Efe ve duru için soracaktımBen de sinif ogretmeniyim. Hangi isimler?
Açıkçası rahata erdikten sonra ben cesaret edemezdim tebrik ediyorum hepiniziBen de 6 yil sonracok konusmayalim biz, ilk olanlari korkutmayalim :)
Efe isminde 2 tane ogrencim oldu simdiye kadar. Ilki cok tatliydi, tabi ortaokula gidince bambaska bi cocuga donusmus ama. Simdi de var cok yaramaz, sinifi birbirine katabilecek potansiyeldeEfe ve duru için soracaktım
Benim araya kariyer girdi. Kariyerimi biraksam mutsuz olurdum. Acikcasi kizim zor bir bebekti ancak hicbir zaman off demedim. Her seyiyle cok guzeldi ve ikinci cocuk planim hep vardi :) Allah herkese dogru zamanda nasip ediyor. En guzel plani o yapiyor...Açıkçası rahata erdikten sonra ben cesaret edemezdim tebrik ediyorum hepiniziHazir 2 yaşa geldi hop 2.cide olsun dedim. Ben rahatına düşkün insanım
@Aycoregi1 benim 10 yıl olacak kızlar
Bende bulantı hiç olmadı korkma bulantıya sebep olan şey progesteron hormonunun yükselip mide kaslarını titretmesi ama her vücutta bulantıya sebep vermiyor kiminim göğüslerine vuruyor kiminde kabızlık oluyor kiminde de aşırı halsizlik ve uyku. Her hamilelik şahsına münhasır belirti olması ya da olmaması bebeğin iyi ya da kötü olduğu anlamına gelmiyor.Kızlar bugün 6+1 olduk. Bu zamanlarda benim gibi hiç mide bulantısı olmayan var mı? Her şeyden pimpirikleniyorum daen son 5+5 te gittim ama ölçüme göre 5+2 çıktı ve kese 8 mm di, o da küçük gibi geldi bana. Kafamda deli sorular
Hahaha gururlaAramizdaki en cesur kadin
Eveeet Şubat 2013 benim oğlum. Yoldaşım, gel sarılalımAa yakın bizimkilerin yaşları Mayıs 2013 doğumlu oğlum
Tabii ki deee, Allah hak eden herkese nasip etsin..Çocuk çok güzeldir
Yaaa benim oğlum efe. Başka bir topikte de aynı soru sorulmuştu ve ben yine atlamıştımEfe isminde 2 tane ogrencim oldu simdiye kadar. Ilki cok tatliydi, tabi ortaokula gidince bambaska bi cocuga donusmus ama. Simdi de var cok yaramaz, sinifi birbirine katabilecek potansiyeldeduru hic ogrencim olmadi. Ama 2 tane arkadasimin var. Ikisi de cok sakinler, cok kibarlar
Kesinlikle öyle ama bazen kendimizi telkin etmek zor oluyorBende bulantı hiç olmadı korkma bulantıya sebep olan şey progesteron hormonunun yükselip mide kaslarını titretmesi ama her vücutta bulantıya sebep vermiyor kiminim göğüslerine vuruyor kiminde kabızlık oluyor kiminde de aşırı halsizlik ve uyku. Her hamilelik şahsına münhasır belirti olması ya da olmaması bebeğin iyi ya da kötü olduğu anlamına gelmiyor.
Korkma bişeycik olmazKesinlikle öyle ama bazen kendimizi telkin etmek zor oluyorbi de anneyiz güya işte ama hiçbişey hatırlamıyorum ben ilk hamilelikle ilgili. Zaten hiçbişey araştırmamıştım da, bilmiyordum da.. en güzeli bilmemek aslında galiba teşekkür ederim
Doğurunca dank ederKorkma bişeycik olmazben de hala hamile olduğumu idrak edemiyorum ultrasonda görünce farkındalığım artıyor
Öyle olucak gibiDoğurunca dank edervalla ben de pek bişey anlamıyorum, unutuyorum çoğu zaman. Varlığını hissettireceği zamanlara geçsek bi an önce sağlıkla...
Ekledim canimYaşım 26..ilk çocuğum..kilom 75 di.. son adetim 22 Haziran'da oldum. Başlangıcı .. Osmaniye de yaşıyorum
Hoşgeldin canmHerkese selaaaamNasipse ben de Mart annesiyim , güzel gelişmelerimizi burada paylaşırız inşallah
Geçenlerde konuşmuştuk burada bu konuyu. Ben de bazen bilmemek istiyorum. Gün gün sayıyoruz hamileliği her aşamasını biliyoruz kan tahlillerinden ultrason yorumlarına kadar uzman olduk hepimiz. Bilmesem kafam çok daha rahat olurdu herhaldeKesinlikle öyle ama bazen kendimizi telkin etmek zor oluyorbi de anneyiz güya işte ama hiçbişey hatırlamıyorum ben ilk hamilelikle ilgili. Zaten hiçbişey araştırmamıştım da, bilmiyordum da.. en güzeli bilmemek aslında galiba teşekkür ederim
Benim de canım hep ekşi şeyler istiyor bol limonlu salatalar, bol ekşili çorbalar.Bugün Karşıyaka çarşısının ara sokaklarında turşucu aradım. Sırf şımarıklığımdan şöyle acılı bir turşu suyu aldım. Çok sıradan bişey istedi canım şöyle özel bişey istesem diyorum vücutta tık yok. Turşu suyu nedir ya ne kadar sıradan bi hamileyimyazın ortasında ayva isteyen arkadaşları kıskandım şu an B beyazkelebeksiyahlale
Oh afiyetler olsun bebeğine yarasın limonlar C vitaminleriBenim de canım hep ekşi şeyler istiyor bol limonlu salatalar, bol ekşili çorbalar.Hamile kaldığımdan beri ağzıma tatlı koyamadım asla canım istemiyor ekşiye düştüm resmen
Amiiin inşallah zaten çok iştahım yok bi tek onları severek yiyorumOh afiyetler olsun bebeğine yarasın limonlar C vitaminleriBenim ekstra bir ekşi isteğim yok ama en ufak tatlı isteğim de kalmadı nerdeyse üç haftadır tatlı bişey yemedim. Hiç canım tatlı istemiyor. Normalde çok severim aslında