Canım baya yüksek çıkmış sancıların doktorun ne dedi? Benim sancılar 40-60 arasıydı ben de iyi sancım çok yüksek değil diye düşünürken doktorum apar topar gece yarısı doğum için hastaneye geldiCanım çarşamba günü 1 parmak kadar dedi doktor. Belkide arttı ben bilmiyorum o yüzden diyorum yarın Bi gitsem mi açılmam olmuştur belkiçarşamba günü nst de sancım bu şekilde çıkmıştı.
Her doktorun görüşü Farklı sanırım en başından beri 38 in içinde alırım diyordu benim doktorum36+1de gittim ben de günüyle uyumluymuş 2940 Gr. İlk doğumda sezeryan o yüzden 22mart demişti ama oğlumun da doğum günü olunca aynı gün istemedim.
Kasilma devam ediyosa acilma da artmistir heralde ya. Yarin bi gorun canim dr a. Bizi de bilgilendirEvet o an karnım çok kasılmışto ve hep kasılıyor hala. Ve akıntı geliyor lekeli nişan geldiğinden beri
Canım bende tup bebekle hamile kaldım. Aslında doktorlar hemen sezeryan der ama sana doktorun normal doğum teklifinde bulunmuş ama uygun değilmiş. Eger doktoruna güveniyorsan, güven ve ilerle. Sonra keşke demezsin. Benim doktorum baktı çatı uygun dedi deneyelim dedi, ama uygun değil dese tamam der sezeryan olurdum. Sende içine dön ve aklına ne yatarsa onu yap inşallah. Senin için de hayırlı uğurlu olsun inşallahEvet doğurursun diyebilir bir hekim ve belki doğuradabilirim ya da gerçekten doktorumun dediği gibi travmatik bir deneyim yaşayabilirim bilemiyorum yıllar sonra tüp bebekle elde ettim bebeğimi, o travmayı göze alamıyorum. Doktorum doçent ve bir çok doktor denedim deneyimine onun kadar güvendiğim bir doktor olmadı,sırf normal olsun diye güvenmediğim biriyle zorlamayacağım koşulları, sabahtan beri bunun savaşını verdim ben de içimde böyle karar verdim.
Benim de bugun kontrolum vardı 36+3 bebiş 2950 gram 47cm olmusMerhaba özel bir sebebi yok bebiş 36+2 ama 37+1 le uyumlu bu yüzden mi bilemiyorum. 40.haftadan 10 gün önce alırım dedi doktorum. Sizin bebiş kaç kilo?
Maşallah sübhanallahKızlar toplu olarak cevap vereyim, tek tek yazamıyorum çünkü ağrım çok fazla. Tabi bu herkesin kendi süreci birbirinin aynısı olmuyor. Kızımda da belden uyusturulma yapilmisti bunda da. Ama bunda çok çabuk attı vücut yada anestezi uzmanı beceremedi bence. 4 defa denedi çünkü, 5.de oldu ve son dikisler atılırken hissetmeye ağrım olmaya başladı, çabuk çabuk yaptılar hemen. 1 saat geçmeden de ayak parmaklarımı çok rahat oynatabiliyordum. Ağrı kesiciler malesef etki etmiyor.
Bebek 3.960 grm 55 cm. Bebek iri olunca cikartirken karnıma 3 kişi yoğun baskı uyguladı ayrıca kaburga ağrısı da çekiyorum bir yandan. Yani pek prenses bir doğum hikayem yok, olumsuz sayılabilecek deneyimlerden biriyim. Şuan çok zor yazıyorum gerçekten...
Aynı ablasına benziyor. Kızımla birebir bebeklikleri
Doğumdan sonra üstüme başıma çeki.duzen verip kziimi çağırdım geldiler, kardeşiyle tanıştı allahim nasil bir sahne, yanıma oturdu, bebek benim kucağımda, kızımda kardeşine sarılıp kafasını okşayıp öptü süreklibenim kadişim diye.
Yaa değil mi yatmak kalkmak yürümek çok zorlaştı ben de aynı durumdayım canım insallah şu iki haftayı da sağ Salim geçiririz de alırız kucağımıza bebisleri. 23 Mart diyordum normalde ben de ama kilo boy iyi olunca doktorumun dediğine uymaya karar verdim diretmek istemiyorumBenim de bugun kontrolum vardı 36+3 bebiş 2950 gram 47cm olmusSancıda çıkmadı doğum belirtisi yok doktor 39u görelim 20 martta alalım diyor. Bende 17 mart istedim biraz daha erken olsun diye ama 20si olsun dedi Şimdiden yerimden kalkamıyorum 2 hafta sonrayı düşünemiyorum bile..
