2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ankara’ya mı göndeririz ? Nerde yaşıyorsun ki şuan ? Ben burda Ankara’nın belki de en küçük hastanelerinden birinde yaptırdım. Çoğu Ankaralıya söylesem bilmez hastanenin adını.
Ay yok öyle dedi ama bütün testler hastaneden çıktı yani dışarda yaptırmayım diye söylediğini düşündük Aksaray' da yaşıyorum ben Bu istediği tahliller her yerde yapılıyor ben acilde haftalık biyokimya ve hemogram yaptırıyodum Dediğiniz gibi randevu alınabilirse özelde yaptırmaya hiç gerek yok

Az kalmış ortalığın şenlenmesine tum testlerimizden hayırlı guzel sonuçlar alalim insallah

Ayy ne kadar çok Asya var yerimm sağlıkla gelsinler inşallah

Kızlar bugün 6+1 olduk. Bu zamanlarda benim gibi hiç mide bulantısı olmayan var mı? Her şeyden pimpirikleniyorum da en son 5+5 te gittim ama ölçüme göre 5+2 çıktı ve kese 8 mm di, o da küçük gibi geldi bana. Kafamda deli sorular

Benimde usgde haftasına göre büyük çıktı canım etken döllendik o zaman bşz benimde 10+3 çok şükür

Canım kiminin 8 den sonra başlıyor kiminin hiç olmuyor için için bulanıyor bitiyor. Benim keseye uyumluydu haftam tam 5+4 de başladı. Değişebilir :)

Canım kiminin 8 den sonra başlıyor kiminin hiç olmuyor için için bulanıyor bitiyor. Benim keseye uyumluydu haftam tam 5+4 de başladı. Değişebilir :)
Sürekli hasta gibi halsiz hissediyorum ama öyle tiksinme öğürme falan hiç olmadı. Tabii bu iyi bişey ama her şeyden korkar olduk işte

Pek içinde deniz olan isim de düşünmüyoruz aslında canım. Doğrudan özel isim nehir göl isimleri gibi olursa onu istiyoruz. Göksu nehri var mesela. Ya da tuna nehri Hazar denizi gibi
İşiniz çok kolay o zaman Google Türkiyede göller nehirler yazarsaniz hepsi elinizde özendim şimdi yaa

Benim de göğüs damarları daha şiş ve belirgin dışarıdan fark ediliyor canım

Bunlar genel sağlık testleri.. 500 bin mufuslu bir şehirde hiç mi doğum yapan yok herkes özele gidemez ki

Naçizane tavsiyem ismi bulduktan sonra etrafınıza söylemeyin sonra isimle ilgili yorumlardan dolayı isimden soguyorsunuz. Biz 7 aylikken bulmuştuk ismi ve kimseye söylemedik
Aslında ben de söylemek istemiyordum ama özellikle sorulunca dayanamadım söyledim zaten daha çok zaman var kararlar değişebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…