2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Tünaydın canlar şöyle bir sohbetlerineze okudumda herkese doktor ek vitamin vermiş bana hiçbirşey vermedi folika iyot verdi o kadar
Bana da ilk 3 ay tahlillerim de normal çıktığı için folik asit dışında hiç bir şey vermiyorum multivitaminleri 3 aydan sonra vericem demişti,çoklu vitamin takviyeler ilk aylarda sevdiğimiz bir şey değildir dedi bilemiyorum her doktorun görüşü farklı .

Evet yakın çevrenize söylememenz lazımmis. Ablam oğluma Leon adıni verecgmi duyunca kedi aldı adını Leo koydu
Ya Leon çok güzel isim ben çok beğendimKardeşler böyle oluyor ben de ablama bunu yapabilirdim aslında olumsuz yorumdan ziyade koyacağım ismi başkası da almasın diye söylememek isterim ben. Yoksa olumsuz yorumların beni isimden soğutacağını hiç sanmıyorum

6+3 hiç mide bulantım yok canım 5+5te kese 10 mm’di. Doktor normal haftasıyla uyumlu dedi. 8 mm normal bence. Sonraki randevun ne zaman

Benimde usgde haftasına göre büyük çıktı canım etken döllendik o zaman bşz benimde 10+3 çok şükür
Adet döngün kaç gündü canım.Kısa mıydı acaba Ben tam 5+0 da gittim 5+5le uyumlu dedi. Sanıyorum adet döngüm 24 gün olduğu için yumurtlama tarihi de erken diye düşündüm fark oradan geliyor olabilir mi acaba? Ben de hep merak ediyordum

Aslında benim geç döllenmeydi. ya açığı kapattı da bebiş büyüdü o zamana yada bu yediklerim boşa gitmiyor
Vall ben hiç bişi giyemedim kilo bile verdim Ama yine de önden gitti zaten ben anlamıştım reglimden önce gebe kaldığımı canım.

Sanmıyorum canım benim adet döngüm 28 hiç şaşırmaz günü gününde olurum ben ve hep yoğun olurum ama son adetim benim hem diğerlerine göre az sürdü hem de yoğunluğu yoktu. Ben reglime 12 gün kala öğrendim belirtilerim de son reglimden 1 hafta sonra başladı reglimden önce olduğunu o zaman anladım zaten.

Yaa üstüne mi görmüşsün acaba. O zaman erken değil bi önceki döngüde geç döllenme olmuşsun sen

Siz çok kötü geçiriyorsunuz ya okuyorum valla üzülüyorum ben 4 kilo aldım 2 ayda desem dayak yerim burda. Abarttım ben de gerçi
Bende iki üç kilo aldım ara ara bulantı mide yanması oldu ama kendimi zorladım biraz yedim çerez meyve ağırlıklı besleniyorum yemekleri az yiyiorum

Siz çok kötü geçiriyorsunuz ya okuyorum valla üzülüyorum ben 4 kilo aldım 2 ayda desem dayak yerim burda. Abarttım ben de gerçi
Evet canım Covit oldum ben 3 hafta oldu onunla birlikte bulantılarım başladı afedersiniz balgam oluştu sürekli bulantıma sebep oldu önce hergün serum takıldı 1 hafta sınra gün aşırısı serumla beslendim ama bugün güzeldi kahvaltı yaptım yumurta haşladı kız kardeşim zeytinle yedim domates peynir bildiğin ilk defa doyurdum karnımı kusmadım bulantım da olmadı inşallah bitmiştir birdaha da olmam çok dikkatli olun kızlar Covit olmamaya çalışın kendinizi koruyun ben hastaneden çıkamadım hepiniz okudunuz yazdıklarımı o yüzden eşiniz dahi covit olsa uzak durun ve hep maske takın ben 2,5 sene olmamıştım ilk defa oldum ablam temaslıydı o oldu 2 gün sonra beb oldum normalde sağlıkçıyım onca hastanın içinde bile covit olmamıştım ama gebelikteyken bağışıklığımız düşüyor ve savunma mekanizmamız eskisi gibi olmuyor. İnşallah kimse olmaz kızlar

Yaa üstüne mi görmüşsün acaba. O zaman erken değil bi önceki döngüde geç döllenme olmuşsun sen
Olabilir canım ama reglimden önce oldum hayatım. Hiç beklemiyordum ve tüp bebek muayenesine gitmiştik tekrar bayramdan sonea yine tüp bebek yaptıracaktık Kısmet işte olacağı varmış canım çok şükür

Bnimde 6+1 olmasi lazimken ölçümde 5+1 çıktı kese 4 mm di canim yani snnki hic de küçük degil

Mantıklı aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…