2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Hanedan annesi olacaksın işte kasıla kasıla oturursun evde 😂😂😂 Benim eşim de diyor ki oğlunun adını ozay koyacakmış. Anlamı ne dedim kulağa da havalı geliyor. Avatar çizgi filminde ateş kralının adıymış 🙄 olur dedim ozay olsun 😂
Ahhahha hiç güleceğim yoktu ya 🤣🤣ki, ozay havalı geliyor kulağa 😊
Yaaa sorma hanedan annesi olarak kasila kasila oturayim da sonra saltanatim çabuk bitsin dimi 🤣🤣 🤣

Hamilelik çizgisi dedin de aklıma geldi, kix bebekte göbek deliği altından aşağı kadar, erkek bebekte hem göbek deliği üstünde hem altında diyorlar doğru mu 🙄 bilgin var mı?
Benim boydan boya idi canım bilmiyorum bir ilgisi olabilir mi hem de ilginç olan genellikle gebeliğin son aylarında çıkarmış normalde bu çizgi ama oğluma hamile ilken ilk belirtim bu gebelik çizgisiydi benim 😁Hatta eşimi gece uyandırmıştım benim karnımda bir çizgi mi var ben mi uyduruyorum diye ertesi gün idrarda ve kanda da pozitifi görmüştüm 🤣

Eğer sadece alttaysa kız, göbek deliği hem üstünde hem altındaysa erkek diyorlar. Benim kziimda sadece alttaydi. Şimdi bakıyorum daha oluşmamış ve inşallah tek altta olur 🙈
Ben de tek altta istiyorum hadi bakalım 🥰 kız olursa ismim hazır erkekte isim bile düşünemiyorum. Çok şartlandım kız diye 🥰

Kızlar bu arada benim 2 gün içerisinde mide bulantım ve halsizliğim kayboldu endişelenmeli miyim bilmiyorum prilam da içmedim dün akşam üzerinden beri gayet iyiyim ama bir yandan da içimi bir korku kapladı 5. Haftadan beri bulantılar ve halsizlikle mücadele ettim .Doktoruma da yazmıştım o hep 6 ile 8 arası pik yapar 9. Haftalarda rahatlar geneli demişti .Şuan da rahatladığıma sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum var mı bu tarz bir süreç yaşayan,doktorum randevumu pazartesi ye çekti şimdilik gidip bakmadan içim rahat etmeyecek bana da dua edin olur mu ters bir durum yoktur inşallah 🙏🏻

Ben şuan şok göbeğinin altında kahve çizgi var 😱 özel bölgemden yukarı doğru bu ne demek kızlar cinsiyeti ne oluyordu gerçek mi boyle bir sey🙄
🤣🤣🤣 eğer çizgi göbek deliği üzerinden yukarı doğru devam ederse erkek göbek deliğine kadar olursa kız 😁 haydi bakalım sizin anlattığınıza göre kız duruyor 😊 ben tahminlere başlayayım 😁

Evet standart bişey olmaması çok ilginç.. d vitamini de bakmadılar aynen. Ben zaten damla kullanıyorum ama
Canım ben bunun nedenini şöyle düşünüyorum, bazı sağlık ocaklarında tahlil makineleri var hemen ordan kendileri bakıyorlar. Makinesi olmayan teste bakamiyorlar. Mesela benim sağlık ocagim tahlilleri devlet hastanesine gönderiyor o yüzden idrar tahlili de alıyor devlet hastanesindeki tüm tahlilleri isteyebiliyor.

Kızlar bu arada benim 2 gün içerisinde mide bulantım ve halsizliğim kayboldu endişelenmeli miyim bilmiyorum prilam da içmedim dün akşam üzerinden beri gayet iyiyim ama bir yandan da içimi bir korku kapladı 5. Haftadan beri bulantılar ve halsizlikle mücadele ettim .Doktoruma da yazmıştım o hep 6 ile 8 arası pik yapar 9. Haftalarda rahatlar geneli demişti .Şuan da rahatladığıma sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum var mı bu tarz bir süreç yaşayan,doktorum randevumu pazartesi ye çekti şimdilik gidip bakmadan içim rahat etmeyecek bana da dua edin olur mu ters bir durum yoktur inşallah 🙏🏻
Ne guzel canım geçmiş çok sevindim rahat edeceğin günler geldi sonunda 🎈

Evet, aramızda ilkokul öğretmeni var mı? Deneyimlerinden faydalanmak isterim 😁 benim kızımın adı Doğa (annesi koydu) diğer adı Eylül( babası koydu) böyle sonbahar ayları geldi mi çocuk bi yaprak gibi yani bir o yana bir bu yana 🤣🤣 ama Doğa adini daha çok taşıyor. Enerjik, paylaşımcı, asiri şefkatli sevecen duygu gecisleri yavas gibi gibi... aklımda yeni bebek için birkaç isim var. İlk okul öğretmeni arkadaşımız varsa öğrencilerinden o isimlerden olanlar uzerindne genel bir yorum yaparsa çok sevinirim 😊🥰
Ya da isimleri koyma zamanımız geldğinde çevresinde aynı isimlere sahip olan çocukların yapılarını sorarız birbirimize 😅

