Kızlar günaydın. Benim bebek biliyorsunuz 3.900 civarı doğdu. Ama burdaki yenidogan polikliniği kesinlikle mamaya karşı. Nedendir bilmiyorum. Ben ise gerekli konumda takviyeye çok ama çok ılımlı bakıyorum. Neyse. Emme refleksi varsa kesinlikle mama vermiyoruz sütü indirecek dediler. Saat başı emzirme. Tamam dediklerini yaptık cocuk doymuyor. Yarım saate 1 ağlayarak uyanıyor, uyku kalitesiz ve bez sayısı yetersiz. Dün yeniden yenidogan polikliniği haber yolladım bu çocuk aç sabahtan beri 1 bez cis yaptı sadece diye baya isyankar tavra büründüm hemen kontrole çağırdılar. Sonuç sadece 1 gecede 500 kusur grm gerilemiş. Kilo 3.500 civarı. Mama takviyesi vericez , ilk gün bu kadar kilo kaybı olması bazı sebepler bize düşündürebilir vs vs. E dedim ben size süt yetmiyor mama verelim diye yasak dediniz dedim 3 saatte 1 polk.ziyareti yaptık. Her seferinde kan alındı vs.vs. Bir beslenme programı koydular şu şekilde besle diye mümkün değil yani. Onlara he hee deyip kendi bildiğim şekilde (kızımda yaptığım gibi) yaptım hemen gece 40 grm almıştı bile
( Allah aşkına 1 günlük bebek 3 saatte 1 80 cc mama içebilir mi kapasitesi ilk başta max 10-20cc zaten, ben saat başı emzirdim, memeden sonra kaşıkla sagip verdim sut akisi kesilip istemeye devam edince de 20 cc mama teklif ettim hep icebildiği kadar. şimdi yeniden yenidogan da. Kontrol yapılıyor. Kilo alınca sarilikta düştü, bez sayısı arttı benim de içim rahatladı. Şimdiki kontrol de güzel gelirse o zaman dansss