2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bende iki üç kilo aldım ara ara bulantı mide yanması oldu ama kendimi zorladım biraz yedim çerez meyve ağırlıklı besleniyorum yemekleri az yiyiorum
Benim ac olunca midem huzursuz oluyor yiyerek çözüm buldum. Bi kere kustum heralde çok yemiştim o zaman ondan. çok şükür biz iyiyiz insanlar kötü geçiriyor üzülüyorum ben tadını çıkartamıyorlar.
Elim önüm sürekli dolu iki canlıyım diye diye

Yok zaten haşimatoyum normal tuz da kullanmıyorum Himalaya ve çok az kullanıyorum. Bugün Dr a gittim kal atışını duyduk ona sorduğumda ödem değil dedi işte bakalım bi
Aaa bende haşimato hastasıyım, ama ben normal billur tuz kullanıyorum, öneriniz nedir? Ayrıca lev. 25 mg kullanıyorum sizin nasıl değerleriniz?

Allah'im saglikli ve hayirli bir bebek nasip etsin. Ben gercekten cinsiyeti hic ama hic onemsemiyorum. O yuzden merak da etmiyorum. Ikili testi olayim, saglikli oldugunu duyayim daha ne isterim. Dualarim hep bu sekilde...

Isim konusunda kesinlikle tek isim daha guzel bence de. Erkek olursa eski turklerden atalardan bir isim, kiz olursa da gene guclu bir isim koymak isterim. Sizlerin dedigi isimler hep guzel gercekten... Kimse klasik yurdumun isimlerinden (Fatma, Ayse, Ali, Mehmet...) koymak istemiyor onu anladim :) Mesajlarda gordugum guzel olan bir sey de anne-babalar birlikte karar veriyor. Bu cok guzel :)

Burcu da aslan olunca tam oldu bende senin gibi dusunyrm ama söz verdim nasip olur doğarsa o zamana kadar yakın çevreme soylemeycgm
Bir de önceki düşündüğüm kız ismi bile şuan kulağıma hoş gelmiyor elimde ne kız ne de erkek ismi var yeter ki sağlıkla doğsun da 1 ay daha süre var isim koymak için

Oğlumda hiç mide bulantım olmadı canım, bunda da arada oluyor ama öyle hayatımı zindan edecek tarzda değil
Benimde döngüm kısa 24,25 gün ultrason 6+2 benim hesabim 5+6 idi ilk kontrolde.
Döngü kısa olanlarda sanırım böyle

Aynen öyle bol bol vakit var daha. Sen bizi de merakta bırakacaksın o zaman martta öğreniriz artık kararını

Cinsiyet konusunu ben de merak etmiyorum aslında, 2. Çocuk olduğu için mi acaba diyorum.
Tek dileğim sağlıklı, hayırlı, uzun ömürlü olsun, uslu , gazsız ,ve kolik olmasın oğlum kolik bebekti de

Benimde döngüm kısa 24,25 gün ultrason 6+2 benim hesabim 5+6 idi ilk kontrolde.
Döngü kısa olanlarda sanırım böyle
Yani ilişki günümü ben hatırlamıyorum ama az önce hesapladım mesela yumurtlama günüm 2 Temmuz çıkıyor. 28 gün süren birinde ise 6 Temmuz yumurtlama günü. Sat benimle aynı olan ve 28 gün döngüsü olan birine göre benim bebek 4 gün büyük çıkıyor saçma bir mantık yürütüyor olabilirim ama doktorun hesabı büyük çıkınca böyle herhalde dedim

Ben de hiç anlamıyorum bu sapmaları neyse kalp atışını duydum 3 hafta önce, salı randevum var her sey yolunda olsun yeter

Yaşım 26..ilk çocuğum..kilom 75 di.. son adetim 22 Haziran'da oldum. Başlangıcı .. Osmaniye de yaşıyorum

Bende de bu testleri sağlık ocağında yapmamı istedi doktor. Yapmadığını burada yaparız dedi. Bagkurluyuz galiba ondan

Eklentiler

• IMG20220806130012.jpg
    144,6 KB · Görüntüleme: 36
Sürekli leke oluyor . Koyu kan ve yapışkan değil ..idrar gibi iccamasirim da . Sanki yetisemeyip sıkışıp kaçırmış gibi.surekli değiştiriyorum. Olan varmı böyle.

Aaa bende haşimato hastasıyım, ama ben normal billur tuz kullanıyorum, öneriniz nedir? Ayrıca lev. 25 mg kullanıyorum sizin nasıl değerleriniz?
Ben eutrox 25 Lil kullanıyordum ama doktorum gebelik döneminde hormonlardaki değişim nedeniyle bir süre 50lik gidelim dedi. Ya en başında endokrin uzmanı glutenden uzak durmaya calis ve Himalaya tuzu kullan demişti. O şekilde yaşamak etkilerini çok çok azaltıyor aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…