Canım ben sanırım 10+3 oldum bugün ya 2 ya 3 sanırım ve bugün bulantım o kadar hafif ki yok gibi diyebilirim. Korkmadım ama geçende de böyle gitti bir gün geri gelmişti. İnşallah komple gider 3 haftador yatıyorum beb kardeşimde annemde. Onlar bana bakıyor bulantılarımdan dolayı bugün yok hem de ilaç almadan dediğin gibi. Bulantıyla uyanırdım bugün mutlu uyandım inşallah bitmiştir canım

Benim doktorumun özel kliniği var. Orada yapılacak. Torch için (toxo, rubella, cmv) 300 TL dediler. Diğer tahlillerin hepsini sağlık ocağında yaptırdım zaten
Canım bende gidip listeyi vericem yapılanları sağlık ocağında olmayanlaro hastanede yaptırcam artık yapacak bir şey yok.🙈 sana iyi fiyat vermişler

Bence normal benim hiç kusma gibi şeylerim olmadı. Bendeki anormallik daha fena yiyecekten ziyada renkten tiksiniyorum 😅arkadaşım hediye aldı dün bana rengi yeşilimsi maviydi paketi açınca kusacak gibi oldum yüzüm ekşidi fl. Bu ne zaman geçecek bilmiyorum 🤨

Canım ben bunun nedenini şöyle düşünüyorum, bazı sağlık ocaklarında tahlil makineleri var hemen ordan kendileri bakıyorlar. Makinesi olmayan teste bakamiyorlar. Mesela benim sağlık ocagim tahlilleri devlet hastanesine gönderiyor o yüzden idrar tahlili de alıyor devlet hastanesindeki tüm tahlilleri isteyebiliyor.
Burdaki bütün sağlık ocakları tahlilleri halk sağlığı laboratuvarına gönderiyor. Evet tabii onunla alakalı olabilir

Canım ben sanırım 10+3 oldum bugün ya 2 ya 3 sanırım ve bugün bulantım o kadar hafif ki yok gibi diyebilirim. Korkmadım ama geçende de böyle gitti bir gün geri gelmişti. İnşallah komple gider 3 haftador yatıyorum beb kardeşimde annemde. Onlar bana bakıyor bulantılarımdan dolayı bugün yok hem de ilaç almadan dediğin gibi. Bulantıyla uyanırdım bugün mutlu uyandım inşallah bitmiştir canım
Vallahi canım evet bizim seninle son adet tarihimiz aynı ama sen önden gittiği için doktorun söylediğini baz alıyosun ama benim haftası ile bire bir uyumlu gittiği için son adet tarihimi baz alarak 9+5 görünüyorum bugün inşallah belirtilerimiz hafiflemiştir sadece pazartesi ye çektim randevumu bakalım içim rahat etsin .

Bence normal benim hiç kusma gibi şeylerim olmadı. Bendeki anormallik daha fena yiyecekten ziyada renkten tiksiniyorum 😅arkadaşım hediye aldı dün bana rengi yeşilimsi maviydi paketi açınca kusacak gibi oldum yüzüm ekşidi fl. Bu ne zaman geçecek bilmiyorum 🤨
Aa gerçekten bu hormonlar çok ilginç 🤨
Benim de iştahım kapalı hala zaten ,kokulardan yine tiksiniyorum sadece bulantılarım ve o enerjisiz halim rahatladı büyük ölçüde .

Vallahi canım evet bizim seninle son adet tarihimiz aynı ama sen önden gittiği için doktorun söylediğini baz alıyosun ama benim haftası ile bire bir uyumlu gittiği için son adet tarihimi baz alarak 9+5 görünüyorum bugün inşallah belirtilerimiz hafiflemiştir sadece pazartesi ye çektim randevumu bakalım içim rahat etsin .
İyi yaptın ama 10.haftadasın sende etken bitebilir ben de 11.haftadayım normal görüyorum inşalalh bir daha da bulantılarım tekrar gelmez komple gider ilk. Benimde seninle aynıydı ama doktorum her hafta aynı ölçüyü söyledi haftasını ben erken döllendim galiba bu hesaba göre son reglimden önce gebe kalmışım son rwglimi de üzerine olmuşum canım sat 30 Mayıs ama gebelik haftası 10+3 bu hesaba göre sanırım 22 Mayıs gibi falan gebe kaldım. O yüzden de reglimden 1 hafta sonra belirtilerimi hissetmeye başladım reglime 12 gün kalada gebe olduğumu öğrenmiştim. Çok şükür bugüne kadar geldim dayandım bulantılara covite ağır geçti ama inşallah bugünle birlikte bir daha yaşamam bulantıları 😢😢

X