- 18 Temmuz 2022
- 3.923
- 6.663
İyi bari herkes yazınca benim niye yok diyordum ben deBenim bakilmadi progesterona 2 hamileliğimde de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi bari herkes yazınca benim niye yok diyordum ben deBenim bakilmadi progesterona 2 hamileliğimde de
Teşekkürler cnm bana gunde 1 dedi gece yatarken yapiyorum haftaya cuma bnmde kontrolum var ve banada endiselenme dedi kirmizi olmadigi muddetce ama elimizde degil iste ins. Saglicakla aliriz kucagimizaBenim bi haftadan fazladır devam ediyor canim kahverengi lekelenmeler ama benim 8.haftada başladı doktorum progestan verdi günde 2 kez, haftaya da tekrar kontrole cagirdi. Normal dedi, olabiliyormuş kırmızı değilse endişelenme cok ama mutlaka doktoruna bilgi ver
Benim kadin dogum doktorum gebelikte 2,5 alti istiyoruz dahiliyeye gidip ilac kullanman gerek dedi. Dahiliye de aslinda normal ama k.dogumcular 2,5 alti istiyo bizde ilac veriyoruz 1 ay kullan kontrole gel dedi. Ben henüz 1 ayi doldurmadim. Ayni ilaci kullaniyorum sabah ac olarak. Yaklasik 2 hafta sonra da kontrole gidicem bakalim o zaman ne diyecek. Snn kacti tsh in ilac oncesi ve sonrasiNormalde 3 tsh normal bir değer 5 altı olması gerekiyor. Ama dahiliyeci bana da hamile olduğum için 2,5 altı olması lazım dedi. Euthyrox 25 mcg kullanıyordum şimdi bir gün 50 bir gün 25 yaptık. Ayda bir de dahiliyeye gideceğim. Dahiliye sana ne dedi çok merak ettim
Aa simdi baktim da benim gobek deligi altindan başlıyor. Bu haftalarda mi belli olur bu cizgiHamilelik çizgisi dedin de aklıma geldi, kix bebekte göbek deliği altından aşağı kadar, erkek bebekte hem göbek deliği üstünde hem altında diyorlar doğru mu bilgin var mı?
Benim de lekelenmem oldu açık kahve bana iğne de verdi doktor haftada bir pruluton diye. 4 kere iğne oldum. Sabah akşam progestan fitil kullanmaya devam ediyorum. Allaha şükür iki haftadır kesildi gelmiyor. Belki iğne de verebilirdi ama benim minimal kanama alanım vardi kese üstünde belki sizinki okadar önemli değildir. Doktor bana her 3 kadından biri lekelenme yaşıyor dedi. Burada da çok var yasayan arkadaşımız . Siz kendinizi yormayin. Ilişki yasak. Bol su tüketin çok düşünmemeye çalışın bir şey olmaz insallah.Kızlar mrb. 6+2 gecen hafta saglik ocaginda testlerim yapildi hc bi skinti yok ama ara ara lekelenmelerim devam ediyo hastanedeki doktorum progestan vermisti fitil olarak kullaniyrum ama yinede lekelenmem var cok endiseleniyorum ister istemez byle bi durum yasayan var mi
Benim zaten haşimato olduğu için 3 yıldır 25 mcg kullanıyordum. Evlenmeden çok uzun zaman önce kullanmaya başladım. O dönemki aile hekimim bakmış iyi ki. Hamile kalmaya engel oluyormuş hatta hiç bilmiyordum bu forumda yeni okudum bunu da Benim 3 altına inmemişti tsh ama 5 üstünü gördüğü zamanlar vardı tedavi öncesi. Sonra değerlerim hep normal seviyede oldu ilaç dozunu hiç artırmadı doktorum. Ama şimdi hamileyim diye ilk defa doz artırdık. İlaç mutlaka düşürür dediğim gibi benim 5li seviyelerden 3lere inmişti daha önce Vücuda sentetik tiroid hormonu alıyorsun çok basit bir rahatsızlık. Beni hiç korkutmuyor. Ama hamile kaldıktan sonra tiroid hastalığım olduğunu öğrensem korkardım herhaldeBenim kadin dogum doktorum gebelikte 2,5 alti istiyoruz dahiliyeye gidip ilac kullanman gerek dedi. Dahiliye de aslinda normal ama k.dogumcular 2,5 alti istiyo bizde ilac veriyoruz 1 ay kullan kontrole gel dedi. Ben henüz 1 ayi doldurmadim. Ayni ilaci kullaniyorum sabah ac olarak. Yaklasik 2 hafta sonra da kontrole gidicem bakalim o zaman ne diyecek. Snn kacti tsh in ilac oncesi ve sonrasi
Evet o gebelik çizgisi genelde herkeste aynı. Erkekte yukardan asagi, kızda delikten aşağı doğru. Benim kizimda da öyleydi ve cok belirgindir ama göbek deliğine kadardı. Simdi bakıyorum karnıma acaba ne tarafta diye fikir yürütücem de yok dahaHamilelik çizgisi oğlumda yukardan aşağıya kadar vardı kızımda göbek deliğinden aşağı çok hafif vardı bende inanıyorum buna nedense
Gebelik çizgisi diye Google görsellerde aradım çok fena gözüküyor ya göbekler içim fena olduEvet o gebelik çizgisi genelde herkeste aynı. Erkekte yukardan asagi, kızda delikten aşağı doğru. Benim kizimda da öyleydi ve cok belirgindir ama göbek deliğine kadardı. Simdi bakıyorum karnıma acaba ne tarafta diye fikir yürütücem de yok daha
Bende bi yazı okumuştum dediğiniz gibi benimde göbek altı umarım doğru bir iddadırEvet o gebelik çizgisi genelde herkeste aynı. Erkekte yukardan asagi, kızda delikten aşağı doğru. Benim kizimda da öyleydi ve cok belirgindir ama göbek deliğine kadardı. Simdi bakıyorum karnıma acaba ne tarafta diye fikir yürütücem de yok daha
Verirsin canım doğumdan sonra merak etme hayırlısıyla sağlıkla gelsinler de başka bişi istemiyoruz canım benimYo gayet güzel bir rüya canım acaba bebis erkek mi geliyor olabilir
Canım senin boyun varmış ben ufacik tefecik insanım azcık kilo alınca toparlacık oluveriyorum resmen. 1.60 boy yani. Ay hep dua ediyorum çocuğum bana değil de babaya çeksin diye. Baba 1.90
Ya ben zor kilo veriyorum keşke verebilsem hamileykende boğazım hep açık normalde de doğumdan sonra daha da çok yiyorum neden sınırlama yok çünkü
İşte o yüzden gebelik listesine kilo yazdım doğumdan sonra hepberaber diyete başlarız azcık motive ederiz birbirimizi diye
Bence de iyi yapmışsın insan ismimin özelliklerini taşır derler. O yüzden çok dikkat etmek gerekli isim verirken çocuklarımızaEvet bende biraz o yüzden koymadım. Yani kiz çocuğuna bozuk para anlamına gelen isim koymak hoş olmazdı..
