2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Anlayan varsa ben de atayım ultrason resmini

Ben bu tür yorumlara inanmıyorum canim :) kese yuvarlak gibiyse kız, fasulye gibiyse erkek diyorlar ama bilimsel geçerliliği yok. Bu forumda da aksini yazanlar cok olmuş yani bazilarinda tutmamiş. Onun yerine nub teorisinin daha geçerliliği var bunun için de 11. 12. haftaları beklememiz lazim :)

Yaaa benim oglum da 7 yasinda. Biz de yillardir kardrs istemesine hatta kardesi olanlari gorunce aglamasina dayanamadik. Benim kardes yapabilmem icin rahim ameliyati olmam da gerekiyordu. Oglum bu kadar istemese cesaret edemezdim. Insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi

Ben bu tür teorilerin hiç birine inanmıyorum bilimsel geçerliliği yok çünkü :) Benim ilk gebeliğimde 12. Hafta da erkek olduğunu öğrenmiştim ama 16. Haftada düşükle sonuçlandı. Sonra kızımı da 12. Hafta da öğrendim :) inşallah bunu da 12. Hafta da öğrenirim çok fazla merak ettirmez kendini :) ama içimden bi ses oğlum olacak diyor :)

İnşallah öyledir.48 saatte 2 kat artmalı 11 gün once 600 lerdeydi degerim
Canm değerin gayet iyi çünkü bende 7+0 da lekelenmeden dolayı beta bakılsın dedi doktorum 22.170 çıktı korktum hatta az diye ama ultrasonda da 6+3 haftalık çıktım yani betan iyi kafaya takma belirli bi seviyeye gelince artık iki kat artmiyormus telaş yapma sende bence gayet iyi

Merhaba peki lekelenmeniz geçti mi? Ve kasık ağrınız karın ağrınız var mi

Merhaba peki lekelenmeniz geçti mi? Ve kasık ağrınız karın ağrınız var mi
Yok cnm 3 haftadır var kasık ağrım yoktu bugün biraz oldu karın agrisida nadiren oluyor adet sancısına benzer oluyor ama 1 dk bile sürmüyor hafif oluyor. Ağrı oluyor mu sende

Nub dogrulugu daha yüksek diyorlar haklısınız, birde ramzi teorisi var. Internette yüksek oranda çıktığı yaziyor ama bizim bilmemiz zor kontrolde doktora sormak gerek. Plesantanin yönünü kromozomlar etkiliyormus ve buna göre de cinsiyet tahmini yapılıyormuş. Bir dahaki kontrolde soracağım bende

Gerçekten mi.oyle bı seviye olduğunu bilmiyordum icim rahatladı ya ultrason sat gore gösteriyor ama ben yumurtlamami biliyorum 3 gun oynuyor arada acaba etkilimi oda? Oyle olsa ultrason gosterirdi eksik olsaydi ama demi.

Bu arada vajinal bakti bugun ona baglimi bilmiyorum lakin kahve akinti seklinde lekelenmem olmus bu aksam

Gerçekten mi.oyle bı seviye olduğunu bilmiyordum icim rahatladı ya ultrason sat gore gösteriyor ama ben yumurtlamami biliyorum 3 gun oynuyor arada acaba etkilimi oda? Oyle olsa ultrason gosterirdi eksik olsaydi ama demi.
Yumurtlama etkiliyor tabi bende 3 4 gün sata göre geriden gelince korktum kötü mü dedim hayır olabilir geç yumurtlama olmuş olabilir dedi haftanla uyumluysa daha ne olsun sıkma canını

Yumurtlama etkiliyor tabi bende 3 4 gün sata göre geriden gelince korktum kötü mü dedim hayır olabilir geç yumurtlama olmuş olabilir dedi haftanla uyumluysa daha ne olsun sıkma canını
İste yum etkiliyosa sat ile uyumlu cikmamaliydi ultrason da demi.

Merhaba Beni de ekler misiniz yas 34 dogum 12 mart Samsun kilo 90 tek benim de

Kızlar adetim 7 gün gecikti dün sabah gebelik testi yaptım negatif. Ama beyaz kremsi akıntım kac gündür devam ediyor bazen şeffaf oluyor ama kesilmiyor sizce neden olur?

Yok cnm 3 haftadır var kasık ağrım yoktu bugün biraz oldu karın agrisida nadiren oluyor adet sancısına benzer oluyor ama 1 dk bile sürmüyor hafif oluyor. Ağrı oluyor mu sende
Evett canım iki gündür bir karın ağrım var bir sıkıntı yoktur insallah. Doktor olabilir şiddetli olmadığı sürece sıkıntı yok dedi ama insallah öyledir

Evett canım iki gündür bir karın ağrım var bir sıkıntı yoktur insallah. Doktor olabilir şiddetli olmadığı sürece sıkıntı yok dedi ama insallah öyledir
Sıkma canını, strese girme.. herkes yaşıyor o ağrıları. Ben 2 gündür yatıyorum korkudan mesela. Biraz yürüsem hemen sağ tarafıma bi ağrı saplanıyor. Arkadaşların da dediği gibi şiddetli olmadığı ve kanama olmadığı sürece korkma. Sağlıkla büyümeye çalışıyor annesi rahat ol sen de

bu testi ben de yaptırmak istiyorum, doktor isteyecek mi bilmiyorum daha yeni olunca o aşamaya gelemedik, ama yaş 38 olunca sanki ister gibi düşünüyorum.
35 üzeri tavsiye ediyorlar doktorum 10.haftada yapılıyor normalde ama 11. Haftada yaparız dedi. Sadece kan testiyle oluyormuş. Bizde kabul ettik eşimle canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…