Evet sancın çıkmış 75 leri görmüşsün. Tam düzenli değil ama az da değil.O yüzden doktorun takip etmek istemiş.Nstden anlayan varsa burda sancılar yalancı mı gerçek sancılar mı acabadoktor sancın biraz var pztsi yine bakalım dedi net bişey konuşamadım da Eki Görüntüle 3212874
Henüz dopurmadım da , Valiz hurçlarına koydum ben. Eşime de gösterdim hangi hurçta ne var diye. Hemşireye verilecek kıyafetleri sadece şeffaf kilitli poşete koydum net belli olsun diye. Valiz hurçlerının da kapak kısmı fileli zaten benim geceliğin hangisinde olduğu belli . Yine de dağıtırlarsa bir şey diyemeyeceğimKizlar dogum yapanlar bazilari aranizda bebegin kiyafetlerini kilitli posetlere ayri ayri yerlestirmisti.O sekilde rahat ettiniz mi? Ben de ilk oglum da o sekilde yapmistim yine de baya dagitmislardi hepsini cikarip posetler ortalikta falan. Bu aksam esyalari valize yerlestirecegim de acaba yine o sekilde mi hazirlasam kararsiz kaldim belki bu yil akillanmislardir dagitmazlar
Ben benDoğum yapmayan kac kisi kaldik acaba. Herkes sirayla dokulmeye basladi
Sağlıkla büyüsün canım gözünüz aydın
Yaa ehehheheBu sancilara az bile
Benim de 3 cm acilma vardi Sali ama gelen giden yokYani harbiden bu dogum isinin sagi solu yok ..
Amin canımCok tebriklerayrica gecmis olsun... Insallah gecici acilar olur... Masallah ne guzel bir bulusma olmus sekerler bebegini de annesi ne guzel buyutmus gobusunde Allah im nazardan korusun
Elimden geldiğince yardımcı tabi olurumNe tatlı bir tabloağrıların en yakın zamanda geçer umarım canım. Herkesin tecrübesi aynı olmuyor işte. Her şey çok yolunda gider insallah senin için de bizim için de
Karnımın sertliği çok nadir düzeliyor sürekli kasılıyor ya inşallah öyledir canım güzel haberler almayı isterim bendeKasilma devam ediyosa acilma da artmistir heralde ya. Yarin bi gorun canim dr a. Bizi de bilgilendir
Evet yüksek canım muhtemelen istenilen açıklık olmadığı için gönderdi doktorCanım baya yüksek çıkmış sancıların doktorun ne dedi? Benim sancılar 40-60 arasıydı ben de iyi sancım çok yüksek değil diye düşünürken doktorum apar topar gece yarısı doğum için hastaneye geldi
İyi bencede canım 17si gayet uygun seninkide maşallah sağ sağlim al kucağınaYaa değil mi yatmak kalkmak yürümek çok zorlaştı ben de aynı durumdayım canım insallah şu iki haftayı da sağ Salim geçiririz de alırız kucağımıza bebisleri. 23 Mart diyordum normalde ben de ama kilo boy iyi olunca doktorumun dediğine uymaya karar verdim diretmek istemiyorum
Sancılar ritmik ama şiddeti az gibi ve normalde giderek artar gerçek doğum sancıları o bakımdan düşüş olduğu için tam düzenli değil izlemek istemiştir muhtemelen doktorunuzNstden anlayan varsa burda sancılar yalancı mı gerçek sancılar mı acabadoktor sancın biraz var pztsi yine bakalım dedi net bişey konuşamadım da Eki Görüntüle 3212874
Ay bi an ben mi yazmışım acaba diye baktımBen çok stres yapıyorum düşündükçe büyüyor stresim bu her konuda böyle. O stresi yaşarken kaç kez hastalanip iyileşiyorum resmen. Öyle pis bı huyum var. Yani pazar günü Dr haftaicine gün verirse sen o zaman gör beni. Ne bağırsak kalır ne mide.
Bol bol su iç vücudun atsın ödemini canım. Normal mi bilmiyorum ilk gebeliğimde yaşamadığım bir durumKızlar selamlar doğumdan önce ayaklarım şişmesti ama doğum sonrası cok fazla ayaklarım bacajlarım şişti tansıyonum normal , normal mi bu durum acaba ne zaman iner bu şişlikler