2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ankara’ya mı göndeririz ? Nerde yaşıyorsun ki şuan ? Ben burda Ankara’nın belki de en küçük hastanelerinden birinde yaptırdım. Çoğu Ankaralıya söylesem bilmez hastanenin adını.
Ay yok öyle dedi ama bütün testler hastaneden çıktı yani dışarda yaptırmayım diye söylediğini düşündük 🤦 Aksaray' da yaşıyorum ben ☺️ Bu istediği tahliller her yerde yapılıyor ben acilde haftalık biyokimya ve hemogram yaptırıyodum ☺️ Dediğiniz gibi randevu alınabilirse özelde yaptırmaya hiç gerek yok

Benim aslında bugün 9+4 olması gerekiyor ama ultrasonda 6 gün büyük çıkıyor. 10+3 gibi şuan. 2 hafta sonra kontrolüm var 12. Hafta olucak. Ikili test için de gidicem hem baş boyun bir şeylerine de bakiliyormus. Uygun pozisyondaysa 12. Haftada öğrenen oluyormuş bakalim 🤗
Az kalmış ortalığın şenlenmesine😇🥰 tum testlerimizden hayırlı guzel sonuçlar alalim insallah🤲

Ben de eskiden bu tarafa Kuzey ismini seviyordum.Eşimde dedim direk tamam dedi Ege ve yiğit de güzel isim ama Türkçe karakter olsun istemiyorum. Kız ismi de eva mira ılgın Eylül hoşuma gidiyor. Eşim Asya olsun dedi önceden çok hoşuma giderdi ama etrafındakiler de aa evet çok güzel diyince vazgeçtim.
Ayy ne kadar çok Asya var yerimm sağlıkla gelsinler inşallah❤️

Kızlar bugün 6+1 olduk. Bu zamanlarda benim gibi hiç mide bulantısı olmayan var mı? Her şeyden pimpirikleniyorum da 🙈 en son 5+5 te gittim ama ölçüme göre 5+2 çıktı ve kese 8 mm di, o da küçük gibi geldi bana. Kafamda deli sorular 🙈

Benim aslında bugün 9+4 olması gerekiyor ama ultrasonda 6 gün büyük çıkıyor. 10+3 gibi şuan. 2 hafta sonra kontrolüm var 12. Hafta olucak. Ikili test için de gidicem hem baş boyun bir şeylerine de bakiliyormus. Uygun pozisyondaysa 12. Haftada öğrenen oluyormuş bakalim 🤗
Benimde usgde haftasına göre büyük çıktı canım etken döllendik o zaman bşz benimde 10+3 çok şükür 🙏

Kızlar bugün 6+1 olduk. Bu zamanlarda benim gibi hiç mide bulantısı olmayan var mı? Her şeyden pimpirikleniyorum da 🙈 en son 5+5 te gittim ama ölçüme göre 5+2 çıktı ve kese 8 mm di, o da küçük gibi geldi bana. Kafamda deli sorular 🙈
Canım kiminin 8 den sonra başlıyor kiminin hiç olmuyor için için bulanıyor bitiyor. Benim keseye uyumluydu haftam tam 5+4 de başladı. Değişebilir :)

Canım kiminin 8 den sonra başlıyor kiminin hiç olmuyor için için bulanıyor bitiyor. Benim keseye uyumluydu haftam tam 5+4 de başladı. Değişebilir :)
Sürekli hasta gibi halsiz hissediyorum ama öyle tiksinme öğürme falan hiç olmadı. Tabii bu iyi bişey ama her şeyden korkar olduk işte ☺️

Pek içinde deniz olan isim de düşünmüyoruz aslında canım. Doğrudan özel isim nehir göl isimleri gibi olursa onu istiyoruz. Göksu nehri var mesela. Ya da tuna nehri Hazar denizi gibi 🥰
İşiniz çok kolay o zaman Google Türkiyede göller nehirler yazarsaniz hepsi elinizde ❤️😍 özendim şimdi yaa

Kızlar bende göbekte çizgi falan yok ne aşağıda ne yukarıda göbeğim de çıktı biraz ama yok kızımda da olmadı hatırlamıyorım olduğunu tüylenme olmuştı biraz ama doğumdan sonra epilasyon yaptırmıştım bitmişti sanki yine hafif tüylenme oldu hayır normalde de tüylü kıllı değilim ama göbekte hafif oluyor rahatsız oluyorum bende. Ama çizgi hiç oluşmadı. Göğüslerimdekş damarlar çok belirgin oldu sizinde öyle mi kızlar. Bildiğin turkuaz gibi koca koca oldular.
Benim de göğüs damarları daha şiş ve belirgin dışarıdan fark ediliyor canım

Ay yok öyle dedi ama bütün testler hastaneden çıktı yani dışarda yaptırmayım diye söylediğini düşündük 🤦 Aksaray' da yaşıyorum ben ☺️ Bu istediği tahliller her yerde yapılıyor ben acilde haftalık biyokimya ve hemogram yaptırıyodum ☺️ Dediğiniz gibi randevu alınabilirse özelde yaptırmaya hiç gerek yok
Bunlar genel sağlık testleri.. 500 bin mufuslu bir şehirde hiç mi doğum yapan yok herkes özele gidemez ki 😌

Naçizane tavsiyem ismi bulduktan sonra etrafınıza söylemeyin sonra isimle ilgili yorumlardan dolayı isimden soguyorsunuz. Biz 7 aylikken bulmuştuk ismi ve kimseye söylemedik
Aslında ben de söylemek istemiyordum ama özellikle sorulunca dayanamadım söyledim🥰 zaten daha çok zaman var kararlar değişebilir

X