Ben olsam , saglik ocağına gider durumu doktora,ebeye anlatır eksik tüm testleri yaptırırdım. Sonuclari saglik ocagi ebesiyle/doktoruyla degerlendirirdim. Bir sorun yoksa kontrol haftasinda doktora gider açık açık konuşur eğer ilgisiz davranacaksa , kendimi ve çocuğumu emanet edecek kadar güvenmediğim söyler devam etmeyeceğini açık açık yüzüne söylerdim bazı doktorlar hastaya göre muamele yapıyor. O yüzden karar sizin tabikide. Eğer bur durum varsa artık o anki ruh sinir katsayım önemli tabiPeki canım sence iki hafta bekleyim mi diğer kontrol zamanını bu testler icin yoksa bu haftaici tekrar başka doktora mi gideyim
Benim de kedilerim var canım negatif çıktı toxo. Ama İGg de negatif yani bağışıklığım da yok Kedi dışarı çıkmıyor ve çiğ et yemediği için bulaşmaz diyor veterinerler.Özellikle çiğ yenen sebzeleri güzel yıkayın kızlar başka bi yerden bulaşmaz merak etmeyin. Bir de benim gibi sokak kedilerine köpeklerine meraklıysanız mıncıklamaya kalkmayın doğurana kadarŞimdi sordum doktora ben gerek bulmuyorum dedi şimdilik sağlık ocağında yapılan testler benim için yeterli dedi. Asistanı da tanıdığım genelde düşük olunca veya kedi köpek besleyince istiyo dedi biizm de beş ay önce minik bir köpeğimiz vardı sahiplendiğimiz beş ay önce başkasına sahiplendirdik yani kızlar hayırlısı artık insan ne yapıcağını bilmiyo doktordan doktora çok fark var
O zaman 3 tane koy, hemen araya bir Can sıkıştırİşte sıkıntı bu 2.bir isim fırsatı sunmamışlar bize zaten rüyada iki isim söylemiş imam bari 1 tanesi ni biz koysaydık
Çizgi ne zaman oluşmaya başlıyor ben de merak ettim gerçekten. Etrafımda o kadar hamile oldu hiç göbeklerine bakmamışım ilk defa duydum çizgi oluştuğunu daAa simdi baktim da benim gobek deligi altindan başlıyor. Bu haftalarda mi belli olur bu cizgi
Sabah doktorumu aradim. Pgogestan ve proluton yazdi. Acilde yaptiracagim simdiCanım belli olmaz o, bazı hastanenin cihazı kaliteli yakalayabilir. Biraz şans ona ragmen genel düşük önleyici prosedür uyguluyorlar genelde progestan fitil yazabilir, igne önerebilir vs. gibi. Çok geçmiş olsun. Tekrarlarsa muhakkak gidin içiniz rahat eder hem.
Bn dr ilk soylediginde korkmustum beyin gelisimini etkiliyo, düşük olabilir vs acil dusmesi gerek falan dedi intte de bi kac bisey okudum. Hemen dr a gittim gecikmeden. Ilac ta dusuruyomus zaten Allah ın izniyle bişey olmaz inşallah.Benim zaten haşimato olduğu için 3 yıldır 25 mcg kullanıyordum. Evlenmeden çok uzun zaman önce kullanmaya başladım. O dönemki aile hekimim bakmış iyi ki. Hamile kalmaya engel oluyormuş hatta hiç bilmiyordum bu forumda yeni okudum bunu da Benim 3 altına inmemişti tsh ama 5 üstünü gördüğü zamanlar vardı tedavi öncesi. Sonra değerlerim hep normal seviyede oldu ilaç dozunu hiç artırmadı doktorum. Ama şimdi hamileyim diye ilk defa doz artırdık. İlaç mutlaka düşürür dediğim gibi benim 5li seviyelerden 3lere inmişti daha önce Vücuda sentetik tiroid hormonu alıyorsun çok basit bir rahatsızlık. Beni hiç korkutmuyor. Ama hamile kaldıktan sonra tiroid hastalığım olduğunu öğrensem korkardım herhalde