2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canım baya yüksek çıkmış sancıların doktorun ne dedi? Benim sancılar 40-60 arasıydı ben de iyi sancım çok yüksek değil diye düşünürken doktorum apar topar gece yarısı doğum için hastaneye geldi

Rheaa ayy canım sağlıkla büyüsün bakalım ev nasıl şenlenecek şimdi. Benden evvel doğurduğun için ben senden tecrübeleri alıcam artık kardeş ilişkileri ile ilgili

Canım bende tup bebekle hamile kaldım. Aslında doktorlar hemen sezeryan der ama sana doktorun normal doğum teklifinde bulunmuş ama uygun değilmiş. Eger doktoruna güveniyorsan, güven ve ilerle. Sonra keşke demezsin. Benim doktorum baktı çatı uygun dedi deneyelim dedi, ama uygun değil dese tamam der sezeryan olurdum. Sende içine dön ve aklına ne yatarsa onu yap inşallah. Senin için de hayırlı uğurlu olsun inşallah

Merhaba özel bir sebebi yok bebiş 36+2 ama 37+1 le uyumlu bu yüzden mi bilemiyorum. 40.haftadan 10 gün önce alırım dedi doktorum. Sizin bebiş kaç kilo?
Benim de bugun kontrolum vardı 36+3 bebiş 2950 gram 47cm olmus Sancıda çıkmadı doğum belirtisi yok doktor 39u görelim 20 martta alalım diyor. Bende 17 mart istedim biraz daha erken olsun diye ama 20si olsun dedi Şimdiden yerimden kalkamıyorum 2 hafta sonrayı düşünemiyorum bile..

Maşallah sübhanallah bebiş ne güzel ölçülerle doğmuş . Sıkıntılı bir süreç olmuş doğum anın canım ama inşallah kısa sürede toparlanırsın

Yaa değil mi yatmak kalkmak yürümek çok zorlaştı ben de aynı durumdayım canım insallah şu iki haftayı da sağ Salim geçiririz de alırız kucağımıza bebisleri. 23 Mart diyordum normalde ben de ama kilo boy iyi olunca doktorumun dediğine uymaya karar verdim diretmek istemiyorum

Nstden anlayan varsa burda sancılar yalancı mı gerçek sancılar mı acaba doktor sancın biraz var pztsi yine bakalım dedi net bişey konuşamadım da Eki Görüntüle 3212874
Evet sancın çıkmış 75 leri görmüşsün. Tam düzenli değil ama az da değil.O yüzden doktorun takip etmek istemiş.

Henüz dopurmadım da , Valiz hurçlarına koydum ben. Eşime de gösterdim hangi hurçta ne var diye. Hemşireye verilecek kıyafetleri sadece şeffaf kilitli poşete koydum net belli olsun diye. Valiz hurçlerının da kapak kısmı fileli zaten benim geceliğin hangisinde olduğu belli . Yine de dağıtırlarsa bir şey diyemeyeceğim
Doğum yapmayan kac kisi kaldik acaba. Herkes sirayla dokulmeye basladi
Ben ben

Bu sancilara az bile

Benim de 3 cm acilma vardi Sali ama gelen giden yok Yani harbiden bu dogum isinin sagi solu yok ..
Yaa ehehhehe
Hiç yok vallahi yine Bi sancı girdi sonrası yok yine arada Bi yokluyor

Cok tebrikler ayrica gecmis olsun... Insallah gecici acilar olur... Masallah ne guzel bir bulusma olmus sekerler bebegini de annesi ne guzel buyutmus gobusunde Allah im nazardan korusun
Amin canım baaya buyudu teyzesi
Ne tatlı bir tablo ağrıların en yakın zamanda geçer umarım canım. Herkesin tecrübesi aynı olmuyor işte. Her şey çok yolunda gider insallah senin için de bizim için de
Elimden geldiğince yardımcı tabi olurum

Kasilma devam ediyosa acilma da artmistir heralde ya. Yarin bi gorun canim dr a. Bizi de bilgilendir
Karnımın sertliği çok nadir düzeliyor sürekli kasılıyor ya inşallah öyledir canım güzel haberler almayı isterim bende

Evet yüksek canım muhtemelen istenilen açıklık olmadığı için gönderdi doktor Yaa benide eve şutladılar

İyi bencede canım 17si gayet uygun seninkide maşallah sağ sağlim al kucağına 23ten sonra Koç burcu olacaklar. Balıkta kalsın daha iyi koçlar inatçı oluyor

Kızlar selamlar doğumdan önce ayaklarım şişmesti ama doğum sonrası cok fazla ayaklarım bacajlarım şişti tansıyonum normal , normal mi bu durum acaba ne zaman iner bu şişlikler

Nstden anlayan varsa burda sancılar yalancı mı gerçek sancılar mı acaba doktor sancın biraz var pztsi yine bakalım dedi net bişey konuşamadım da Eki Görüntüle 3212874
Sancılar ritmik ama şiddeti az gibi ve normalde giderek artar gerçek doğum sancıları o bakımdan düşüş olduğu için tam düzenli değil izlemek istemiştir muhtemelen doktorunuz
Ay bi an ben mi yazmışım acaba diye baktım al benden de o kadar.bişey planlıysa acayip stres yaparım tüm olumsuz senaryoları yazar enseyi karartırım ama aniden gelişen şeyler pek korkutmaz hızlıca mantıklı plan yapıp yapılması gereken neyse aksiyon alırım o yüzden spontan şeyleri seviyorum bende

Kızlar selamlar doğumdan önce ayaklarım şişmesti ama doğum sonrası cok fazla ayaklarım bacajlarım şişti tansıyonum normal , normal mi bu durum acaba ne zaman iner bu şişlikler
Bol bol su iç vücudun atsın ödemini canım. Normal mi bilmiyorum ilk gebeliğimde yaşamadığım bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…