Aaa çok iyi geldi yorumlarınız valla ya, başta benim HCG artmadı, dış gebelik dendi vs o yüzden baştan beri bir tedirginlik var. Çok sağol kuzumBnimde 6+1 olmasi lazimken ölçümde 5+1 çıktı kese 4 mm di canim yani snnki hic de küçük degil
Bunu duyduğuma çok sevindimOğlumda hiç mide bulantım olmadı canım, bunda da arada oluyor ama öyle hayatımı zindan edecek tarzda değil
Benimde döngüm kısa 24,25 gün ultrason 6+2 benim hesabim 5+6 idi ilk kontrolde.
Döngü kısa olanlarda sanırım böyle
Aynen öyleBunlar genel sağlık testleri.. 500 bin mufuslu bir şehirde hiç mi doğum yapan yok herkes özele gidemez ki
Benim de ikinci ama benim ilkte de bu duygularim vardi.Cinsiyet konusunu ben de merak etmiyorum aslında, 2. Çocuk olduğu için mi acaba diyorum.
Tek dileğim sağlıklı, hayırlı, uzun ömürlü olsun, uslu , gazsız ,ve kolik olmasınoğlum kolik bebekti de
Ben de sinif ogretmeniyim. Hangi isimler?Evet, aramızda ilkokul öğretmeni var mı? Deneyimlerinden faydalanmak isterimbenim kızımın adı Doğa (annesi koydu) diğer adı Eylül( babası koydu) böyle sonbahar ayları geldi mi çocuk bi yaprak gibi yani bir o yana bir bu yana ama Doğa adini daha çok taşıyor. Enerjik, paylaşımcı, asiri şefkatli sevecen duygu gecisleri yavas gibi gibi... aklımda yeni bebek için birkaç isim var. İlk okul öğretmeni arkadaşımız varsa öğrencilerinden o isimlerden olanlar uzerindne genel bir yorum yaparsa çok sevinirim
Hamile kaldığımız an o tedirginlik bi yüklenio pir yüklenio daha da gitmez üstümüzdenAaa çok iyi geldi yorumlarınız valla ya, başta benim HCG artmadı, dış gebelik dendi vs o yüzden baştan beri bir tedirginlik var. Çok sağol kuzum
Hıhh aynen çok doğruHamile kaldığımız an o tedirginlik bi yüklenio pir yüklenio daha da gitmez üstümüzdenanayız biz ana
Evet canm öyle benm bulantım bı geçsin keyfini surcem inşallahİşte canım hemencecik doğum vakti gelince, bebekler azcık büyüyünce ayy keşke hamile kalsam hamileliği çok özledim diye insanın içi gidiyorinsna hamileliği özler mi ben özlemiştim çok
Yok yaa burda soylerim yakın çevreme soylemeycgm siz yabancı değilsinzAynen öyle bol bol vakit var daha. Sen bizi de merakta bırakacaksın o zaman martta öğreniriz artık kararını
Hiç sorma, o zorluklar yüzünden 9 sene sonra karar verdim anca 2 . Çocuğa sağlıkla gelsin inşallahBenim de ikinci ama benim ilkte de bu duygularim vardi.
Aman Allah im neydi o ilk 6 ayyani ne esim ne ben dogru duzgun uyuduk! Bebek rutin olusturamadi ve devaminda uykusuz gunler devam etti. 3 yasinda rahatladim. O gunleri dusununce 2.buyuk cesaret aslinda ... Annelik de babalikta cilginlik bence :)
Ya çok iyiYok yaa burda soylerim yakın çevreme soylemeycgm siz yabancı değilsinz
Pusetim geldi bu arada oğlum içine oturmaktan oyle mutlu oldu kiYa çok iyitamam canım anlaştık bize söylersin o zaman karar verdiğinizde
Ben de 6 yil sonraHiç sorma, o zorluklar yüzünden 9 sene sonra karar verdim anca 2 . Çocuğa sağlıkla gelsin inşallah
Ayy geçen annemle konuşuyorduk kardeşimle bana da hamileyken ayva istemiş canı aynı şekilde teyzem de . Kız mı olacak acaba bebişHepsiburada da var şimdi sipariş verirsen pazartesi ve ya salı gelir canım ben hergün diyorum çok iyi geliyor bana inanılmaz sabah akşam istiyor canım.
Aramizdaki en cesur kadin
Aa yakın bizimkilerin yaşları Mayıs 2013 doğumlu oğlum
Ben de 6 yil sonracok konusmayalim biz, ilk olanlari korkutmayalim :)
Çocuk çok güzeldir
EvetÇocuk çok güzeldir