Ya ben cesaret edemezdim ne yalan söyleyeyim.Benimde oğlumla arasında 13 yıl yaş farkı olucak
Zofer i denediniz mi en etkilisi o diyorlar bulantı içinCanım şimdi nasılsın? Üç öğün yoğurt çorbası yiyorum çok çok az. O kadar bulanıyor ki.
Bugün kendimi biraz iyi hissettim ben çorbada içemiyordum gün aşırı serum taktırdım hep. Hiç bir bulantı ilacı fayda etmedi bana sürekli hasta gibiydim. 7.haftanın ortalarında resmen tavan yaptı bulantılarım şuan 10+3 bu güne kadar hep yediğimi çıkardım yiyemediğim bile çıkıyordu su hiç içmedim sudan tiksindim bugün ayran içtim ilaçlarımı ayranla içtim hep. Çok kötü durum seni en iyi ben anlarım herhalde 2 günüm de hastanede kalmıştım. Allahım bir an önce geçer korkuyorum yarın devam edecek diye ama bugün mutlu uyandım ilk defa bulantısız kalktım akşama kadarda çok hafif bulantı oldu ama hiç kusmadım. Kahvaltı ilk defa yaptım bugün domates salatalık peynir zeytin bir de yumurta haşladı kardeşim. Öğlende pilav ayran akşam yine zeytin ekmek yedim ve ayva çok iyi geliyor bana. Yatmadan hep ayva yedim kaç gündür. Allah yardımcımı olsun 3.aya kadar katlanacağız sanırımCanım şimdi nasılsın? Üç öğün yoğurt çorbası yiyorum çok çok az. O kadar bulanıyor ki.
Çok haklısın canım tahmin edebiliyorum, ilk hamileliğim çok bulantılıydı. Gerçekten hayatını alt üst ediyor ama geçecek, en azından biteceğini biliyoruz. Hem biz bu bebeleri çok istedik, azcık nazlarını çekicez napalımİlk zamanlar varlığını hissetmesem keşke bende şanslısın canım. İlk 3 ay bulantı vurdu mu bazılarına tam vuruyor. Mesela ben hayattan soğudum nefret ettim herşeyden tiksindim kendimden Bile canım maalesef
Evet gerçekten şimdikiler bi fena.. bu arada benimki de çok havalı yaa acayip coolŞimdiki bebelerin hepsi kurtlu resmen. Yerlerinde durmuyorlar. Hep vitaminler folik asitlerden böyle oldularannem der arada ben seni böyle bir köşeye koyardım hiç kıpırdamadan bakardın diye torun beni maf etti diyor
Benim efe diye 1 tanıdığım oldu , o da unide arkadasimin sevgilisiydi ay bir havalı bir havalıydi yani. O yüzden genelleme yapamıyorum efe lerle ilgili. Öyle bir anlattın ki yani insansın efe doğurması geliyor( içimden geçen hep kız benim bu arada)
Bu arada erkek anasiyim diyenler ilerde çok fena kaynana oluyormuş
Denedim canım hemde 8 mg verdi doktorum bu en güçlü bulantı ilacı normalde kemoterapi gören hastalara veriliyor bulantılarını engellemek için babamda da kullanmıştık hastauken. Hiç bir etkisi faydası olmadı bana bıraktım zoferi onu serum takılırken içine koyuyorlardı serumun öyle rahatlıyordum ama hap olarak hiç etki etmedi ben de hep bulantı ve kusmam devam etti canım maalesefZofer i denediniz mi en etkilisi o diyorlar bulantı için
Evet serumda daha etkiliymiş allah yardımcın olsunDenedim canım hemde 8 mg verdi doktorum bu en güçlü bulantı ilacı normalde kemoterapi gören hastalara veriliyor bulantılarını engellemek için babamda da kullanmıştık hastauken. Hiç bir etkisi faydası olmadı bana bıraktım zoferi onu serum takılırken içine koyuyorlardı serumun öyle rahatlıyordum ama hap olarak hiç etki etmedi ben de hep bulantı ve kusmam devam etti canım maalesef
