2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar selamlar doğumdan önce ayaklarım şişmesti ama doğum sonrası cok fazla ayaklarım bacajlarım şişti tansıyonum normal , normal mi bu durum acaba ne zaman iner bu şişlikler
Evet canim normal,neden sisiyor bilmiyorum ama benim de kizimda dogumdan sonra ayaklarim diz kapaklarima kadar asiri sismisti

Hahahah bizim sancılar bize şaka yapıyor o yüzden benide sürekli şutluyor doktorum eve,hatta diyo ki bu kadar gelip gelip sonra sancılarına inanmayıp yalancı çobana dönüp evde doğurmazsın dimi
Evet yüksek canım muhtemelen istenilen açıklık olmadığı için gönderdi doktor Yaa benide eve şutladılar

Ani şeylerde düşünecek vakit olmadığı için anı yasiyoruz ondan strese de zaman yok . Diğer türlüsü dediğin gibi çeşitli senaryolar falan filan

Eğer senin iznin bitene kadar uzaktan çalışacağın kesinse, bence tam maaş al derim. Bir de lütfen o kadar iş yapıp kendini yorma
Çok büyük ihtimal uzaktan çalışırım. Çünkü Malatya bitmiş durumda. Şehrin toparlanması uzun zaman alacak. Kurum binaları da ağır hasarlı. Şu an çalışan tüm arkadaşlarım şehir dışında ve internet üzerinden çalışıyor. Kimsenin evi, barınacağı yeri kalmadı.

Kan uyuşmazlığı anne negatif olunca.oluyor

Kuzum ben normal doğumla bu kadar dikisliyim. Ama bi kac gune toparlamam gerekiyor cunku sütüm gelmedi. Ağrıdan ben dinlenemedim. Gogus ucum yok. Napacagim bilmiyorum. Aynı durumda olan bi arkadaş varsa yardim ederse sevinirim

Bugün ilk defa bebeklerimden biriyle temas ettim emzirdim. Çok küçükler hala Bir gün kilo alıyorlarsa diğer gün veriyorlar. Diğer bebeğim hortumla besleniyor. Gelecek hafta dr umuz küvezden çıkar dedi ama eşim hem çok küçük oldukları için hem de düzenimiz olmadığı için istemiyor 5 kişi bir odada nasıl kalacağız diyor. Bebekler çok küçük enfeksiyon kapar diyor. Ben de çok çaresiz kaldım. Kendi evim düzenim değil ben de çok zorluk çekiyorum. Odada beşik koyacağım yer yok pusette yatıracaktım. Eşim de hastane koşullarının bizim şu anki koşullarımızdan daha iyi olduğunu, hastanede daha iyi baktıklarını düşünüyor.

Evet, herkese de söyledim ya 1 mart ya 2 mart diye
Ay bende de bi his var ama boş mu dolu mu bilmiyorum . Sanki ayın 10 undan sonra doğurcam gibi geliyor. Gerçi öyle çok belirtim yok doğuma dair ama içimden öyle geçiyor. Bakalım tutacak mı

Eşin doğru diyor bnce eğer yaşadığınız yer uygun değilse bebeklerin sağlığı için hastanede kalmaları iyi olur. Pusette iki büklüm olurlar zaten minikler. Bnce aceleci olma hastaneden çıkmaları konusunda. İnşallah kısa sürede kendi duzeninize geçebilirsiniz

Kuzum ben normal doğumla bu kadar dikisliyim. Ama bi kac gune toparlamam gerekiyor cunku sütüm gelmedi. Ağrıdan ben dinlenemedim. Gogus ucum yok. Napacagim bilmiyorum. Aynı durumda olan bi arkadaş varsa yardim ederse sevinirim
Göğüs ucu çıkarma aparatları vardı sanırım vakum gibi onunla vakumlayıp uç belirince bebeğe veriyorsun memeyi. Ya da silikon uçlardan da destek alabilirsin.

Çok üzüldüm kuzum cidden becerememis resmen ve etkisi çok çabuk geçmiş İnşallah hemen toparlanirsin
Silikon göğüs uçlarından denedin mi canim bi de sağım yapinca da baya çıkıyor göğüs ucu

Canım göğüs ucu için silikon meme ucu var ondan almadiysan alabilirsin. Süt icin de bir çok arkadaş öneri verdi güzel bı duş, süt yapan takviyeler, bol su iç ve uyumaya çalış bunlar etkiliymis. Umarım kısa sürede geçer ağrıların. Neden bu kadar dikiş oldu ve ağrı kesici vs vermediler mi

Kan uyuşmazlığı anne negatif olunca.oluyor
Biliyorum bu bildiğimiz kan uyuşmazlığı değil, sarılıkla ilgili olan bir şeymiş başka bir şeye olumsuz etkisi yok aslında. Benim 0 rh ve bebeğimin A pozitif olmasından kaynaklı

Eklentiler

• 1D7C74EE-3F1B-446F-9E57-419488842DC2.png
    189 KB · Görüntüleme: 34
Kızlar ben doğum yaptım kontrol diye gelmiştik hareketleri azalınca çok moralim bozuldu eşim de gidelim bi zaten yarın kontrolümüz var dedi suyumuz azalmış boynunda kordon vardı gelmesini zorlaştırıyormuş nst ye girdim işte nabız falan hızlı olunca galiba tansiyonumda çıkmış acil sezaryene aldılar. İkimiz de iyiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…