2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Beni de her sabah 8 de annem arıyor ağrın sancın yok mu kızım senin diye oğlanı okula bırakırken herkes daha doğmadı mı modunda. Senin sancılar var gene acaba açılma mı başladı
Bendeki tek gelisme rahim agzinin incelmesi ve yumuşaması. Fh2512 nin en azindan sancilari var. Benden önce doğurur o kesin

Bugün bende öyle düşündüm acaba desem mi alın nasıl olursa suni vs falan diye düşündüm
Ya bilmiyorum ki suni sancinin olumsuz bi etkisi var mi acaba? Bi yanim bekle diyo bi yanım da 40+6 ya kadar bekledikten sonra yine sancı acilma olmazsa boşu bosuna bel ve karın ağrısıyla ve stresle beklemiş olur muyum diye tedirgin ve kararsız ...

40 haftaya ulaşanlar için gerçekten doktorlarınız size teklifte bulunmuyor mu ? Fitille rahimin açılması,suni sancı gibi yöntemler misal ? Benim doktorum ben seni en fazla 39a kadar bekletebilirim dedi çünkü
Bana bebegin suyu kan akışı iyi, iri bir bebek de değil, risk yok. Dogal akışında ilerlerse daha kolay olur dedi. En son dün kontrole gittik 3375 kg di.

Bana acilma icin baktı baya elini soktu canim acidi ama aman aman da acimadi. Cati muayenesinde de hic canim acimamisti bana sen kolay dogum yaparsın kasmiyosun kendini hic demisti. Acilma icin baktiktan sonra da hicbir lekelenme fln da olmadı...
Suni sanci ile doğum yapmissiniz siz ben de beklemeyim en iyisi ya. Pazartesi baslatalim diyim yarin. Bi taraftan da korkuyorum çünkü Allah korusun kakasini falan yeme riski oluyo diye.

Tamam cnm 2 düğmeli gecelik koydum 2 de pijama atıyorum ne olur ne olmaz diye teşekkür ederim, yerim ya ne tatlısınız :)
Doğum yapmadım ama kilitli poşetlere koydum, kırtasiyeden de etiket aldım üstüne yazdım yapıştırdım 'hemşireye verilecek takım' başka poşete '5li takım', 'yedek çamaşırlar (zıbın çorap body) ' vs. şeklinde. dağıtmaz kimse diye umuyorum gerizekalıya anlatır gibi yazdım artık herşeyi.

40 haftaya ulaşanlar için gerçekten doktorlarınız size teklifte bulunmuyor mu ? Fitille rahimin açılması,suni sancı gibi yöntemler misal ? Benim doktorum ben seni en fazla 39a kadar bekletebilirim dedi çünkü
Valla denmedi normali bekliyorlar ama ben iyice sabırsızlaştım ne yalan söyliyim sunide alsam olur yani

Yarın Bi gideyim diyorum bende hem nişanda geldi diye söylerim

Al bendende o kadar valla yarın Bi gideyim diyorum suni sancı biraz zor diyorlar ama bende kararsızım yani

Bendeki tek gelisme rahim agzinin incelmesi ve yumuşaması. Fh2512 nin en azindan sancilari var. Benden önce doğurur o kesin
1 parmak açıklık var dendi çarşamba günü. Sancılarım da sık değil ama bakalım hangimiz önce doğurcak

Bana bebegin suyu kan akışı iyi, iri bir bebek de değil, risk yok. Dogal akışında ilerlerse daha kolay olur dedi. En son dün kontrole gittik 3375 kg di.
Benim doktorumda müdahaleyi sevmiyor 32den beri sancılarım var mesela ama rahim ağzında açılma yumuşama vs yok diye yakından takip etti iğne vs yapmadı hiç müdahale etmemek adına.36ya geldik Şuan doğabilir durdurmam diyor ama 39a kadar ancak beklerim diyor.kızımda da aynı doktorumdu suyum geldi hiç açılmam yoktu bi kaç saat bekledi baktı hiç ilerlemiyor suni sancıyla doğum yaptırdı mecbur.yani gerektiğinde insiyatif kullanmasını da seviyorum açıkçası

Canım çarşamba günü 1 parmak kadar dedi doktor. Belkide arttı ben bilmiyorum o yüzden diyorum yarın Bi gitsem mi açılmam olmuştur belki çarşamba günü nst de sancım bu şekilde çıkmıştı.

Eklentiler

• IMG_20230301_100509.jpg
    68,9 KB · Görüntüleme: 64
Banada aynısını söyledi herşey yolunda açıklık ve sancı beklicez dedi gönderdi canım

Valla denmedi normali bekliyorlar ama ben iyice sabırsızlaştım ne yalan söyliyim sunide alsam olur yani
Bence bi sor canım doktoruna,suni sancı kimine vız geliyor kimine ağır misal ben ilk doğumu suni sancıyla yaptım 9 saat çektim ama o yüzden olabilir bana inanılmaz ağır geldi ama konuştuğum birkaç kişi de suni sancıda bişey yok kendi sancım daha kötüydü dediler kişinin ağrıyı yönetmesi ile ilgili bu bence ben ilk doğumumda nefes vs hiç odaklanmadım daha bilinçsizdim şahsen

Bence de gununu gecirmek risk. Ben evet 40+1 de suni ile yapmistim... Suyunu da doktor patlatiyor ya kendi suyu ile dogunca daha kolay oluyor.

1 cm den fazla demekki... Sancida var. Bence yarim gitmek mantikli... Benimki de Sali gel dedi... Acilma 4 cm falan ise ben de bi konusurum. 3 kg olmus. 37+ 0 olacak. Bence dogabilir de esim kalsin istiyor

Ondandir canim, nefes egzersizi inanilmaz aciyi azaltiyor

1 cm den fazla demekki... Sancida var. Bence yarim gitmek mantikli... Benimki de Sali gel dedi... Acilma 4 cm falan ise ben de bi konusurum. 3 kg olmus. 37+ 0 olacak. Bence dogabilir de esim kalsin istiyor
Salıya randevum var normalde ama yarın Bi gideyim diye kafaya koydum hem bakılır açıklığa.Ah o eşler.. Benimki de tam doğum tarihi 8 mart normalde eşimde diyor bırak 8 martta gelsin diye eşimin doğum günü o gün o yüzden oda o gün doğum olsun istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…