Hem çok bilmişler hemde çok afacanlar.Evet gerçekten şimdikiler bi fena.. bu arada benimki de çok havalı yaa acayip coolben öyle kendimle dalga geçerim hep ya erkek anasıyım diye hep öyle tripleri vardır ya kaynanaların.. bana da kızım olacak gibi geliyor, hayırlısı
Ay zorluğu yok hiçbişeyin de turşu suyu da çok sıradan olduBana ekşi, tuzlu demeyin yaaaaekşinin adı geçince salyalarım akıyor resmen
Ya artık hersey bulunuyor İnternet amcaya soruyorsun hooop bilmemkac saat sonra kapında. Zorluğu yok yani
Afiyet olsun canım valla bulantı olunca yeterki vücuda besin girsin parasına falan bakmaz insanValla hergün ayva yiyorum özellikle yatmadan önce mideme iyi geliyordu şükür biraz pahalıya geliyor 4 tanesi 145 lira 4 tane 2 günde bitiyor zaten. Ben yiyince kzıımda istiyor doğal olaraksağlığım daha önemli valla kendimi iyi hissediyorsam onu yerim. Zaten ayvadan başka bişeyle beslenmedim bi zeytinle şu ilk 3 ay dolsun inşallah sonrasında rahat edeceğiz canım bu arada kızımda da hamileyken canım turşu çekmişti sulu sulu ohhh ağzım sulandı söylerken bile
Şimdi canım sen gel benim suan bulunduğum yereAy zorluğu yok hiçbişeyin de turşu suyu da çok sıradan oldu
Doktorum direkt prilam verdi onu da bi sorayımZofer i denediniz mi en etkilisi o diyorlar bulantı için
Kız sıradan deyince aklıma geldim bi kankim yeni koltuk takımı aşermiştiAy zorluğu yok hiçbişeyin de turşu suyu da çok sıradan oldu
Bende tatil mi aşersem acabaKız sıradan deyince aklıma geldim bi kankim yeni koltuk takımı aşermişti
İnsallah geçmiştir canım ve birdaha gelmez sürekli olması ve tetikte olmak çok kötü umarım benim de yakın zamanda geçer daha serumluk seviyeye gelmedim ama hayat kalitemde ciddi düşüş var hakkımızda hayırlısı elbet geçecek. Yumurta et süt yiyemiyorum ona üzülüyorumBugün kendimi biraz iyi hissettim ben çorbada içemiyordum gün aşırı serum taktırdım hep. Hiç bir bulantı ilacı fayda etmedi bana sürekli hasta gibiydim. 7.haftanın ortalarında resmen tavan yaptı bulantılarım şuan 10+3 bu güne kadar hep yediğimi çıkardım yiyemediğim bile çıkıyordu su hiç içmedim sudan tiksindim bugün ayran içtim ilaçlarımı ayranla içtim hep. Çok kötü durum seni en iyi ben anlarım herhalde 2 günüm de hastanede kalmıştım. Allahım bir an önce geçer korkuyorum yarın devam edecek diye ama bugün mutlu uyandım ilk defa bulantısız kalktım akşama kadarda çok hafif bulantı oldu ama hiç kusmadım. Kahvaltı ilk defa yaptım bugün domates salatalık peynir zeytin bir de yumurta haşladı kardeşim. Öğlende pilav ayran akşam yine zeytin ekmek yedim ve ayva çok iyi geliyor bana. Yatmadan hep ayva yedim kaç gündür. Allah yardımcımı olsun 3.aya kadar katlanacağız sanırım3 hafta da 2 kg da vermişimmcanım
Çoğunluk kız istiyor sanki grupta öyle geldi banaHem çok bilmişler hemde çok afacanlar.
