bulantım da yoktu çok hafif bir kere oldu ve oturup dizi izleyebildim. Baş dönmesinfen yattığım yerden Tv bile izleyemiyorum. Dua edin kızlar bana bitmiş olsun bulantılarım bu gece ee bi dua benim için edin lütfen
İnşallah bir anda, en tez zamanda bulantın kesilir kuzumNeler yapmadım canım kapıya çıkıyorum temiz hava alayım diye hemen başım dönüyor midem bulanıyor 5 dk sürmeden ne var ne yok çıkartıyorum. Ayakta duramıyorum daha çok artıyor bulantılarım o yüzden hep yattım 3 hafta 1,5 hafta anamda kaldım o baktı 1,5 hafta kız kardeşimdeyim hala. Onlar olmasaydı mahvolmuştun ben. Kızım da ben de perişan olurduk. Su içemiyorum çyle lanet bişey. Rabbim kimseye vermesin böylesini. O yüzden bulantısı olmayanlar çok şanslı tedirgin olmayın bende de kızım da yoktu hiç bulantım ve sağlıklı ilerledi hep gebeliğim. Bazen olmuyor bazen oluyo demekki. İnşallah benim bıçak gibi kesilmiştir bugün şok mutlu ve iyiy uyandım bulantım da yoktu çok hafif bir kere oldu ve oturup dizi izleyebildim. Baş dönmesinfen yattığım yerden Tv bile izleyemiyorum. Dua edin kızlar bana bitmiş olsun bulantılarım bu gece ee bi dua benim için edin lütfen
Ben de kullanıyorum fitil akıntım varken daha rahat oluyor akıntım yokken ben de kuruluk hissediyorum o daralma hissi kuruluk ile alakalı benceKizlar bilgisi olan var mi ki bnce kesin varprogestan fitil olarak kullaniyorum ilk koyarken sorun olmadi sonrakilerde sanki daha daralmış gibi zor koyuyorum. Kalinlasmis mi derler bilemedim siz anlamissinizdir var mi bunu yasayan
Ay çok zor valla yemekten vs tiksinmek. Helede yapmaya mecbursan teksen. Herkesin yardımcısı olsun.Oğluma hamileyken ben de öyleydim kuzum, kendi yaptığımı yemek istemezdim.
Benim de seneye 10 yas olacakabi kardeş arası
Ah yavrum sen neler çektin bu bulantıda , bi geçse bulantıların kendim iyilesmis kadar sevineceğim cidden.
Benmde Haziran 2013 luAa yakın bizimkilerin yaşları Mayıs 2013 doğumlu oğlum
Bir aksilik çıkmazsa cuma düğün için dönüyorum evimeAy demese miydim şimdi canın da istedimedeniyete ne zaman gidiyorsunuz
Canım dikkat et gebelik şekeri çıkmasın ilerdeAy kızlar biz evi tatlıyla doldurduk sürekli canım tatlı şeyler istiyor. Hep böyle tatlı şekerli şeyler yemek istiyorum
Bende aynıyım yaa banada fayda etmedi tukurukte artış varmı sende çok çekiyorum ondan bide bugün eşimden bile tiksindimKızlar ben mide bulantısından fenayım ya hiçbir şey yiyemiyorum hep yatıyorum prilam da bir işe yaramadı su bile zor iciyorum
Benmde hep ekşi istiyor ama bulantılar bırakmıyor bugün k. Validede erik vardı bı yedim açlığımi giderdim resmen gelirken de eve bile getirdim çikolata dan acayip tiksindim bide tavuktan yazarken bile midem kalkıyorEkşi değil de genelde tatlı istiyorum ne tür olduğunu ben de seçemiyorum tatlının. Çikolata geliyor yok tadımlık heves
Anladım canım. Gitmişken turşu falan stokla bari canının ne zaman isteyeceği belli olmazBir aksilik çıkmazsa cuma düğün için dönüyorum evimebirkaç hafta kalicam bebisin kontrolü , kızımın 2 yas aşıları kontrolu vs
Sonra tekrar gelmeyi düşünüyorum buraya2 hafta burası 1 hafta medeniyet ama bu kontroller uzun sürecek gibi duruyor
Dayanamayıp kadın doğum doktoruna sordum bende gebelikte kokusuz olduğu sürece aynen normalmiş canım. Pinpirikli oldum çıktım valla yaBende de var canım çok normal. Rahim genişlediği için oluyormuş sanırım