2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canım ben hastaneye gittiğim için ilk tahlillerim orada yapılmıştı. Ama acil olanlara bakıyorum dedi doktor tiroidle kan pıhtılaşmasıyla ilgili olanlara vs bakıldı. İdrar tahlili yapıldı. Daha sonra aile hekimliğine giderek ayrıntılı kan tahlili istememi söyledi. Gebeyim dersen onlar biliyor neye bakılacağını dedi. Aile hekimliği de toxo rubella falan hepsine bakmışlar. Ayrıntılı baya. Ama bende de progesteron yok mesela. Progesteron ne için isteniyor ? Ya da doktora desem bakılması gerekir mi diye işini öğretmeye kalkmış gibi mi olurum bilemedim. Burada herkes baktırmış sanıyorum
Gebeliğini ilk öğrendiğimde progesteron bakılmıştı, sonra yeni gittiğim doktor onu hiç istemedi. Hatta ben düştüğünü söyledim. Progesteron gebelikte sürekli yükselen bir değer değildir, biz onu baz almayız, hiç o değere bakmaya gerek yok demişti

Öyle yapayım canım. Pazartesi gidicem. Senden istedimi? Benden kalp atımından sonra istedi
Benim pazartesi kontrolüm var geçen hafta doktorum demişti sağlık ocağında tahlillerini yaptırıp kontrole gel diye. O yüzden bu perşembe sağlık ocağında tahlil yaptırdım. Kalp atışı duyunca da gebelik kaydı yapıyorlarmış tekrar gelmememi söylediler. Pazartesi kalp duyarsam inşallah bi ara gidip söylerim onu da ☺️

Bence de iyi yapmışsın insan ismimin özelliklerini taşır derler. O yüzden çok dikkat etmek gerekli isim verirken çocuklarımıza
Evet, aramızda ilkokul öğretmeni var mı? Deneyimlerinden faydalanmak isterim 😁 benim kızımın adı Doğa (annesi koydu) diğer adı Eylül( babası koydu) böyle sonbahar ayları geldi mi çocuk bi yaprak gibi yani bir o yana bir bu yana 🤣🤣 ama Doğa adini daha çok taşıyor. Enerjik, paylaşımcı, asiri şefkatli sevecen duygu gecisleri yavas gibi gibi... aklımda yeni bebek için birkaç isim var. İlk okul öğretmeni arkadaşımız varsa öğrencilerinden o isimlerden olanlar uzerindne genel bir yorum yaparsa çok sevinirim 😊🥰

Çizgi ne zaman oluşmaya başlıyor ben de merak ettim gerçekten. Etrafımda o kadar hamile oldu hiç göbeklerine bakmamışım ilk defa duydum çizgi oluştuğunu da 😀
Kız zaten ac bakayım karnına bakayım denmez ki 🤣🤣🤣 anca denizde vs görebiliriz 🤣 benim daha oluşmadı, ama sanırım oluşan oluşmaya başlayan arkadaşlar var 🥰

Kızlar bende göbekte çizgi falan yok ne aşağıda ne yukarıda göbeğim de çıktı biraz ama yok kızımda da olmadı hatırlamıyorım olduğunu tüylenme olmuştı biraz ama doğumdan sonra epilasyon yaptırmıştım bitmişti sanki yine hafif tüylenme oldu hayır normalde de tüylü kıllı değilim ama göbekte hafif oluyor rahatsız oluyorum bende. Ama çizgi hiç oluşmadı. Göğüslerimdekş damarlar çok belirgin oldu sizinde öyle mi kızlar. Bildiğin turkuaz gibi koca koca oldular.
Aaa ilk defa çevremde gebelikte göbekte çizgi çıkmayan birini duydum 🙄 ne diyor bilim , bir seyin evrenselligini ispatlamak için bin tane örnek bulmana gerek yok, 1 tane uymayan bulman yeterli diye 😁 tez çürüdü mu şimdi bizim 🙄 belki çizgi yoksa kızdır öyle düşünüp motive edelim kendimizi. Yok canm benim o kadar damarlar belli değil. Emziriyorum ya ben , emzirme arasını açınca hafif damarlar sertleşiyor belli oluyor da sizin kadar değil yani

X