2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Yeşil elma çok iyi gidiyordu ama son durumda onu görünce ondan da tiksinir oldum . Dolabı açamıyorum yeşil bir şey göreceğim diye. Doktorum da mesaj atmış bol bol iyi yıkanmış yeşillik ye diye 😅Ayva istiyor canım ayvayı sipariş eden arkadaşımız nerden sipariş etmişti 😌
Hepsiburada da var şimdi sipariş verirsen pazartesi ve ya salı gelir canım ben hergün diyorum çok iyi geliyor bana inanılmaz sabah akşam istiyor canım.

Benim tuhaf şeyler yok çok şükür 😄 sadece kıymadan aşırı tiksiniyorum.
Normalde et pek tüketmem vejeteryan bir anne ile büyüdüm alışkanlığım da yok evlendikten sonra eşim et tükettiği için sürekli etli yemek yaptım onunla alıştım ete. Ama şimdi hergün et istiyor canım sürekli et yiyorum. Eşim bugün ne hazırlayım kahvaltıya dedi canım bir şey istemiyor adana dürüm yemeye mi gitsek dedim. 1 aydır eşime aslen urfalı olmadığıma ikna etmeye çalışıyorum.

Kız kesin Asya erkeğe net değil Çınar iyi gbi geldi bakalım:)
Benim kızımın adı Asya onun en yakın arkadaşının adı da Asya aynı sınıftakr ve tanıdığım gördüğüm bütün asyalarda ağır başlı uslu saygılı hanım hanım oluyorlar sınıfın en uslu kızları bizim Asya’lar öğretmenleri de öyle söylüyor hep. Uyum sağlayan çocuklar oluyorlar inşşlah sana da şans getirir Asya canım🧿💜

Bende bugün kontrole gitmiştim canım doktor torch testi yaptırmamışsın dedi 2 tane kimyasalım olduğu için yaptırmalısın dedi bende kimse bilgilendirmedi yaptır denseydi yaptırırdım dedim yani niye zamanında söylenmez anlamıyorumki. Dediğin gibi doktordan doktora farkediyor galiba 😌🤦‍♀️
Benimde bir kimyasalım var ama yapmadım gerek yok dedi bugünde sen neyapıcaksın peki

Kızlar bunlarda benim sonuçlarım ama doktorum herkesten istediği tahlilleri mi istedi bilmiyorum 7. Haftada yapıldı ☺️ Bide benim kanser geçmişim olduğu için belkide farklı olabilir çok bir bilgim yok sadece sonuçlara baktım özelde bu arada 😅 Şuraya 1080 lira dediler bize çok fazla geldi 😅
Evet bunları bana da istediler tam kan sayımı,idrar hepatitler, tünelle,toxoplzma vs ekstra d vb12 vs vitaminleri istiyorlar. Özelde böyle fiyatlar aşağı yukarı ama devlette ücretsiz bakıyorlardı bu testlere. Ama orda da randevu vs almak zor olabilir.

Kızla bu gebelik rutin testlerini sağlık ocağı veya devlet hastanesi yapıyot mu vitamin bakımı toxo, vdrl falan dün hastane bana 1800 dedi açıkcası vermek istemiyorum :KK43:
Aynen yapıyor canım ben doktor araştırmasındayken devlette ne olur ne olmaz diye randevu almıştım. Bana bunların hepsini yaptılar. Özel gittiğim yer de ekstra d vitamini ile bi kaç şey istedi bana göre biraz fanteziye kaçtı 2 tüp kan aldı 1600 ya da 1800 gibi bir şey verdim muayene ücreti dahil. Bunları da yaptırsam heralde 3 binden aşağı çıkamazdım.