Çok kaynanalıga kaptırma kendini vay gelinin haline
Ya ben hep iki kızım olsun istedim. 1 kızım var ama gönlümden geçen ikincisi de kız. Tabi kısmet orası da , kız bebek bakmayı biliyorum ya belki de ondandır. Birde bizim sülalede erkek yokerkek bebek nasil bakılır hiç bilmiyorum ve hiç görmedim
Neler yapmadım canım kapıya çıkıyorum temiz hava alayım diye hemen başım dönüyor midem bulanıyor 5 dk sürmeden ne var ne yok çıkartıyorum. Ayakta duramıyorum daha çok artıyor bulantılarım o yüzden hep yattım 3 hafta 1,5 hafta anamda kaldım o baktı 1,5 hafta kız kardeşimdeyim hala. Onlar olmasaydı mahvolmuştun ben. Kızım da ben de perişan olurduk. Su içemiyorum çyle lanet bişey. Rabbim kimseye vermesin böylesini. O yüzden bulantısı olmayanlar çok şanslı tedirgin olmayın bende de kızım da yoktu hiç bulantım ve sağlıklı ilerledi hep gebeliğim. Bazen olmuyor bazen oluyo demekki. İnşallah benim bıçak gibi kesilmiştir bugün şok mutlu ve iyiy uyandım bulantım da yoktu çok hafif bir kere oldu ve oturup dizi izleyebildim. Baş dönmesinfen yattığım yerden Tv bile izleyemiyorum. Dua edin kızlar bana bitmiş olsun bulantılarım bu gece ee bi dua benim için edin lütfenEvet serumda daha etkiliymiş allah yardımcın olsunbulantı hayat kalitesini ciddi anlamda etkiliyor nefes egzersizleri dene mutlaka temiz hava oksijen de rahatlatıyor, bi gün uyanacaksın bıçak gibi kesilecek inşallah
Ay demese miydim şimdi canın da istediŞimdi canım sen gel benim suan bulunduğum yerehayat survivor öyle yapılan turşu suyu bulmak lüks yani. Dedim cocuga limonata yapayım, iki tane pazarcı tezgahı geliyor gittim limon almaya adam dedi yok limon
Şimdi burda kargo yok, büyük market yookkkkk hadi çık işin içinden çıkabilirsen
Cidden çok zor olucak bunun farkındayım iş borç derken hep öteledik oğlumda ısrarla kardeş isteyince onu kıramadık yıllar sonra zor olucak biliyorum ama şenlik olucak evimize inşallah hayırlısı ile o günlere kavuşuruz. Ara vermeden düşünmeniz en mantıklısıYa ben cesaret edemezdim ne yalan söyleyeyim.kızım konusunda daha rahat değilim, hala emiyor bezi vs derdini anlatamıyor. Bazen geceleri uykusuzluk cekiyorum vs insan rahata çabuk alışıyor ve zora gelince bunalıyor. Ben kendimi bildiğim için rahat etmeden 2. Olsun diye düşündük birlikte büyürler oyun arkadasi olurlar.
Birde benimle kardeşim arasında 5 yaş var ama o 5 yaş bize 14 yıla mâl oldu resmen. O yüzden arası fazla olsun istemedik.
Aman aman büyük konuşmayalım sonra 50 ye gelince birde bakmışım bir supriz yumurta çıkıverir ben menopoz sanarken
Hiç birisini giyemedim canım ilk defa bugün bir tane yumurta yedim haşlanmış o da bulantım olmadığı için. Ayran içtim sende çyle yap ayran iç yoğurt yemeye çalıp ayranlı soğuk çorba var yarmayla yapılıyor o da çok iyi geliyor canım. Allah seninde yardımcın olsun inşallah benim gibi kötü olmazsın erkenden toparlarsın canımİnsallah geçmiştir canım ve birdaha gelmez sürekli olması ve tetikte olmak çok kötü umarım benim de yakın zamanda geçer daha serumluk seviyeye gelmedim ama hayat kalitemde ciddi düşüş var hakkımızda hayırlısı elbet geçecek. Yumurta et süt yiyemiyorum ona üzülüyorum