- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
Kan uyusmazligim yok. Simdilik bi agrim,sizim yok. Tuvalete de gittim bi daha olmadi. Yarin devam ederse gitmeyi dusundumNormal acile de gitsen en azından ilaç vs verirler. Kan uyuşmazlığın var mı eşinle?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan uyusmazligim yok. Simdilik bi agrim,sizim yok. Tuvalete de gittim bi daha olmadi. Yarin devam ederse gitmeyi dusundumNormal acile de gitsen en azından ilaç vs verirler. Kan uyuşmazlığın var mı eşinle?
Ankaradan da yok kuzum baksana hep İzmir denİstanbul’dan kimse yok mu kızlar?
Gece de kontrol et bence bir daha görürsen hemen bi acile gitmen iyi olabilirKan uyusmazligim yok. Simdilik bi agrim,sizim yok. Tuvalete de gittim bi daha olmadi. Yarin devam ederse gitmeyi dusundum
Çok teşekkür ediyorum kuzum inş Allah olmayanların kucağını doldurur hamile kardeşlerimi ve bizi sağlıkla hayırlısıyla yavrularımıza kavuştururHoşgeldin canım aramıza. Bebeğine ve sana bol sağlık diliyorum
O zaman benim kullandığım uygulamada ki birkaç bilgiyi paylaşayımBenim hamilelik uygulamasından okuduğum kadarıyla kollar bacaklar 9.hafta çıkıyor hatta eller 10.haftada oluşuyor. Ben geçen hafta 8 haftalikken gittim kollar bacaklar yoktu sanki hatta tedirgin oldum ama sonra okuyunca rahatladım
Bence de ya. Ayarlamaya çalışacağım ilk fırsatta gideceğim biraz bebiş büyüsün deAma nerden bilebilirdim kiiii em iyisi ilk yapacağımız şey kardeşlerle görüşmek olsun
Komttol ederim mutlaka canim. Insallah olmaz tekrarGece de kontrol et bence bir daha görürsen hemen bi acile gitmen iyi olabilir
İzmir ağırlıktayız gerçekten. Yaz ayları İzmir kadınlarına iyi gelmişAnkaradan da yok kuzum baksana hep İzmir den
Acilde haftam kucuk oldugu icin o cihazla kalp atisni filan duyamazlar sanirim. Muayene etmeden mi ilac veriyorlarNormal acile de gitsen en azından ilaç vs verirler. Kan uyuşmazlığın var mı eşinle?
Çok üzüldüm canım inşallah en yakın zamanda en hayırlısıyla sağlıklı güzel bir haber alırsınRheaa beni listeden çıkarabilirsin muhtemelen pazartesi gebeliğimi sonlandırıcaklar, Rabbim inşallah diğer arkadaşların bebeklerine ve bekleyen herkese sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip eder.
Kız giyersin giyersin ateş basıyor son zamanlarda çok fena ben kesin kısa kol disarda gezerim felan diye düşünüyorum yani çok kötüydü benim ilki yaa. Bu da öyle olursa kesin kendimi bulduğum kara atar gömerim o dereceYa benim eşim de geçen gün oversize bi tişört hediye almış karnım büyüyünce giyermişim. Benim karnım büyüdüğünde kış olacak ama dedim. Aa doğru diyor iyi ki çocuklara biz bakıyoruz. Erkek kafası çok fena
Sen yazın doğum yaptığın için şimdi düşündükçe ateş basıyordur normal Ama kış bu sonuçta evde tişört giysek de dışarıda giyilmez benceKız giyersin giyersin ateş basıyor son zamanlarda çok fena ben kesin kısa kol disarda gezerim felan diye düşünüyorum yani çok kötüydü benim ilki yaa. Bu da öyle olursa kesin kendimi bulduğum kara atar gömerim o derece
Ben de 6+2 deyim. Söylediğin herşeyi birebir yaşıyorum. Hatta ağrıyla birlikte ıslaklık olunca bazen korkup WC’ye gidip kontrol ediyorum. Ama akıntım şeffaf oluyor hep. Alıştım da çok fazla kontrol etmiyorum artık. Yatınca azalan batmalarım da var. Birebir aynı şeyleri yaşıyoruzMerhaba bayanlar.. bende 6+2 haftalık hamileyim. Çok fena kasik ağrım var.. iccamasirim sürekli ıslak. Bel ağrım da var batmalar ara sıra ..yatınca azalıyor. Sizde de oluyor mu. Kese olusmus 15 gün sonra gideceğim kalp atışı için inşallah. Rabbim sağlıkla kucağımıza versin rabbim
Hoşgeldin canım aramızaMerhaba kızçeler bende yeni gebelerdenim. Aranıza katılmaya geldim. Yer var mı
Hoşbuldum tatlım adminemiz kim beni de ekler misiniz listeyeHoşgeldin canım aramıza