Bende bugün kontrole gitmiştim canım doktor torch testi yaptırmamışsın dedi 2 tane kimyasalım olduğu için yaptırmalısın dedi bende kimse bilgilendirmedi yaptır denseydi yaptırırdım dedim yani niye zamanında söylenmez anlamıyorumki. Dediğin gibi doktordan doktora farkediyor galiba 😌🤦‍♀️
Torch testi nedir canım benim de 2 kimyasalım var hiç duymadım bu testi

Benimde bir kimyasalım var ama yapmadım gerek yok dedi bugünde sen neyapıcaksın peki
Valla canım önceki doktor gerek görmedi galiba ama bu doktor yaptırmalısın dedi. Randevum var 12 sinde araştırma hastanesinde orda yaparlar diye düşünüyorum söyleyeceğim toksoplazma baktırmak istiyorum diye

Eklentiler

• IMG_20220806_133739.jpg
    IMG_20220806_133739.jpg
    76,1 KB · Görüntüleme: 39
Ben şuan şok göbeğinin altında kahve çizgi var 😱 özel bölgemden yukarı doğru bu ne demek kızlar cinsiyeti ne oluyordu gerçek mi boyle bir sey🙄
Intte baktimda hormonal degisikliklarden kaynakli kiminin yüzünde kiminin karninda koyuluk olurmuş. Hatirladigima göre ablamin h3m yüzü hem karnı kiz cocugunda lekeli cizikliydi. Oglunda oyle leke hatirlamadim. Kismetimizde hayırlısı ne ise o olsun . 🤍😀 cinsiyetler belli olunca aklimizda olsun cizgi alttami ustte mi yazalim sonrakilere fikir olur 😅

Aynen yapıyor canım ben doktor araştırmasındayken devlette ne olur ne olmaz diye randevu almıştım. Bana bunların hepsini yaptılar. Özel gittiğim yer de ekstra d vitamini ile bi kaç şey istedi bana göre biraz fanteziye kaçtı 2 tüp kan aldı 1600 ya da 1800 gibi bir şey verdim muayene ücreti dahil. Bunları da yaptırsam heralde 3 binden aşağı çıkamazdım.
Asla çıkmazdın valla fiyatlar çok uçuk. Muayne ücreti hariç bende vermek istemiyorum

Intte baktimda hormonal degisikliklarden kaynakli kiminin yüzünde kiminin karninda koyuluk olurmuş. Hatirladigima göre ablamin h3m yüzü hem karnı kiz cocugunda lekeli cizikliydi. Oglunda oyle leke hatirlamadim. Kismetimizde hayırlısı ne ise o olsun . 🤍😀 cinsiyetler belli olunca aklimizda olsun cizgi alttami ustte mi yazalim sonrakilere fikir olur 😅
Benim altta hafif belirginleşmiş ama dikkatli bakmazsan göremezsin çizgiyi 😁

Benim kızımın adı Asya onun en yakın arkadaşının adı da Asya aynı sınıftakr ve tanıdığım gördüğüm bütün asyalarda ağır başlı uslu saygılı hanım hanım oluyorlar sınıfın en uslu kızları bizim Asya’lar öğretmenleri de öyle söylüyor hep. Uyum sağlayan çocuklar oluyorlar inşşlah sana da şans getirir Asya canım🧿💜
Öyle mi inşallah canım:)) hadi bakalım :)

Tünaydın canlar ☺️ şöyle bir sohbetlerineze okudumda herkese doktor ek vitamin vermiş bana hiçbirşey vermedi folika iyot verdi o kadar

Evet bunları bana da istediler tam kan sayımı,idrar hepatitler, tünelle,toxoplzma vs ekstra d vb12 vs vitaminleri istiyorlar. Özelde böyle fiyatlar aşağı yukarı ama devlette ücretsiz bakıyorlardı bu testlere. Ama orda da randevu vs almak zor olabilir.
Ben doktoruma söyledim aslında devlette ve ya sağlık ocağında da yaptırabilirim diye ama bana dedi ki bazı tahlilleri Ankara'ya göndercez sonuç bir kaç güne çıkar başka yerler yapmaz dedi 🤦 Sonuçlar 2 saat sonra çıktı bir baktım hepsi de her yerde yapılan testler eşimde bir daha gitmek istemedi 😅 800 lira ödedik ama değmez bence

Tünaydın canlar ☺️ şöyle bir sohbetlerineze okudumda herkese doktor ek vitamin vermiş bana hiçbirşey vermedi folika iyot verdi o kadar
Tünaydın canım, bana da ek bir şey vermedi d vitaminim düşük diye d vitamini verdi bi tek . Demirim de düşük hatta biraz ama 3 Aysan sonra zaten kullanacaksın mide bulantısı yapar ek bir şey kullanma yeterli olur dedi.

X