2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Sağlıkla aldın ya kucağına çok şükür ağrıların da zamanla hızlıca hafiflesin inşallah kardeş buluşması da ayrı bi doğum olmuş

Biz de birkaç gündür böyleyiz. Max 15 dk emiyor, genelde 10 dk civarı. Emerken uyuyor gazını çıkarıp yatırıyorum 5 dk sonra uyanıp tekrar emmek istiyor. Kısır döngü oldu artık Sarılık da bizim 8-9 çıkmıştı bol emzirme ile çözdük işi son kontrolde 4-5e düştü. Kilosu da toparladı doğum kilosunu geçti. Sarılığın en kesin çözümü kesinlikle bol emzirme canım. Bir de bizde kan uyuşmazlığı varmış yani ben 0 pozitifim eşim ab pozitif. Bu durumda da sarılık ihtimali yüksek oluyormuş. Bizimki de bazen tutmuyor memeyi hatta sinirleniyor kafayı geriye atmalar kendini yırtıyor ağlamaktan Memeyi elimle makas şeklinde verdiğimde daha rahat kavrıyor tutuyor bi de öyle dene bakalım

Cok tebrikler ayrica gecmis olsun... Insallah gecici acilar olur... Masallah ne guzel bir bulusma olmus sekerler bebegini de annesi ne guzel buyutmus gobusunde Allah im nazardan korusun

Belirsizlik seven birini uzun zamandir duymamistim. Duygulara hazir olmak aciyi da azaltmaz mi?

İnşallah ağrıların hemen geçer canım sağlıkla büyüt inşallah bebeğini

Ay bizimkide öyle yaa 41 bile bekliyoruz dedi. Nolcak böyle

Sen de duzensiz de olsa 80 ve üstünü görmüş. Ben de 20lerdeydi hep sanci.bi iki kere 30lari gordu o kadar.
Evet o an karnım çok kasılmışto ve hep kasılıyor hala. Ve akıntı geliyor lekeli nişan geldiğinden beri

Maşallah tosun paşa olmuş kardeşle buluşma kısmına aglicam ya çok güzel

Ben ayağa kalkana kadar hastane önlüğüyle kalıp sonra pijama giymiştim. Ama bir sorayım hastaneye ben de ne olur ne olmaz
Kızlar ben doğurdum
Hayırlı olsun canım çok da geçmiş olsun

Canım o kadar yorulmadan sonra doğuma gücün kalmaz gel şunu 5000 adım yapalım

Belirsizlik seven birini uzun zamandir duymamistim. Duygulara hazir olmak aciyi da azaltmaz mi?
Ben çok stres yapıyorum düşündükçe büyüyor stresim bu her konuda böyle. O stresi yaşarken kaç kez hastalanip iyileşiyorum resmen. Öyle pis bı huyum var. Yani pazar günü Dr haftaicine gün verirse sen o zaman gör beni. Ne bağırsak kalır ne mide.

Merhaba özel bir sebebi yok bebiş 36+2 ama 37+1 le uyumlu bu yüzden mi bilemiyorum. 40.haftadan 10 gün önce alırım dedi doktorum. Sizin bebiş kaç kilo?
36+1de gittim ben de günüyle uyumluymuş 2940 Gr. İlk doğumda sezeryan o yüzden 22mart demişti ama oğlumun da doğum günü olunca aynı gün istemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…